Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, October 15, 2013

Greek -- SaLuSa, 15 Οκτωβρίου 2013SaLuSa, 15 Οκτωβρίου 2013


Βλέπουμε τη γρήγορη ανάτασή σας και την ετοιμότητά σας να φτάσετε στα καινούργια, γιατί η κλήση της ύψιστης πραγματικότητάς σας είναι πολύ δυνατή και με την εστίασή σας σε αυτήν, οι προθέσεις σας γίνονται ακόμα ισχυρότερες από ποτέ πριν. Είναι σημαντικό να ακούτε τώρα το ίδιο σας το σώμα και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε, γιατί οι φυσικές αλλαγές συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας πραγματικότητάς σας. Παρότι ακόμα επιταχύνονται, οι αλλαγές αυτές δε μπορούν να συμβούν με μιας, γιατί ακόμη χρειάζεται να είστε και τμήματα της παλαιάς πραγματικότητας και να μοιράζεστε το αυξανόμενο Φως σας με τους άλλους. Σας διαβεβαιώνουμε όμως πως αυτές δεν είναι καθόλου αργές, και ξέρουμε πως αισθάνεστε ότι αλλάζετε με τη κάθε μέρα που περνάει. Να έχετε την επίγνωση πως συντελούνται με την ακριβή ταχύτητα που αρμόζει στον καθένα σας και όσοι είναι να μπουν πρώτοι στη νέα πραγματικότητα το ξέρουν αυτό με σιγουριά, γιατί κατευθύνονται ολοταχώς προς την εκπλήρωση του σκοπού της ζωής τους δίχως σταματημό και με απαγκίστρωση από τα παλιά, γιατί απλά δε νιώθουν καμία έλξη προς αυτά.

Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο να εξηγήσετε στους άλλους ότι δε νιώθετε την επιθυμία να κάνετε κάτι που πριν σήμαινε χαρά και ανάπαυση για σας, και που τώρα δε το νιώθετε παρά κάτι παλιό. Αυτοί που κατανοούν την αλλαγή σας θα καταλάβουν, και αυτοί που αρνούνται τη μεγάλη αυτή αλλαγή όλης της Ανθρωπότητας και του πλανήτη δε θα δεχθούν καμία εξήγηση, στέλνοντας ίσως συναισθήματα πόνου και θυμού, ενώ είναι στο χέρι σας να τους δείξετε πως δεν υπάρχουν τέτοια συναισθήματα μέσα σας πια, στέλνοντάς τους πίσω συναισθήματα αγάπης με την αίσθηση πως τους κατανοείτε. Ξέρουμε πως κάποιοι από σας ήδη ανακαλύψατε πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποκριθείτε, όταν έχετε αυτούς που βρίσκονται βαθιά μέσα στις χαμηλές δονήσεις μέσα στην ίδια την οικογένειά σας, και όχι απλά φίλους που θα μπορούσατε απλά να μην τους ξαναδείτε εφόσον το επιθυμείτε. Η επιλογή αυτή ήταν δική σας πριν ενσαρκωθείτε, γιατί ξέρατε πως το μάθημα αυτό θα σας βοηθούσε απείρως στη δικιά σας εξέλιξη.

Φτάνοντας στο σημείο να βλέπετε και να αισθάνεστε την ύψιστη πραγματικότητά σας με όλες σας τις αισθήσεις, θα αισθανθείτε μεγάλη αλλαγή και στην κατανόησή σας. Ο νους σας θα δύναται να επεξεργαστεί όλη την πληροφορία που του διατίθεται και όλες σας οι εμπειρίες θα εκτιμώνται βάση της μεγαλύτερής σας γνώσης, ενώ θα αποκτούν επιπλέον πολύ περισσότερο νόημα από ό,τι τώρα. Θα ξέρετε πώς να τις χρησιμοποιήσετε για την περαιτέρω εξέλιξή σας, καθώς δε θα υπάρχει λύπη, θυμός ή οποιαδήποτε άλλη χαμηλή δόνηση που θα παρεμποδίζει τις κινήσεις σας. Όλες σας οι πράξεις θα βασίζονται σε τούτη την κατανόηση, και θα έλκεστε από τις εμπειρίες εκείνες που θα σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τη σοφία που αποκτήσατε μέσα από όλες τις προγενέστερες εμπειρίες σας. Σας παρακαλούμε να αφήσετε τη νόηση αυτή να καταλαγιάσει μέσα σας, αφού όλες οι ψυχές που θα ανταμώσετε στην υψηλότερη πραγματικότητά σας θα μπορούν να βρουν επίσης μια χρήση της σοφίας σας. Να θυμόσαστε πως όλοι είμαστε Ένα και πως όλοι αναζητούμε την ύψιστη κατανόηση των Όλων Όσων Είναι, και η γνώση σας είναι τμήμα αυτού.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και σας ζητώ πάλι να εμπιστευόσαστε πλήρως τον εαυτό σας σε ό,τι κάνετε, γιατί με την παραπάνω εμπιστοσύνη, οι προθέσεις σας γίνονται ακόμα δυνατότερες και αυτό σας επιτρέπει να επικεντρώνεστε στην πλήρωση όλων των απαραίτητων προετοιμασιών. Νιώστε την ενέργειά μας, γιατί είναι πάντοτε παρούσα και σας βοηθάει να φτάσετε την υψηλότερη πραγματικότητά σας μέσα στη σωστή στιγμή του Τώρα.

Διαμέσου: MADAD


Μετάφραση: Con Tanidis

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un