Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Wednesday, October 2, 2013

Romanian -- SaLuSa 24. 9. 2013

 


SaLuSa - 24. 09. 2013

Asa cum Soarele vostru este mult mai strãlucitor acum, Lumina voastrã de asemenea strãluceste atît de puternic, si acest lucru ne permite sã lucrãm cu voi si sã fim mai aproape de voi în fiecare zi. Aceasta permite ca schimbãrile sã se miste mult mai repede, acum cã dorintele voastre au loc aproape instantaneu. Puneti în practicã fãrã fricã dorintele, si veti vedea voi proprii cum sunt manifestate în realitatea voastrã. Fiti neînfricati în cel mai important punct al procesului vostru actual de transformare, din cauza asta noi vã facem în mod constant constienti de acest fapt, pentru cã numai frica si îndoielile vã împiedicã sã faceti relitate visele voastre. Aveti nevoie de a gãsi cel mai bun mod de compensare, departe de aceste amintiri vechi si gînduri care vã provoacã sã vã uitati înapoi, si sã vã întrebati despre care este visul vostru, al acestei realitãti pe care o doriti. Dorim sã stiti, cã visele voastre vã aratã cu sigurantã în ce mod sã priviti, si prin urmare lãsati-le sã vã indice drumul vostru. Aveti încredere în voi, pentru cã acum sunteti constienti de principiul de bazã al acestei Întregi Creatii, si cã sunteti creatori ai propriei voastre realitãti, si co-creatori ai realitãtii pe care o împãrtãsiti cu toate Fiintele pe care le întîlniti pe drumul vostru.

Manifestînd gîndurile si dorintele voastre în realitatea voastrã, de asemenea intervine responsabilitatea voastrã pentru toate actiunile voastre. Stim cã acest lucru este un fapt cu care unii din colegii vostrii pot avea ceva dificultãti, dar amintiti-vã dragii nostri, totul este minunat planificat si asigurat, si nu Fiti (vã lãsati), afectati de gîndul vostru unic. În primul rînd, voi ati curãtat toate gîndurile nedorite, care pur si simplu nu mai fac parte din mintea voastrã, si în al doilea rînd, existã un mecanism care vã va avertiza înainte de a se putea manifesta gîndurile nocive. Este functia conexiunii voastre între inimã si creier, si acesta este activat în momentul pregãtirii intrãrii voastre în domeniile mai înalte. Acei care sunt pregãtiti, au observat , cã atunci cînd un astfel de gînd trece prin mintea lor, un alt gînd vine de asmena , în acelasi moment. Aceasta nu a fost altceva decît a lãsa sã plece vechiul, si sa crezut în primul rînd cã nu se primea destulã energie manifestatã. În aceste zile asta se poate întîmpla adesea,însã fitti siguri cã aceste gînduri vechi nu se vor mai întoarce, multumitã determinãrii voastre, curãteniei si intentiei.

Ne bucurãm foarte mult cã ne gãsim mai aproape de voi, si cã reusim sã împãrtãsim atît de multe cu voi. Simtim fericirea voastrã si stim cã sunteti gata pentru mai mult, însã corpurile voastre fizice au nevoie de încã putin timp, pentru a se adapta la aceste energii mari. Pe de altã parte, corpurile voastre se transformã mai repede atunci cînd energia noastrã este prezentã, asa cã noi toti trebuie sã gãsim echilibrul în conexiunea noastrã, deoarece dezechilibrul energetic determinã oboseala în corpurile noastre, si suntem constienti cã acest fapt, poate provoca îndoiala în mintile voastre, cînd voi nu puteti gãsi destul timp de odihnã în zillele voastre ocupate. Voi sunteti atît de aproape de a ajunge la punctul de transformare a voastrã, cînd nu va mai apãrea din nou, si vã vom ajuta cu împãrtãsirea de suficientã energie a noastrã, pentru ca sã intrati în realitatea înaltã, pe care ati creat-o pentru voi.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si sunt fericit cã pot sã vã spun cît de aproape suntem, si de asemenea foarte aproape în cadrul termenului de timp, si deja simt bucuria voastrã despre asta. Împreunã vom trimite puternicele noastre intentii cãtre Fortele Creatiei, si Ele ne vor permite sã ne continuãm gînndurile si viziunile, si sã ne deplasãm de-alungul drumurilor noastre sufletesti. Simtiti puterea din voi. Si asta este.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un