Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Saturday, October 19, 2013

Greek -- SaLuSa, 18 Οκτωβρίου 2013SaLuSa, 15 Οκτωβρίου 2013


Περικυκλώνεστε από τόσο έντονα συναισθήματα Μοναδικότητας και χαράς λόγω ευδαιμονίας, που παρόμοιά τους δεν είχατε νιώσει ποτέ πιο πριν, και η ρωμαλέα είσοδός τους στην ύπαρξή σας, που σας ενθουσιάζει τόσο μας γεμίζει με χαρά, ενώ εσείς κρατάτε ψηλά τις προθέσεις και τις ευχές σας επιτρέποντάς σας έτσι να βιώσετε ακόμα βαθύτερα συναισθήματα πληρότητας με την Ενότητα του Όλου. Όση μεγαλύτερη επίγνωση έχετε για τις ενέργειες αυτές, τόσο περισσότερο θέλετε να βυθιζόσαστε μέσα τους, αφού είναι φτιαγμένες από αγνή Αγάπη και Φως και σας βοηθούν στην κάθαρση των εαυτών σας από τα πρότυπα των παλιών ενεργειών. Μέσα σε τούτη τη φάση της τελευταίας κάθαρσής σας ίσως να βιώσετε ξαφνική μεταβολή της διάθεσης και των συναισθημάτων σας εξαιτίας παλαιών ζητημάτων που ξαφνικά απομακρύνονται, δίχως να μεσολαβεί η συνήθης διαδικασία που όλοι ξέρετε. Αυτό συνέβη λόγω της ισχυρής βούλησης, πρόθεσης και επιλογής σας που έκαναν εφικτή την τελευταία αυτή κάθαρση με έναν τόσο όμορφο τρόπο, και με έντονη την παρουσία του Αγγελικού Βασιλείου και των Οδηγών σας, επιτρέποντάς μας έτσι να μοιραζόμαστε ακόμη περισσότερα μ' αυτούς που θέλουν να βιώσουν τη σύνδεση μαζί μας τη στιγμή αυτή.

Νιώθουμε τη μεγάλη αυτή αλλαγή που συντελείται μέσα σας και ξέρουμε ότι προκαλεί μεγάλη επιρροή επάνω στους άλλους που βρίσκονται τριγύρω σας ή σε αυτούς που συναντάτε, ενώ πολλοί από αυτούς συνειδητοποιούν και διαισθάνονται ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα στη ζωή από αυτά που βιώνουν. Ετούτη η επίγνωση είναι αυτή που θα τους οδηγήσει στις δικές τους αλλαγές και στη συλλογική αλλαγή όλων των πτυχών της επιβίωσης επάνω στον πλανήτη σας. Βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με αυτή την αλλαγή με τη δυνατή μας σύνδεση, ενώ η επίγνωση της παρουσίας μας αποτελεί ένα ακόμα τμήμα αυτής της επιρροής, γιατί μοιράζεστε μαζί με τη δική σας και τη δική μας ενέργεια και όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή για να παρουσιαστούμε ανοιχτά την πολυπόθητη εκείνη στιγμή της Αποκάλυψης, εκείνοι που αγνοούν την παρουσία μας θα νιώσουν την ίδια αυτή ενέργεια και θα μας αποδεχθούν ακόμη ευκολότερα, γιατί την ενέργεια αυτή θα τη γνωρίζουν. Γι' αυτό συνειδητοποιήστε τη μεγάλη δύναμη που κατέχετε μέσα σας, καθώς αυτή σας μετακινεί προς το βίωμα της υψηλότερης πραγματικότητάς σας, προσθέτοντας περισσότερη ένταση σε ό,τι κάνετε.

Συνεχίστε να εστιάζετε σε αυτά που επιθυμείτε να βιώσετε και δέστε πώς μετασχηματίζονται και πώς αλλάζουν όλα μέσα και τριγύρω σας σύμφωνα με την ευχή σας. Η στιγμή αυτή ανήκει στη μεγάλη αλλαγή σας και γνωρίζουμε πως το νιώθετε αυτό πάρα πολύ έντονα, μοιραζόμενοι το αυξανόμενο Φως σας με όλους τους άλλους καθώς έχετε πλέον πλήρως αφυπνιστεί σχετικά με την επιθυμία σας να υπηρετείτε τους άλλους, ενώ όλη σας η ύπαρξη εκφράζει αυτή την επιθυμία για την επικοινωνία και τη στάση σας απέναντι στους άλλους. Να ξέρετε πως οι άλλοι το αισθάνονται αυτό, παρότι μπορεί να μη το συζητούν, γιατί όλοι σας είχατε συνηθίσει να μην εκφράζετε τα αληθινά σας συναισθήματα και να τα κρύβετε μέσα σας, ενώ θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορούν να ρέουν από μέσα σας, ανέγγιχτα από την ψευδαίσθηση που κάποτε σας περιέβαλλε. Η ψευδαίσθηση εξαφανίζεται γρήγορα από τη συλλογική σας συνειδητότητα και σύντομα θα έρθει η στιγμή που εσείς ως κοινωνία θα είστε έτοιμοι για μια ακόμη κίνηση προς τη νέα Χρυσή Εποχή του Γήινου Έθνους, του οποίου το σχήμα και τα ιδανικά μόλις που αρχίζουν να σχηματίζονται.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και νιώθω τη δυνατή σας ανάταση και χαρά που συνειδητοποιείτε ότι πράγματι έχετε αναταθεί πάνω από τα παλιά και που βιώνετε αληθινή κατανόηση της Ύπαρξης και της Μοναδικότητας που ρέει με δύναμη μέσω της δικής σας ενέργειας και σας κρατάει σε μια κατάσταση ευδαιμονίας του νου την περισσότερη ώρα. Να θυμόσαστε πως δε χρειάζεται να κατακρατάτε οτιδήποτε δε σας κάνει ευτυχισμένους. Είσαστε ελεύθεροι!

Διαμέσου: MADAD

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗ

Πλήρης κυβερνητική αποκάλυψη της παρουσίας εξωγήινων στη Γη
Πλήρης κυβερνητική αποκάλυψη της παρουσίας εξωγήινων στη Γη

Γιατί είναι σημαντικό αυτό
Η παρουσία Εξωγήινων πολιτισμών επάνω και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως επικυρωθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους μάρτυρες από πρώτο χέρι, συμπεριλαμβάνοντας στρατιωτικό προσωπικό, αστροναύτες και πιλότους πολιτικής αεροπορίας.

Υπήρξε επίσης το θέμα παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερα από 60 χρόνια, σύμφωνα με τις καταθέσεις των μαρτύρων αυτών, που δημοσιοποιήθηκαν από το Πρόγραμμα Αποκάλυψης του Δρ Στίβεν Γκριρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ του Σείριος, καθώς επίσης και διαμέσου της Ακροάσεως Πολιτών πάνω σε Αποκαλύψεις που διοργανώθηκε στη Διεθνή Λέσχη Τύπου στη Ουάσιγκτον τον Απρίλιο-Μάϊο του 2013.

Η συγκάλυψη αυτή, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση των μέσων μαζικής επικοινωνίας και τις γελοιοποιήσεις, απέκρυψε από την ανθρωπότητα την ανοιχτή επαφή με τους προηγμένους αγαπητούς μας γαλαξιακούς συμπολίτες, που είναι ικανοί σε διαστρικά ταξίδια ταχύτερα και από την ταχύτητα του φωτός. Με αυτές τους τις πράξεις, οι κυβερνήτες του κόσμου αποστέρησαν από τον πλανήτη αυτόν την προηγμένη προώθηση και τεχνολογίες ενέργειας που θα μπορούσαν να έχουν πλήρως μετασχηματίσει τον ανθρώπινο πολιτισμό έως τώρα, προς ένα επίπεδο ευημερίας, συνεκτικότητας και περιβαλλοντολογικής υγείας που δεν έχουν καν ονειρευτεί οι περισσότεροι.Μετάφραση: Con Tanidis

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un