Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Monday, October 7, 2013

Romanian -- SaLuSa 04.10. 2013

 


SaLuSa - 04. 10. 2013

Stim cã ati simtit deja aceste momente fericite de a fi neînfricati si de a privi drept în realitatea voastrã mai mare. Ceea ce se întîmplã acum tuturor acelora care doresc sã fie în realitatea lor mai înaltã, în acest moment al lui Acum, este cã vor simti permanent aceastã fericire si libertate din toate iluziile, pentru cã au eliberat ultimele picãturi, de ceea ce curgea odatã în fiintele lor ca un rîu de îndoieli si fricã nesfîrsitã. Suntem de pãrere cã nu mai sunt multe frici în interiorul vostru, si cînd curãtati aceste mici fragmente de memorii vechi si gînduri, care apar încã uneori, constiinta voastrã vã va duce în acel moment în noua voastrã realitate. Aceastã experientã va fi atît de puternicã,cã veti pãstra memoria acesteia, pentru mai multe vieti care vor veni. Concentrati-vã în aceastã experientã, si simtiti-vã siguri cã sunteti capabili sã faceti aceastã tranzitie cu usurintã, asa cum sunteti bine pregãtiti. Au existat mai multe planuri, de cum v-am putea ajuta în cel mai bun mod, si le-am împãrtãsit cu voi, si deoarece unele dintre ele au trebuit sã fie schimbate, din cauza dorintei voastre colective, aceastã transformare a acelora care sunt gata, nu poate fi modificatã sau opritã, pentru cã este alegerea voastrã proprie, si ne-am adaptat deja planurile noastre, si v-am inclus pe voi în ele.

Aceastã cooperare si conexiune între noi, a fost întotdeauna în spatele tuturor planurilor noastre, asa cum respectãm vointa liberã, si în ciuda faptului cã multi oameni încã nu acceptã prezenta noastrã si intentiile noastre, cei care sunt gata si pregãtiti pentru a fi cu noi, nu pot fi lãsati înapoi, deoarece natura experientelor lor , si alegerile fãcute înainte de aceastã încarnare sunt vitale în tot acest proces de Ascensiune. Si cu intensificarea lor în realitatea lor mai înaltã, ei vor fi capabili de a împãrtãsi atît de multã Luminã si Iubire cu toti ceilalti, si vor permite ca acest proces sã fie mult mai usor pentru altii, ca urmare a cunoasterii lor a supra colectivului constient, al întregii Omeniri. V-am auzit întrebînd cum sã vã împãrtãsiti experientele voastre cu altii, si cum va functiona conexiunea voastrã din starea voastrã mai înaltã de constiintã, cu partea mai joasã a ei. Noi nu dorim sã intrãm în detalii, deoarece asta este o parte a experientelor voastre uimitoare, prin care vor trebui sã treacã fiecare el/ea personal, însã puteti sã stiti cã schimbul de informatii cu totii poate avea loc, în transferul de energie între constiinta voastrã si Fiintele voastre de Luminã, si cã veti fi capabili sã dati si sã primiti de acord cu nevoile voastre.

Miscãrile voastre în realitatea mai înaltã, vor fi de un imens ajutor în toate schimbãrile care vor avea loc, si din ce în ce mai multi oameni vor fi influentati de energia de Iubire si Luminã, si vor realiza cã nu doresc sã sufere sub teama si îndoielile existentei lor, si vor gãsi experientele pasnice si iubitoare, si din ce în ce mai usor ei vor pãrãsi vechiul, starea lor anterioarã de spirit. Aceastã experientã va ajuta de asemenea, sã rãspîndeascã informatii mai veridice de la toate sursele, si toti oamenii vor începe sã simtã cã existã atît de multe în experienta de viatã si existentã, decît ceea ce mass-media rãspîndeste acum ca find întregul adevãr. Ei vor întelege cã sentimentele si energia pe care trupurile lor le transportã, este tot ceea ce este necesar pentru a crea o viatã fericitã, si se vor întoarce de la iluzie, , deoarece ea nu îi va mai putea satisface. Unii vor dori sã rãmînã în vibratiile joase, si nimic nu se va schimba în intentia lor, si noi toti trebuie sã respectãm alegerea lor. Ei vor continua sã vadã realitatea inferioarã, atîta timp cît vor avea nevoie.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si ne bucurãm de aceste momente, si stim cã voi vreti sã stiti cu adevãrat ceeea ce se întîmplã cu voi. Vor exista o multime de învãtat în realitatea înaltã, însã va fi o experientã minunatã pentru noi toti. Vã rugãm sã simtiti chemãrile noastre primitoare vouã tuturor, si relaxati-vã din nou în linistea mintii voastre, si lãsati-vã sã terminati toate pregãtirile necesare cu acceptarea si sentimentele iubitoare care curg la nesfîrsit prin inima voastrã.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un