Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, October 29, 2013

Dutch -- SaLuSa 29. 10. 2013


SaLuSa, 29. 10. 2013


Jullie transformatie versnelt zich, en jullie beginnen de hogere energieën binnenin en rondom je heen te voelen, maakt niet uit in welke situatie je verkeert. Ondanks dat het oude systeem nog steeds zijn spel met enige intensiteit speelt, verneem je altijd datgene wat van hogere vibraties is en houdt je jezelf niet opgesloten in het kringetje van lagere vibraties. Dit is jullie keuze en wij kijken vol verwachting naar jullie allen die zichzelf zo hoog verheffen en de lagere energieën hun wezen zo min mogelijk laten beïnvloeden. Meer en meer worden jullie in jullie innerlijke wereld getrokken en worden begeleid om volledig al de veranderingen binnenin te voelen en te ervaren, daar niets wat er in de buitenwereld plaatsvindt je steeds groter wordende zucht naarr hogere kennis kan bevredigen. Het is binnenin een ieder van jullie, en jullie lichaam wordt veranderd op een manier dat het eenvoudig het exacte onderdeel van datgene wat je op ieder moment nodig hebt kan lezen en vertalen. Jullie worden gereed gemaakt voor een alles wetende staat van zijn, en wij weten dat jullie je op je gemak beginnen te voelen met het zoeken van alle informatie in jullie innerlijk. Hoe meer wijsheid jullie op deze manier ontvangen, des te meer vertrouwen in jezelf gecreëerd wordt. Oefen het, daar het nodig is in het proces van jullie algehele verandering, en niemand weet beter wat je vervolgens zou moeten doen dan jij.

Jullie verbindingen en ervaringen met hogere realiteit groeit en jullie kunnen voor jezelf zien dat wanneer je je focus en intentie op iets richt, het zich aan je openbaart en je zeer intense en krachtige gevoelens van vreugde en geluk brengt. Het gebeurt op een manier welke het meest comfortabel voor je is, daar wij begrijpen dat jullie nog steeds ook “de andere kant” gevoelens van angst en boosheid ervaren. En daar we kunnen spreken van een groot verschil tussen die gevoelens, kan dit verwarring veroorzaken binnenin je denkgeest. Wij nemen nauwkeurig jullie progressie waar en intensiveren onze energieën welke worden verzonden. Wij versterken onze verbindingen met al diegenen die het willen ervaren, en wij delen meer met jullie dan je zou verwachten op dit moment. Het is allemaal binnenin de energie welke naar en door jullie heen stroomt, en jullie hart verwerkt zoveel meer informatie dan ooit tevoren, en jullie kunnen het letterlijk in jullie eigen hartslag voelen. Weet dat al jullie innerlijke veranderingen ook jullie fysieke lichaam veranderen om in staat te zijn om alle krachtige Liefde en Licht te ontvangen zonder overweldigd te worden.

Jullie fysieke lichaam moet zich ontdoen van al het oude, over het algemeen ervaren als een soort van ziekte of pijn. Misschien ben je vergeten dat je pijn voelde in bepaalde delen van je lichaam maar je cellen herinneren het zich en met je fysieke transformatie voel je je misschien ziek of voel je pijn op plaatsen waar je nooit aan gedacht had. Met de hogere energie verspreidend binnenin je fysieke lichaam, wordt het proces van jouw verandering afgerond daar niets meer in de weg zal staan tussen jou en je ervaring van je hogere realiteit. Dus luister naar je lichaam en geef het de aandacht die het verdient, daar je fysieke vorm het instrument is welke jou in staat stelt om al die schoonheid van Liefde te vernemen en te voelen, dat nogmaals zo vrijelijk door je heen stroomt. Uit dankbaarheid naar de vorm welke jou toestond zulke wijsheid te vergaren, en zo krachtig verbonden is met al het leven dat er is, en weet dat al het leven Schepping is, en het verschil tussen fysieke en niet-fysieke expressie van Schepping wordt dunner daar alles gecreëerd is/bestaat uit Liefde en ervaren wordt als Licht, gevormd in eindeloze vormen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en momenteel uit ik grote vreugde over jullie enorme wilskracht om door te gaan met de zoektocht die heel lang geleden begon en die ons heel dichtbij brengt. Voor velen van jullie is de zoektocht binnenin de lagere vibraties bijna helemaal voorbij, en wij zijn hier om jullie te helpen om de zoektocht binnenin de hogere vibraties binnen te gaan, welke zoveel meer biedt.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un