Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Thursday, October 3, 2013

Romanian -- SaLuSa 27. 9. 2013

 


SaLuSa - 27. 09. 2013

Aceastã purificare a Totului, care se produce acum în voi si în Mama Pãmînt, vã va conduce, la experienta realitãtii înalte. Simtiti schimbarea care are loc în voi, în acest moment, deoarece este ACEEA care va deschide usa, si care anterior nu vã era vizibilã vouã. În acest moment, unii dintre voi pot fi “ luati” în anumite momente din vietile voastre, pentru a vedea motivul necesar curãteniei, cu o problemã sau mai multe probleme, care au crezut cã au fost eliminate. Permiteti-vã sã le vedeti asa cum sunt, fãrã vibratiile joase prezente, inclusiv sã vã condamnati pe voi proprii, si astfel puteti sã le lãsati sã plece, si sã vã eliberati complect. Acceptati aceasta în adîncime, si vom spune cã aceastã curãtenie adîncã si neîntelegere, are loc, deoarece toatã înconstienta devine constiintã, si nimic nu poate rãmîne ascuns, în realitãtile înalte sunteti constienti de toate aspectele legate de voi proprii, si asta vã va oferi o uimitoare Libertate, pentru a alege o experientã perfectã pentru voi. Visele voastre s-ar putea schimba acum, si asta este um semn pentru ca voi sã stiti cã curãtenia voastrã personalã, este pe sfîrsite. Nu vã putem spune cum visele voastre se vor schimba, pentru cã voi sunteti acei care trebuie sã le descoperiti, deoarece voi toti aveti diferite visuri realitãti, însã cu sigurantã stiti asta acum.

Suntem lîngã voi tot timpul, acei care vor sã fie cu noi cu sigurantã vor simti asta, si suntem gata sã vã urãm Bine ati venit, în adevãrata voastrã casã. Acei care nu sunt siguri încã, sau nu doresc sã se conecteze cu noi, vor avea destul timp pentru a decide, însã deoarece atît de multi dintre voi s-au trezit la inevitabilul adevãr, acest timp este foarte scurt, pentru cã vocea voastrã colectivã, devine mult mai puternicã, si cere sã cunoascã adevãrul despre toate aspectele – mai ales despre istoria voastrã, viata în afara planetei voastre, spiritualitate. De obicei, descrierea lor a fost ridicularizatã si rãsucitã, si unii dintre voi încã vor simti un usor disconfort, cînd aud aceste cuvinte, care descriu propriile voastre experiente, ale aceastei minunate schimbãri care se întîmplã cu Toate. Dorim sã vã informãm, cã vedem foarte clar schimbîndu-se ceva, în natura informatiilor pe care le primiti zilnic. De exemplu, cea mai mare parte a liderilor vostrii, vorbesc deschis si fãrã un program ascuns în spatele cuvintelor lor. Ei pot folosi cuvinte obisnuite, însã diferenta poate fi acum simtitã cînd se concentreazã în energia din spatele lor.

Simtim cã sunteti obisnuiti sã utilizati fluxul constant de energie al tãrîmurilor înalte, si sã permiteti corpurilor voastre sã accepte chiar mai mult, care vã permite vouã sã finalizati schimbãrile necesare. Cu cît mai multã energie acceptati, cu atît mai mult o puteti împãrtãsi cu Toate, si de asemenea usureazã procesul de curãtare a energiilor negative care sunt prezente pe Mama Pãmînt. Concentrati-vã din nou pe acele locuri, si trimiteti-le energia de vindecare si Iubire si Luminã, acesta este ajutorul cel mai valoros. Acest transfer de energie, va provoca de asemenea, o manifestare de ajutor fizic a acelora care sunt numai în mãsurã sã o facã, si sã nu uite oamenii care trãiesc în acele zone, care vor simti cã le este trimisã aceastã imensã Iubire , si de asemenea îi vor ajuta în propria lor transformare. Totul este perfect planificat si proiectat, si dorim sã vedeti asta, în lumea voastrã de asemenea.

Sunt SaLuSa de la Sirius si nu pot expressa prin cuvinte, cît de frumos simt acum. În ciuda tuturor obstacolelor plasate înaintea voastrã, ati fost capabili sã cresteti voi singuri si sã curãtati tot ceea ce nu vã mai serveste pentru drumul vostru. Noi suntem cu voi, si fãcem tot ceea ce putem, si ne permitem sã facem, pentru a vã ajuta sã vã îndepliniti dorintele si visele voastre. Ele devin realitatea voastrã, si voi veti fi capabili sã vedeti mai mult în fiecare clipã care trece, prin realitatea voastrã curentã. Stiu cã momentul transformãrii voastre finale este foarte aproape. Simtiti asta într-adevãr si acceptati-o, deoarece vã va consola, si veti fi capabili sã vã relaxati în noul.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un