Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, October 22, 2013

Dutch -- SaLuSa 22.10.2013


SaLuSa, 22. 10. 2013


Voelen jullie de vrijheid die jullie nu allemaal hebben, om uit zo vele schitterende mogelijkheden te kunnen kiezen die voor jullie open staan, door het oude los te laten? Wij bedoelen niet de keuze om te ontwaken of om te ascenderen, maar eerder de keuzes of besluiten waarbij jullie nu de vrijheid hebben om je toekomstige ervaringen uit te kiezen, zonder teruggeduwd te worden door negatieve energieën die tot recent rondom jullie zweefden. Nu wordt jullie toegestaan om vrij jullie visies en dromen te volgen en er bestaat geen macht welke sterk genoeg is om jullie te stoppen, tenzij jullie daarvoor kiezen. De roep van jouw hogere realiteit wordt steeds sterker met iedere gedachte van daar te zijn, en dit creëert ongelofelijke kracht en energie dat leidt tot het afmaken van alle nodige voorbereidingen op het exacte perfecte moment voor een ieder van jullie. Wij volgen jullie vooruitgang nauwgezet, daar iedereen die ervoor koos om met ons verbonden te zijn constant onze energie ontvangen, ofwel direct of door onze berichten en wij zijn zeer gelukkig om jullie schitterende en krachtige reactie te ontvangen welke jullie naar ons terug zenden.

Wees voorbereidt om nog zo veel meer veranderingen te zien gebeuren, als gevolg van de enorme toename van jullie collectieve bewustzijn en weet dat alles wat er gebeurt een expressie is van jullie eigen wil en keuze. Wanneer jullie op een snelle progressie focussen van verbeterde levensomstandigheden voor alle mensen, voegen jullie de nodige energie toe om het te realiseren, en door dit gevoel met anderen te delen zal deze energie enorm groeien. Wanneer je er voor kiest “om te wachten en te kijken wat er vervolgens gebeurt” zal de snelheid van de veranderingen corresponderen met jouw gedachten. Wij weten dat jullie misschien moe zijn van het focussen op al het positieve en niet zien dat het al gebeurd is, maar jullie zijn je zeer bewust van het feit dat jullie er voor gekozen hebben diegenen te zijn die de weg wijzen voor anderen om te volgen. En jullie hadden ook enige tijd nodig om jezelf nog krachtiger te maken door zo vele kwesties op te klaren en te verwerken, die de pure energie stroom blokkeerden en jullie kracht om te creëren beïnvloedden. Weet dat alles is zoals het moet zijn en jullie hebben alles ervaren op de manier die het beste voor jullie pad van evolutie is.

Voel hoe jullie eigen weten resoneert binnenin jullie en jullie alles geeft wat nodig is om te focussen op datgene wat je wenst te ervaren. Deze wens is de expressie van de pure energie die stroomt vanuit je hogere realiteit die je koos om je mee te verbinden, dus kan het je een idee geven over al die schitterende gevoelens welke je nog zal ervaren wanneer je de realiteit van jouw keuze zal binnengaan.

Ik ben SaLuSa van Sirius en in dit bericht spreken wij over keuze die jullie nu ervaren. Het was nog nooit zo vrij op jullie geliefde Moeder Aarde als het nu is, dus willen we jullie nog meer inspireren om het te gebruiken met al jullie uitbreidende innerlijke krachten en wijsheid welke jullie vergaard hebben met het doorworstelen van zo vele lessen in zo’n korte tijd. Wij kunnen zeggen “dat de keuze aan jullie is” daar er niets anders over is om verantwoordelijk te zijn voor jullie eigen ervaringen. Wij weten dat jullie er klaar voor zijn om deze verantwoordelijkheid op jullie te nemen en het oneindige pad van jullie evolutie proces te volgen. Wij zien jullie al bij ons binnenin onze gezamenlijke realiteit waar we allemaal voor kozen om lid van te worden.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un