Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Wednesday, October 9, 2013

Dutch -- SaLuSa 08. 10. 2013


SaLuSa, 08. 10. 2013


Jullie wereld veranderd met enorme snelheid welke je niet kunt bespeuren vanuit het huidige gezichtspunt, omdat binnen deze realiteit alles gemeten wordt met een bepaald tijdskader en terwijl jullie nog steeds functioneren in deze realiteit, is het nodig dat je alles wat er gebeurd blijft meten met de corresponderende tijd. Wanneer jullie samengaan met jullie hogere realiteit, moet jullie denkgeest wennen aan een andere tijdmeting, daar jullie anders niet in staat zijn om volledig te functioneren binnen deze hogere realiteit. Daar jullie denkgeest zich nu verbindt met jullie hogere realiteit, voelen jullie je soms misschien verward wat tijd betreft , de ene dag gebeurt alles heel snel, de andere dag gaat alles langzaam, maakt niet uit wat je doet. Deze verandering kan zich ook voordoen binnen een dag en kan zelfs nog verwarrender voor je zijn. Weet alsjeblieft dat er nu ook vele fysieke veranderingen aan de gang zijn in jullie lichamen, en samen met alle andere veranderingen creëren zij het perfecte complex dat in staat is om jullie naar je hogere realiteit te brengen die jullie kiezen om te ervaren. Wees geduldig met jezelf en geniet van iedere verandering waar je je van bewust bent en sta de rest toe om op het perfecte moment te gebeuren voor een ieder van jullie.

Wij werken nog steeds aan al onze plannen en onze contacten, met mensen “op de juiste plekken” daar economische en sociale veranderingen ieder dag breder worden. Meer van diegenen die het oude systeem dienden zien nu duidelijk dat het nergens toe leidt, en zij zien geen enkele reden om erin te blijven en zij kiezen ervoor het nieuwe te ondersteunen en beginnen naar de juiste contacten te zoeken. Zij vinden altijd waar zij naar zoeken en worden ondersteund omdat alles goed georganiseerd is en niemand die die verandering wenst wordt vergeten, omdat jullie allemaal samen de realiteit van de verandering creëren. Wanneer jullie naar nieuws kijken van jullie politieke arena, kan deze verandering op grote schaal gezien worden, wanneer jullie je focussen op uitspraken van jullie leiders. Weet dat er vele anderen zijn in jullie systeem die niet zichtbaar zijn en stilletjes werken totdat zij voelen dat het de juiste tijd is om naar voren te komen en openlijk te spreken. Deze tijd komt dichterbij en niets kan dit proces stoppen, zelfs niet levensbedreigingen, daar jullie allemaal in een veel hoger energieveld van Liefde en Licht leven, welke een natuurlijke bescherming creëert voor Allen. Sommigen hebben er misschien voor gekozen om het anders te ervaren, maar je moet je realiseren dat dit hun eigen keuze was.

Focus je nu op je eigen veranderingen, omdat je met het binnengaan van je hogere realiteit je anderen het meeste zal helpen. Je zult niet alleen voortdurend geluk en vreugde voelen, waarvan wij weten dat dit jullie sterk motiveert, maar jullie zullen meer innerlijke kracht brengen voor anderen die nog steeds hun ware zelf zoeken, en jullie zullen ook meer Liefde naar Moeder Aarde brengen en dit zal helpen om de veranderingen te versnellen welke nodig zijn om de vernieling van haar lichaam te stoppen en te beginnen om haar wederom als een levend Wezen te zien. Dus geef zelfs nog meer aandacht aan het afsluiten van al jullie voorbereidingen welke nodig zijn voordat je in jullie hogere realiteit stappen en laat jezelf niet ervan afleiden. Wij weten en voelen dat er genoeg is “gewacht” en wij helpen jullie zoveel als we kunnen. Dus doe het.

Ik ben SaLuSa van Sirius en wij zenden jullie altijd onze liefde en wij zien onszelf al met jullie samenwerken, gezamenlijk in onze gedeelde realiteit die wij samen hebben gecreëerd voor ons samen gedurende duizenden Aarde jaren. Het is dit schitterende moment dat wij eindelijk in staat zijn om elkander te omarmen en zoveel meer te delen dan we nu doen.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un