Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, October 18, 2013

Dutch -- SaLuSa 18. 10. 2013


SaLuSa, 18. 10. 2013


Het gevoel van Eenheid en gelukzalige vreugde omringt jullie met een nog nooit eerder ervaren intensiteit, en wij genieten van jullie verbaasdheid wanneer zij jullie wezen zo krachtig binnengaan, daar jullie intenties en wensen zeer hoog geplaatst zijn en jullie toestaan om steeds dieper wordende en meer vervullende gevoelens van ‘Eenheid met Alles’ te ervaren. Hoe meer jullie je bewust zijn van deze energieën, des te meer jullie erin ondergedompeld willen zijn, daar zij pure Liefde en Licht zijn, en jullie helpen om alle oude energiepatronen te verwerken. In deze fase van jullie laatste verwerken/opklaren kunnen jullie een plotselinge verandering in jullie humeur en gevoelens ervaren vanwege sommige oude kwesties die opeens opgeruimd worden, zonder door het gewoonlijke proces te gaan waar jullie je zeer bewust van zijn. Dit is vanwege jullie sterke wil, intentie en keuze dat jullie deze laatste verwerking/opklaring op zo’n mooie manier gemanifesteerd hebben, met een zeer sterk gevoel van aanwezigheid van Engelen Rijken en jullie Gidsen, en dit staat ons toe om zoveel meer met een ieder van jullie te delen die wensen om onze verbinding op dit moment te ervaren.

Wij voelen deze grote verandering binnenin jullie en wij weten dat het grote invloed heeft op een ieder rondom jullie of wie jullie ontmoeten, en velen van hen realiseren zich en voelen dat er zoveel meer is dan het leven dat zij ervaren. Het is deze gewaarwording die hen zal leiden naar hun eigen veranderingen en naar de collectieve veranderingen van alle aspecten van leven op jullie planeet. Wij zijn hier om jullie met deze verandering te helpen en met onze krachtige verbinding met jullie, is het gewaarzijn van onze aanwezigheid ook onderdeel van deze invloed, omdat jullie ook onze energie delen met jullie eigen en wanneer het juiste moment zich voordoet om onszelf openlijk te introduceren op dat lang verwachte moment van Disclosure. Diegenen die onbewust zijn van onze aanwezigheid zullen deze zelfde energie voelen en zullen onze komst gemakkelijker accepteren, omdat deze energie bij hen bekend zal zijn. Dus ben je gewaar van de grote kracht welke je binnenin je draagt, daar het je richting de ervaring van jouw hogere realiteit brengt en meer intensiteit toevoegt aan alles wat je doet.

Blijf gefocust op wat je wenst om te ervaren en kijk hoe alles transformeert en verandert binnenin je en om je heen in overeenstemming met jouw wens. Momenteel is het moment van jouw eigen ‘shift’ en wij weten dat je het heel intensief voelt, en je spreidt jouw groeiende Licht naar alle anderen, daar jij volledig ontwaakt bent tot jouw wens om anderen tot dienst te zijn, en jouw gehele wezen uit deze wens in communicatie en gedrag naar alle anderen toe. Weet dat zij dit voelen ook al spreken zij hier misschien niet over, daar jullie allemaal niet gewend zijn om jullie ware gevoelens te uiten en ze binnenin verborgen te houden, maar nu zijn ze vrij om van binnenuit jullie te stromen, onveranderd met de illusie welke jullie eens omringde. Illusie verdwijnt snel uit jullie collectieve bewustzijn en binnenkort zal dat moment komen wanneer jullie maatschappij klaar zal zijn voor een nieuwe stap richting het nieuwe Gouden Tijdperk voor de Aarde Natie wiens vorm en idealen pas worden geformeerd.

Ik ben SaLuSa van Sirius en voel jullie krachtige verheffing en jullie vreugde van gewaar zijn dat jullie jezelf waarlijk boven al het oude uit gestegen hebben en waarlijk begrip ervaren van Zijn en Eenheid, dat zo krachtig door jullie eigen energie stroomt en jullie in een gelukzalige zijnstoestand houdt voor het grootste gedeelte van de tijd. Weet dat jullie je nergens aan vast hoeven te houden wat jullie niet gelukkig maakt. Jullie zijn vrij!Channeler: MADAD

Een burger van elk land kan deze petitie ondertekenen


Volledige Regering onthulling (Disclosure) van Buiten Aardse aanwezigheid op Aarde
Volledige Regering onthulling (Disclosure) van Buiten Aardse aanwezigheid op Aarde

Waarom dit belangrijk is:
De aanwezigheid van Buiten-aardse beschavingen op en rond de Aarde is reeds openlijk plechtig verklaard door honderden betrouwbare getuigen uit de eerste hand, inclusief militair personeel, astronauten en burgerluchtvaart piloten.

Het is ook het onderwerp geweest van een wereldwijde doofpot-affaire voor meer dan 60 jaar, volgens getuigenverklaringen van zulke getuigen, openbaar gemaakt door Dr Steven Greer's ‘Disclosure Project’ en zijn recente documentaire; ‘Sirius’, maar ook door de ‘Citizens' Hearing on Disclosure’, een Burger hoorzitting ten voorstaan van voormalige Amerikaanse Parlement en Senaatsleden, welke plaatsvond in de Nationale Pers Club in Washington DC in April-May van 2013.

Deze doofpot-affaire, gebruikmakend van media dis-informatie en vals-alarm, heeft de mensheid van openlijk contact met hoog geavanceerde goedgezinde galactische burgers gehouden, in staat zijnde om interstellaire reizen, sneller dan de snelheid van Licht, te maken. Zodoende, hebben wereldleiders (de bevolking van)deze planeet beroofd van geavanceerde voortstuwing en energie -technologieën welke de menselijke beschaving inmiddels compleet hadden kunnen transformeren, tot een niveau van wereldlijk welzijn, verbondenheid, en een gezond milieu, waarvan weinigen zelfs nog maar van gedroomd hebben.

Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un