Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, October 11, 2013

Dutch -- SaLuSa 11. 10. 2013


SaLuSa, 11. 10. 2013


Het energieveld rondom een ieder van jullie en rondom Moeder Aarde wordt sterker en ondersteunt niet langer de opeenstapeling van negatieve aspecten van de 3D realiteit. Dit energieveld is gevuld met Liefde en Licht van hoge frequentie en het werkt als een ‘schild van opschoning’ voor alles wat losgelaten dient te worden. Diegenen die zichzelf ‘opgeschoond’ hebben kunnen het waarnemen als een krachtig verheffend gevoel van alles wat het terug hield en het helpt hen om gewend te raken aan nog hogere frequenties van Zijn. Wees bewust van dit gevoel en laat deze Liefde en Licht welke je omringt naar binnen door je hart en verwacht grote verandering zodra je lichaam eraan gewend is. Degenen die in het proces van opschoning/verwerken zijn zullen een sterk verlangen voelen en dienen zichzelf bevrijden van kwesties waarvan zij niet langer kunnen ontkennen dat zij bestaan. En degenen die nog steeds zichzelf blootstellen aan het lagere spel van illusie zullen zware druk voelen van binnenuit en zullen proberen om zelfs meer illusies te zoeken om zichzelf mee te bedekken, maar zij kunnen niet langer anderen beïnvloeden met hun negatieve denken daar het voornamelijk in hun eigen energieveld blijft. Iedereen heeft reeds zijn eigen pad en de realiteit waarin zij willen zijn gekozen daar niemand beter weet welke ervaringen er nodig zijn dan diegene die ze leeft.

Iedereen ervaart deze veranderingen op de manier die zij zich voorgenomen hebben, en vinden grote geruststelling in het weten dat het Plan perfect is en dat wanneer je naar je eigen innerlijke leiding luistert je niet verkeerd kunt lopen. Het in staat zijn om naar je Hogere Zelf en al je Gidsen te luisteren is enorm gegroeid en je vertrouwd jezelf veel meer dan ooit tevoren. Weet dat je je niet hoeft te vergelijken met anderen om te bewijzen dat het werkelijk plaatsvindt, omdat anderen hun verandering misschien niet op dezelfde manier ervaren, luister in plaats daarvan liever met respect naar anderen met de wetenschap dat er zo vele mogelijkheden zijn voor een ieder van jullie, daar onze Schepper een ieder van ons ontworpen heeft om oneindig verschillen te ervaren, maar gelijk in alle vormen van uiting.

Dit zijn de aller mooiste tijden die we allemaal ervaren en wij willen dat jullie deze vreugde voelen die jullie omringt. Voel deze krachtige momenten van jullie eigen transformatie en laat de wetenschap dat alles perfect geregeld is binnenin je gedijen en je die verzekering geven waar je naar zoekt. Het leven is niet meer alleen lichamelijk voor jullie, en sta dit feit toe om volledig in jullie denkgeest toegelaten te worden en laat de laatste zorgen los die er op wachten dat jij ze laat gaan, daar ook je denkgeest zich klaarmaakt om het nieuwe te ervaren. Het opschonen van je denkgeest was het moeilijkste deel, maar met je hart alleen gevuld met Liefde en Licht en Waarheid van leven, kan alles met gemak opgeschoond worden, je hoeft alleen maar je sterke intentie te gebruiken. Voel de kracht binnenin je die je reeds verworven hebt en wees er klaar voor om je nog krachtiger te voelen, wanneer je denkgeest op de nieuwe manier begint te functioneren en nog veel meer ervaringen voor je opent.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik geniet zeer van deze veranderingen binnenin jullie, daar jullie al je schitterende gevoelens naar ons terugzenden en wij meer met jullie kunnen delen. Nu zijn wij nog meer verbonden samen en deze verbinding wordt sterker hoe meer jullie je binnen de hogere energieën zetelen. Houdt jullie intenties gefocust op hetgeen jullie willen ervaren en het zal gebeuren. Wij houden ven jullie allen.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un