Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, October 25, 2013

Dutch -- SaLuSa 25. 10. 2013


SaLuSa, 25. 10. 2013


Wij zijn altijd aanwezig en zenden jullie onze liefdevolle energieën zelfs wanneer jullie het druk hebben en moeten focussen op activiteiten die jullie volledige fysieke aandacht nodig hebben. Wij weten dat het niet gemakkelijk is om je kalmte en je hoger perspectief van de realiteit te behouden wanneer situaties en mensen rondom je van een lagere vibratie zijn, en een stressvolle atmosfeer creëren en deze energieën uitzenden welke ook jou beïnvloeden. Het is dan goed om een kort pauze moment in te lassen, en je te realiseren dat jouw aanwezigheid op die plek waar bent momenteel nodig is, en het was jouw keuze om anderen nu te helpen en hen te beïnvloeden met jouw hogere energieën. Dit korte realisatiemoment helpt je om je bewust te zijn van je eigen energieveld, welke je op je gemak stelt en een gevoel van vreugde geeft.

Je energieveld is nu veel sterker omdat je alle binnenkomende hogere en opheffende energieën continu accepteert en niet langer tijd nodig hebt om jezelf te prepareren voor hun komst, zodoende kunnen zij voortdurend onder jullie verspreidt worden en grote invloed uitoefenen op de gehele Mensheid. Zodra alle mensen in staat zijn het te zien komt het snel dichterbij en wordt er niets van je huidige “tijd” verspilt. De realiteit van jullie keuze zal zo schitterend voor jullie neergelegd worden, en diegenen die meer opheffing en meer vreugde en geluk wensen zullen versteld staan van de hoeveelheid die er is voor hen om te voelen en te ervaren. Woorden kunnen het niet volledig beschrijven, maar jullie visioenen en dromen dragen het juiste gevoel van energie dat enorm zal toenemen, wanneer je het perfecte punt bereikt om het hogere ervaringsniveau binnen te treden.

Wij horen jullie gedachten over hoe het perfecte punt, of het juiste moment zal voelen en wat er precies zal gebeuren. Wij zouden jullie meer kunnen vertellen, maar wij willen niet jullie verwachtingen van dat moment beïnvloeden, omdat het onderdeel van jullie gehele Ascentie ervaring is, en het aan jullie is om uit te vinden hoe perfect het allemaal ontworpen en geregeld is. Wij beïnvloeden jullie visioenen en dromen en ook jullie huidige realiteit op de manier die jullie wensten, en wij respecteren altijd jullie vrije wil. En wanneer jullie nog meer beïnvloedt willen worden laat het ons weten en uit deze wens met jullie focus op datgene jullie Nu willen ervaren.

Ik ben SaLuSa van Sirius en wil jullie de perfectie verzekeren van iedere stap welke we nemen richting onze eigen groei en weten. Jullie kunnen het zien en voelen in alles wat je ervaart, ieder detail in je eigen leven is gecreëerd voor het hoogste potentieel om de Waarheid over de Schepping te leren, omdat dat de reden van ons bestaan is. Wij zijn Een en wij staan op het punt om deze Eenheid te ervaren zelfs in het diepere, of zullen we zeggen, hogere niveau.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un