Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, October 22, 2013

Greek -- SaLuSa, 22 Οκτωβρίου 2013SaLuSa, 22 Οκτωβρίου 2013


Μπορείτε να νιώσετε την ελευθερία που τώρα όλοι έχετε στο να επιλέξετε ανάμεσα στις τόσες πολλές φανταστικές πιθανότητες που ξεδιπλώθηκαν μπροστά σας με το ν’ αφήσετε τα παλιά; Δε μιλάμε για την επιλογή σας να αφυπνιστείτε ή να αναληφθείτε αλλά για τις επιλογές ή τις αποφάσεις που είσαστε ελεύθεροι να κάνετε ή να πάρετε σχετικά με τις μέλλουσες εμπειρίες σας, δίχως να σπρώχνεστε άλλο προς τα πίσω από τις αρνητικές ενέργειες που στροβίλιζαν γύρω από όλους σας, λίγο καιρό πριν. Είσαστε πλέον ελεύθεροι ν’ ακολουθήσετε το όραμα και τα όνειρά σας και δεν υφίσταται πια καμία δύναμη αρκετά δυνατή που να μπορεί να σας σταματήσει, εκτός και αν το επιλέξετε. Το κάλεσμα της υψηλότερης πραγματικότητάς σας γίνεται δυνατότερο με την κάθε σας σκέψη στο να ‘στε εκεί, και αυτό δημιουργεί τεράστια δύναμη και ενέργεια που οδηγούν στην ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων προετοιμασιών για την κατάλληλη στιγμή που αντιστοιχεί στον καθένα σας. Παρακολουθούμε την πρόοδό σας πολύ στενά, καθώς όλοι αυτοί που συνδέονται μαζί μας λαμβάνουν διαρκώς την ενέργειά μας, κατευθείαν ή μέσω των μηνυμάτων μας, και χαιρόμαστε πάρα πολύ που λαμβάνουμε τις θαυμάσιες και ισχυρές απαντήσεις που μας στέλνετε πίσω.

Να ‘στε έτοιμοι να αντικρίσετε τις ακόμα περισσότερες αλλαγές που συμβαίνουν εξαιτίας της τεράστιας αύξησης της συλλογικής σας συνειδητότητας και να θυμάστε πως όσα συμβαίνουν αποτελούν έκφραση της ίδιας σας της βούλησης και της επιλογής σας. Εάν εστιάσετε στο όραμα μια γρήγορης προόδου προς την καλυτέρευση της ζωής όλων των ανθρώπων, θα προσθέσετε την απαραίτητη ενέργεια που θα το κάνει να συμβεί, ενώ εάν μοιραστείτε το συναίσθημα αυτό και με άλλους, η ενέργεια αυτή θα αυξηθεί υπέρμετρα. Εάν επιλέξετε να «περιμένετε για να δείτε τι θα συμβεί μετά», η ταχύτητα των αλλαγών θα αντιστοιχηθεί στις σκέψεις σας. Ξέρουμε πως ίσως νιώθετε κουρασμένοι στο να εστιάζετε στα θετικά και να μη τα βλέπετε ήδη να συμβαίνουν, όμως γνωρίζετε καλά, πως επιλέξατε να είσαστε εσείς εκείνοι που θα δείξετε το δρόμο στους άλλους που πρέπει να ακολουθήσουν, και πως χρειαζόσασταν επίσης εσείς οι ίδιοι κάποιο χρόνο προκειμένου να γίνετε δυνατότεροι με την κάθαρση των τόσων πολλών ζητημάτων που μπλόκαραν τη ροή της αγνής ενέργειας και που επηρέαζαν τη δύναμη της δημιουργίας σας. Να θυμόσαστε πως όλα γίνονται όπως θα ‘πρεπε, και ότι βιώσατε τα πάντα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή βοήθεια στο εξελικτικό σας μονοπάτι.

Νιώστε το πώς δονείται μέσα σας η ίδια σας η γνώση, χαρίζοντάς σας τα απαραίτητα για να εστιάσετε σε αυτά που επιθυμείτε να βιώσετε. Η επιθυμία αυτή είναι η έκφραση της αγνής ενέργειας που ρέει προς τα σας από την υψηλότερη πραγματικότητα στην οποία επιλέξατε να συνδεθείτε, και έτσι θα μπορείτε να έχετε μια ιδέα για όλα εκείνα τα θαυμάσια συναισθήματα που θα βιώσετε όταν εισέλθετε στην πραγματικότητα που επιλέξατε.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και στο μήνυμα αυτό σας μιλάμε για την επιλογή που βιώνετε τώρα. Δεν υπήρξε ποτέ τόσο ελεύθερη επάνω στην πολυαγαπημένη Μητέρα Γη σας όσο είναι τώρα, γι’ αυτό και θέλουμε να σας εμπνεύσουμε ακόμη περισσότερο, ώστε να τη χρησιμοποιήσετε με την αυξανόμενη εσωτερική σας δύναμη και σοφία που κερδίσατε από τα τόσο πολλά μαθήματα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Σας λέμε πως «η επιλογή είναι δική σας» γιατί δε μένει κανείς άλλος που να μπορεί να πάρει την ευθύνη των δικών σας εμπειριών. Ξέρουμε ότι μπορείτε να την αναλάβετε αυτήν την ευθύνη και να ακολουθήσετε το ατελείωτο μονοπάτι της εξελικτικής σας διαδικασίας. Σας βλέπουμε ήδη ανάμεσά μας μέσα στην κοινή μας πραγματικότητα που όλοι μας έχουμε επιλέξει.

Διαμέσου: MADAD


Μετάφραση: Con Tanidis

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un