Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Thursday, October 31, 2013

Greek -- SaLuSa, 29 Οκτωβρίου 2013SaLuSa, 29 Οκτωβρίου 2013


Ο μετασχηματισμός των εαυτών σας επιταχύνεται και αρχίζετε να νιώθετε τις υψηλότερες ενέργειες που σας περιβάλλουν, ανεξάρτητα από την περίσταση στην οποία βρισκόσαστε. Παρότι το παλιό σύστημα ακόμη παίζει τα παιχνίδια του με ένταση, εσείς το διαισθάνεστε αυτό μέσω των υψηλότερων δονήσεών σας και κρατιέστε μακριά από τα πισωγυρίσματα των χαμηλότερων αυτών δονήσεων. Η επιλογή αυτή ήταν δική σας ενώ εμείς σας παρατηρούμε διακαώς που ανυψώνεστε τόσο ψηλά, δίνοντας ολοένα και λιγότερες πιθανότητες στις χαμηλότερες ενέργειες να επηρεάζουν την ύπαρξή σας. Όλο και περισσότεροι αποτραβιέστε μέσα στον εσωτερικό σας κόσμο, και αποκτάτε την κατάλληλη καθοδήγηση ώστε να αισθανθείτε πλήρως και να βιώσετε τις αλλαγές μέσα σας, καθώς τίποτε πλέον από όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο δε μπορούν να ικανοποιήσουν την ακόμη μεγαλύτερη απαίτησή σας για υψηλότερη γνώση. Αυτή βρίσκεται μέσα σας, και το σώμα σας αλλάζει με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να διαβάζει και να μεταφράζει το ακριβές τμήμα της γνώσης που χρειάζεστε, τη στιγμή που το ζητάτε. Προετοιμαζόσαστε για μια κατάσταση ύπαρξης με πλήρη γνώση, και ξέρουμε ότι αρχίζετε να νιώθετε αρκετά άνετα με την αναζήτηση των πάντων στρεφόμενοι μέσα σας. Όσο περισσότερη σοφία αποκτάτε με τον τρόπο αυτό, τόσο περισσότερο εμπιστεύεστε και τον εαυτό σας. Εξασκηθείτε σε αυτό, καθώς αυτό αποτελεί προϋπόθεση στη διαδικασία της πλήρους αλλαγής, και κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς αυτό που πρέπει να γίνει κατόπιν, παρά μόνο εσείς.

Οι διασυνδέσεις σας και οι εμπειρίες σας με την υψηλότερη πραγματικότητα αυξάνονται και μπορείτε μόνοι σας να το διαπιστώσετε αυτό, γιατί εάν δώσετε προσοχή και πρόθεση σε κάτι, αυτό και θα σας συμβεί, φέρνοντάς σας έτσι έντονα και δυνατά συναισθήματα χαράς και ευτυχίας. Θα συμβεί όσο πιο άνετα γίνεται για σας, παρότι καταλαβαίνουμε πως ακόμη βιώνετε επίσης και την «άλλη πλευρά» των συναισθημάτων του φόβου και του θυμού, γιατί με το να σα μιλάμε για τη μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτών των συναισθημάτων, μπορεί να δημιουργηθεί σύγχυση μέσα στο μυαλό σας. Παρατηρούμε προσεκτικά την πρόοδό σας και επαυξάνουμε τις ενέργειες που σας στέλνουμε. Ενδυναμώνουμε τη διασύνδεσή μας με όλους αυτούς που επιθυμούν να τη βιώσουν, και μοιραζόμαστε μαζί σας πολύ περισσότερα από όσα θα περιμένατε τη στιγμή αυτή. Όλα τους βρίσκονται μέσα στην ενέργεια που ρέει προς και διαμέσου σας, και κάνουν την καρδιά σας επεξεργάζεται τόση περισσότερη πληροφορία όσο ποτέ πριν άλλοτε δεν έκανε, πράγμα που κυριολεκτικά μπορείτε να το αισθανθείτε στους χτύπους της. Να θυμόσαστε πως όλες οι εσωτερικές σας αλλαγές αλλάζουν επίσης και το φυσικό σας σώμα έτσι ώστε αυτό να είναι ικανό να αποδεχθεί την ισχυρή Αγάπη και το Φως, δίχως να υπερφορτώνεται.

Το φυσικό σας σώμα χρειάζεται επίσης να απαλλαγεί από τα παλιά, που συνήθως ήταν εμπειρίες κάποιου πόνου ή μιας αρρώστιας. Ίσως να έχετε ξεχάσει ότι κάποτε νιώσατε πόνο σε κάποιο σημείο του σώματός σας, όμως τα κύτταρά σας το θυμούνται και με το φυσικό μετασχηματισμό σας ίσως να νιώθετε άρρωστοι ή να αισθάνεστε πόνο σε σημεία που ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Με τη διάχυση των υψηλότερων ενεργειών μέσα στο φυσικό σας σώμα, ολοκληρώνεται η διαδικασία της αλλαγής σας και τίποτε δε μπορεί πλέον να σταθεί εμπόδιο μπρος στην εμπειρία της υψηλότερης πραγματικότητάς σας. Γι’ αυτό ακούστε το σώμα σας και δώστε προσοχή όπου χρειάζεται, γιατί η φυσική σας μορφή αποτελεί το εργαλείο μέσω του οποίου μπορείτε να αισθανθείτε και να νιώστε όλη την ομορφιά της Αγάπης που για μια φορά ακόμη ρέει ελεύθερα μέσα σας. Δείξτε ευγνωμοσύνη στη μορφή που σας επέτρεψε να αποκτήσετε τόση σοφία και που διασυνδέεται τόσο στενά με όλη την ζωή που υπάρχει, και να θυμόσαστε πως όλη η ζωή είναι Δημιουργία και πως οι διαφορές μεταξύ της φυσικής και μη φυσικής έκφρασης της Δημιουργίας λεπταίνουν, καθώς όλα είναι φτιαγμένα από Αγάπη και εκφράζονται μέσω του Φωτός το οποίο παίρνει άπειρες μορφές.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και εκφράζω τη στιγμή αυτή τη μεγάλη μου χαρά για την τεράστια δύναμη της θέλησής σας να συνεχίζετε την αναζήτηση που ξεκινήσατε πολύ καιρό πριν και η οποία μας φέρνει ακόμη κοντύτερα. Για πολλούς από εσάς η αναζήτηση μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις έχει σχεδόν τελειώσει, και είμαστε εδώ βοηθώντας σας να εισέλθετε στην αναζήτηση σας μέσα στις υψηλότερες δονήσεις, οι οποίες προσφέρουν πολλά περισσότερα.

Διαμέσου: MADAD


Μετάφραση: Con Tanidis

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un