Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Wednesday, October 2, 2013

Romanian -- SaLuSa 20. 9. 2013

 


SaLuSa - 20. 09. 2013

Acei care au lucrat la curãtarea lor, vor simti o enormã fericire în zilele urmãtoare, si vor fi capabili sã se relaxeze în propria lor pace a mintii, însã putem sã spunem cã acest sentiment va fi diferit de cel precedent, pentru cã va veni de la propria voastrã energie a sufletului. Cu aceasta va veni constientizarea cã v-ati schimbat complect, si nu a mai rãmas nimic din vechile metode, veti fi capabili sã comunicati cu Ghizii vostri, si Toti acei din Tãrîmurile Superioare, care sunt cu voi în cãlãtoria voastrã, si într-un mod foarte clar si repede veti întelege mesajele lor, într-un mod în care veti rãmîne surprinsi. Voi nu veti folosi numai cuvinte pentru a se putea exprima, dar intentiile si sentimentele voastre pure, vã vor permite sã adãugati energia la comunicare, si veti simti în acelasi mod cînd ele se vor întoarce cãtre voi. Unii au experimentat deja acest mod de a “vorbi”, pentru ei va deveni un mod mai natural si plãcut sã-si împãrtãseascã gîndurile si energia lor, si nu vor mai avea nevoie sã-si gãseascã cuvintele potrivite, sentimentele pe care le transmit, vor spune totul.

În acest fel veti putea împãrtãsi cu mult mai mult energia voastrã cu altii, si ei se vor simti fie fericiti în companhia voastrã, sau vor dori pur si simplu sã plece cît mai repede possíbil, pentru cã vor simti un disconfort mare, datoritã Luminii voastre care strãluceste peste ei direct, si le aratã lor aceste grele bagaje pe care le poartã încã împrejurul lor. Îi veti ajuta sã decidã în cele din urmã, dacã doresc sã se mute împreunã cu altii în Luminã si Iubire, sau vor dori sã rãmînã pentru mai multe experiente. Acesta va fi um moment puternic pentru ei, pentru cã vor fi conectati cu întelepciunea lor mai înaltã, si rãspunsul va fi atît de clar. Amintiti-vã sã nu împingeti pe nimeni, chiar cînd este unul din famila voastrã, sau cineva drag, pentru cã ei nu vor întelege asta ca un ajutor, asteptati apelul lor, si atunci cînd vor fi gata, ei vã vor face cunoscut.

În fiecare moment simtim cum întelegerea voastrã este în crestere, si reactia voastrã ne aduce o mare bucurie, si noi intensificãm legãtura noastrã cu voi, asa cum stim cã sunteti gata pentru a primi mai mult. Spunem doar asta, si nu adãugãm mai multe explicatii referitor la aceasta, pentru cã fiecare dentre voi are o diferitã viziune si dorinte de ceea ce ar trebui sã fie, si noi dorim sã vã aducem la cunostintã cã suntem capabili de a vã îndeplini cele mai mari asteptãri si vise în cel mai scurt timp, asa cã concentrati-vã în ele, si fãceti-vã clare intentiile, fãrã de griji, de ceea ce poate fi cel mai bun pentru voi. Ati lucrat din greu, si timpul noilor experiente se gãseste aici, voi aveti doar nevoie sã le lãsati sã vinã cãtre voi si sã le acceptati ca fiind noul, sau marea realitate, si stim cã întelegeti sensul acesteia. Simtiti Libertatea, adevãrata Libertate pe care aceastã realizare v-o aduce vouã.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si Lumina este atît de strãlucitoare acum în jurul planetei voastre, si strãluceste atît de departe, si întregul Univers întelege schimbãrile care au loc chiar în acest moment în termen de voi, în termen de Mama Pãmînt, si în termen de Galaxia voastrã. Trebuie sã vã treziti pe deplin în adevãratul potential de Fiintã de Luminã, în fiecare sens si mod în care puteti gîndi, cu întelepciunea pe care o purtati acum.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un