Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, October 25, 2013

Romanian -- SaLuSa 25.10. 2013

 


SaLuSa - 25. 10. 2013

Suntem mereu prezenti si vã trimitem energiile noastre iubitoare, chiar dacã sunteti ocupati si aveti nevoie sã vã concentrati în activitãtile care vã cer toatã atentia voastrã fizicã. Stim cã nu este usor sã vã mentineti calmul si perspectiva voastrã asupra realitãtii mai înalte, atunci cînd situatiile si oamenii din jurul vostru, sunt de vibratii joase, si creeazã o atmosferã stresantã, si vã trimit aceste energii, care vã influenteazã de asemenea. Este bine sã vã luati doar o micã pauzã de o clipã, si sã realizati cã prezenta dvs. în locul în care vã aflati, este necesarã, si cã a fost alegerea voastrã de a ajuta pe altii, si a-i influenta cu energiile voastre , mai înalte acum. Acest moment scurt de realizare, vã va ajuta sã fiti constienti de propriul vostru cîmp energetic, care vã va oferi confort si sentiment de bucurie.

Domeniul vostru de energie, este mult mai puternic acum, deoarece voi acceptati toate energiile intrînde, mai înalte si mai mari, în mod constant, si nu aveti nevoie de mai mult timp, pentru ca sã vã pregãtiti pe voi proprii, pentru sosirea lor, astfel încît sã poatã sã fie extinse, în mod continuu, între voi si pentru a crea o mare influente asupra întregii umanitãti. Momentul în care toti oamenii vor fi capabili sã le vadã, se apropie cu repeziciune, si nici unul dintre “ timpurile” dvs. actuale sunt pierdute. Realitatea alegerii dvs. va fi atît de frumos pusã în fata voastrã, si toti acei care doresc mai multã înãltare si bucurie, vor fi uimiti de cît de multe se gãsesc acolo, pentru ca ei sã le simtã si sã le experimenteze. Cuvintele nu pot descrie în totalitate asta, însã viziunile si visele transportã adevãratele sentimente de energie, care se vor intensifica foarte mult, o datã ce veti ajunge la punctul perfect, pentru a pãsi în realitatea înaltã de experientã.

Auzim gîndurile voastre despre cum este punctul perfect, sau momentul potrivit cînd asta se va întîmpla exact. V-am putea lãsa sã stiti mai multe, însã nu dorim sã vã influentãm asteptãrile dvs. asupra acelui moment, pentru cã este o parte a întregii voastre experiente despre Ascensiune, si vã apartine vouã sã descoperiti cît de perfect a fost totul conceput si aranjat. Noi vã influentãm viziunile si visele voastre, si de asemenea, realitatea voastrã curentã, calea pe care ati dorit-o pentru asta, si de asemenea respectãm vointa voastrã liberã. Si dacã doriti sã fiti influentati mai mult, chemati-ne doar, si exprimati dorinta voastrã punînd accentul vostru, pe ceea ce doriti sã experimentati în Acum.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si doresc sã vã asigur de perfectiunea fiecãrui pas pe care noi toti îl dãm împreunã, fatã de propria noastrã crestere si cunoastere. Puteti vedea asta si simti în tot ceea ce experimentati, în fiecare detaliu din viata voastrã, care este creat pentru cel mai înalt potential de a învãta Adevãrul despre Creatie, deoarece pentru asta am fost creati noi toti. Noi suntem Unu, si suntem pe cale de a experimenta aceastã Unitate în profunzime, sau am putea spune, la nível înalt.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un