Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, October 18, 2013

Romanian -- SaLuSa 18.10. 2013

 


SaLuSa - 18. 10. 2013

Sentimentele de Unitate si bucurie fericitã, vã înconjoarã cu o asemenea intensitate, asa cum nu au mai fost experimentate înainte, si ne bucurãm de uimirea voastrã, în momentul în care intrati în fiintele voastre atît de puternice, cã intentiile si dorintele voastre sunt atît de înalte, si vã permit sã experimentati mai multã profunzime a Unitãtii cu Totul. Cei mai multi dintre voi sunt constienti despre aceste energii, cea mai mare parte dintre voi doreste sã se scufunde în ele, pentru cã ele sunt Iubire si Luminã purã, si vã ajutã sã vã stergeti complect toate tiparele energetice vechi. În aceastã etapã de curãtare finalã a voastrã, ati putea experimenta o schimbare bruscã, în starea voastrã de spirit, si veti simti cã probleme vechi sunt îndepãrtate dintr-o datã, fãrã a trece prin procesul obisnuit, de care sunteti atît de constienti. Acest lucru este din cauza dorintei voastre puternice, intentiile si alegerea pe care ati manifestat-o, în aceastã limpezime finalã care se petrece atît de frumos, cu sentimentul prezentei Tãrîmului Angelic si al Ghizilor vostrii, si asta ne permite sã împãrtãsim atît de multe din toate acestea cu voi, cei care doriti sã experimentati legãtura noastrã în acest moment.

Noi simtim aceastã mare schimbare prin voi, si stim cã creeazã o mare influentã în toti ceilalti care se gãsesc în jurul vostru, sau se întîlnesc cu voi, si multi dintre ei, îsi dau seama, si simt cã asta este mult mai mult decît viata pe care ei o experimenteazã. În aceastã constientizare, îi vor conduce la propriile lor schimbãri, si colectivul va schimba toate aspectele în planeta voastrã. Suntem aici pentru a vã ajuta cu aceastã schimbare, si cu conexiunea noastrã puternicã cu voi, si gradul de constiintã a prezentei noastre, este de asemenea o parte din aceastã influentã, pentru cã voi împãrtãsiti de asemenea energia noastrã cu voi proprii, si cînd va veni momentul potrivit acolo, pentru a ne introduce pe noi proprii în mod deschis , al acestui atît de drag moment al Dezvãluirii, cei care nu stiu despre prezenta noastrã, vor simti aceastã energie puternicã, si vor accepta mai usor venirea noastrã, pentru cã aceastã energie va fi cunoscutã de cãtre ei. Deci cã fiti constienti de marea putere pe care o transportati cu voi, asa cum vã îndreptati cãtre experienta voastrã la înalta realitate, care adaugã si mai multã intensitate la tot ceea ce faceti.

Pãstrati-vã concentrarea asupra ceea ce doriti sã experimentati, si vedeti modul în care toate se schimbã si transformã prin voi, si împrejurul vostru, de acord cu dorintele voastre. Chiar acum, este momentul mãrii voastre schimbãri, si stim cã o simtiti foarte intens, si rãspînditi Lumina voastrã în crestere, cãtre toti ceilalti, si voi sunteti pe deplin treji, pentru a fi de folos altora, si întreaga voastrã fiintã, îsi exprimã aceastã dorintã în comunicare si comportament, fatã de toti ceilalti. Sã stiti cã ei simt asta, desi poate ei nu vorbesc despre asta, asa cum voi toti nu vã exprimati adevãratele voastre sentimente, si le pãstrati în interiorul vostru, însã acum, ele sunt libere sã curgã din interiorul vostru neschimbate, cu iluzia cã o datã v-au înconjurat. Iluzia este pe cale de disparitie din constiinta colectivã în mod rapid, si în curînd va sosi momentul în care societatea voastrã, va fi gata pentru o altã miscare cãtre noua Erã de Aur, a Natiunii Pãmîntului, în care forma si idealurile de-abea iau nastere.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si simt puternica senzatie de înãltare a voastrã, si bucuria voastrã de a fi constienti, cã ati crescut voi proprii, cu adevãrat, mai presus decît acest întreg vechi , si experimentati adevãrata întelegere de a Fi si Unitatea, asta curge cu atîta fortã prin propria voastrã energie,si vã mentine într-o stare de fericire a mintii, cea mai mare parte a timpului. Amintiti-vã, cã nu aveti nevoie sã pãstrati ceva, care vã face nefericiti. Sunteti liberi !

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un