Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, October 22, 2013

Romanian -- SaLuSa 22.10. 2013

 


SaLuSa - 22. 10. 2013

Simtiti libertatea pe care voi toti o aveti acum, alegînd dintre atîtea posibilitãti minunate care sunt deschise în fata voastrã, cu propriul vostru abandon al vechiului ? Nu vorbim despre alegerea de a se trezi, sau de a se înãlta, însã despre alegerile sau deciziile pe care acum sunteti liberi sã le faceti prin propriile voastre experiente, fãrã ca sã fiti împinsi înapoi de cãtre energiile negative, care v-au înconjurat pe toti , nu de mult timp. Acum voi vã urmãriti singuri viziunile si visele voastre, si nu existã nici o putere suficientã pentru a vã împiedica, doar dacã voi alegeti sã faceti asta. Chemarea realitãtii voastre mai înalte, este din ce în ce mai puternicã, cu fiecare gînd al vostru de a fi acolo, si aceasta creeazã o putere de necrezut, si energii care duc la terminarea toatei aceste pregãtiri, necesarã în exactul moment perfect, pentru fiecare dintre voi. Urmãrim progresul vostru în deaproape, asa cum toti acei care au ales sã se conecteze cu noi, si sã primeascã în mod constant energia noastrã, direct sau prin mesajele noastre, si suntem foarte fericiti primind minunatul si puternicul rãspuns, pe care voi ni-l trimiteti înapoi.

Pregãtiti-vã sã vedeti mult mai multe schimbãri avînd loc, datoritã enormei mãriri de constiintã colectivã, si amintiti-vã, cã tot ceea ce are loc, este expresia propriei voastre vointe si alegeri. Dacã vã veti concentra, în rapide progrese în directia celei mai bune maniere de a trãi, pentru ca toate persoanele sã o vadã, veti adãuga energia necesarã pentr a face ca asta sã se întîmple, si împãrtãsind acest sentiment cu altii, aceastã energie va creste imens. Dacã voi optati prin “ a astepta si a vedea ce se va întîmpla dupã aceea”, viteza schimbãrilor va corespunde gîndurilor voastre. Noi stim cã voi puteti sã vã simtiti obositi concentrati toti în pozitiv, si ne-vãzîndu-l avînd loc, însã voi sunteti constienti de faptul cã voi ati ales a fi acei care aratã calea, pentru ca ceilalti sã o urmeze, si voi aveati nevoie de un timp, pentru a deveni voi proprii mai puternici, în relatie la atîtea probleme, cã s-a blocat fluxul de energie purã si a influentat puterea voastrã de a crea. Amintiti-vã, totul este asa cum trebuia sã fie, si voi experimentati totul, în modul în care vã ajutã cel mai mult în calea voastrã spre evolutie.

Simtiti cum, propria voastrã stiintã rãsunã prin voi, si dati-i tot ceea ce este necesar concentrîndu-se aupra ceea ce voi vreti sã experimentati. Aceastã dorintã este expresia purei energii fluind de la realitatea voastrã înaltã, pe care ati ales-o ca sã vã conectati, deci, asta poate sã vã dea ideea despre toate aceste sentimente minunate pe care le experimentati, cînd intrati în realitatea alegerii voastre.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si în acest mesaj vorbim despre alegerea pe care o experimentati acum. Nici o datã nu a existat atîta libertate pe iubita voastrã Mamã Pãmînt, asa cum existã acum, deci dorim sã vã insiprã si mai mult, sã folositi aceasta cu toatã puterea voastrã interioarã în crestere, si întelepciunea pe care ati obtinut-o cu trecerea prin atîtea lectii, într-un timp atît de scurt. Putem spune cã “ alegerea este a voastrã”, cum nu existã nici-o parte stîngã, care poate fi responsabilã asupra propriilor voastre experiente. Noi stim cã sunteti pregãtiti sã vã luati aceastã responsabilitate, si sã urmati calea infinitã a procesului vostru de evolutie. De asemenea vã vedem împreunã cu noi, în interiorul realitãtii noastre comune, pe care noi toti am ales-o pentru a ne uni.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un