Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, October 15, 2013

Dutch -- SaLuSa 15. 10. 2013


SaLuSa, 15. 10. 2013


Wij zien hoe snel jullie jezelf verhogen en er klaar voor zijn om naar het nieuwe te reiken, omdat de roep van jullie hogere realiteit erg sterk is, en met jullie focus erop worden jullie intenties nog krachtiger dan ooit tevoren. Het is nu belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren en zoveel mogelijk rust te nemen, daar de lichamelijke veranderingen plaatsvinden binnen de tijd van jullie huidige realiteit. Ook al versnelt het nog steeds, deze veranderingen kunnen niet in één keer gebeuren, omdat jullie ook nog steeds deel moeten uitmaken van de oude realiteit en jullie immer groeiende Licht te delen met anderen. Maar wij willen jullie ervan verzekeren dat zij helemaal niet langzaam zijn, en wij weten dat jullie iedere dag voelen hoe jullie veranderen. Maar wees bewust van het feit dat het met exact de juiste snelheid gebeurd die voor een ieder van jullie nodig is, en dat diegenen welke de eersten zijn die de nieuwe realiteit binnengaan het met zekerheid weten, daar zij rechtstreeks naar de vervolmaking van hun levensplan lopen zonder te stoppen en vast te houden aan iets ouds, omdat daar simpelweg geen aantrekkingskracht naar gevoeld wordt.

Wij weten dat het niet eenvoudig is om aan anderen is uit te leggen dat je geen zin hebt om mee te doen aan iets wat voorheen plezier en relaxen voor je betekende, maar nu niets anders voelt dan (gerelateerd aan) “oud”. Degenen die bewust zijn van jouw verandering zullen het begrijpen en diegenen die de grote omwenteling (shift) van de gehele mensheid en de planeet ontkennen, zullen geen enkele uitleg van je accepteren en zij zullen je misschien gevoelens van pijn en boosheid zenden, en het is aan jouw hen te laten zien dat zulke gevoelen zich niet meer binnenin jou bevinden, en liefdevolle gevoelens met een vleug begrip van hun eigen gevoelens naar hen terug te zenden. Wij weten dat sommigen van jullie reeds hebben uitgevonden dat dit de enige manier is om te reageren, daar diegenen die nog steeds diep in de lagere vibraties zitten, leden van jouw familie zijn en niet alleen vrienden die je niet meer hoeft te ontmoeten wanneer je dat niet meer wenst. Het was jouw keuze voordat je dit leven binnen kwam, daar je wist dat deze les je enorm zal helpen bij je eigen groei.

Onderweg zijnde naar het punt van het zien en voelen van jullie hogere realiteit met al jullie zintuigen, zullen jullie grote verandering voelen binnen jullie begrijpen (ervan). Jullie denkgeest zal in staat zijn alle informatie te verwerken die voor je klaar staat, en al jullie ervaringen worden bezien met hogere kennis en zal nog begrijpelijker zijn (making more sense) dan dat ze nu doen. Je zult weten hoe ze te gebruiken in jou verdere evolutie, daar er geen verdriet of boosheid meer zal zijn, of enig ander gevoel van lagere vibraties welke jouw handelingen zullen blokkeren. Al je handelingen zullen gebaseerd zijn op dit begrijpen, en je zal je aangetrokken voelen tot die ervaringen welke je zullen toestaan jouw wijsheid te gebruiken welke jij hebt vergaard door al jouw voorgaande ervaringen. Laat deze wetenschap alsjeblieft tot binnenin je doordringen, daar alle zielen die je zult ontmoeten in jullie hogere realiteit zullen jouw wijsheid ook bruikbaar vinden op een of andere manier. Weet dat wij allen Een zijn, en wij zoeken allemaal naar hoger begrip van Alles Dat Is, en jouw kennis is ook onderdeel daarvan.

Ik ben SaLuSa van Sirius en vraag jullie wederom om jezelf volledig te vertrouwen in alles wat jullie doen, omdat met meer vertrouwen, jullie intenties zelfs sterker worden en dit staat jullie toe om te focussen op het afronden van alle nodige voorbereidingen. Voel onze energie, omdat het altijd aanwezig is en jullie helpt om jullie hogere realiteit te bereiken op het juiste moment van het Nu.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un