Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Wednesday, October 9, 2013

Romanian -- SaLuSa 8.10. 2013

 


SaLuSa - 08. 10. 2013

Lumea voastrã se schimbã cu o imensã vitezã, de care nu vã puteti da seama în punctul actual de vedere, pentru cã în aceastã realitate, totul este mãsurat prin anumite perioade de timp, si în timp ce voi încã functionati în aceastã realitate, aveti nevoie sã vã mentineti, mãsurînd tot ceea ce se întîmplã, cu timpul cerespunzãtor. Cînd veti intra în realitatea voastrã mai mare, mintea voastrã va trebui sã se obisnuiascã cu o formã diferitã de a mãsura timpul, deoarece s-ar putea sã nu fiti în mãsurã sã functionati pe deplin în aceastã realitate înaltã. Pe mãsurã ce mintea voastrã acum, se conecteazã cu înalta sa realitate, vã veti putea simti confuzi asupra timpului, într-o zi totul se întîmplã foarte rapid, în altã zi, indiferent de ce veti face, totul este lent. Aceste schimbãri pot apãrea de asemenea în cursul aceleiasi zi, ceea ce ar putea fi si mai confuz pentru voi. Vã rugãm, sã stiti cã aceste modificãri fizice se petrec acum în corpurile voastre, si împreunã cu toate celelalte schimbãri, creeazã un perfect complex, care va fi în mãsurã sã vã mute la realitatea mai înaltã, pe care ati ales-o sã o experimentati. Fiti rãbdãtori cu voi proprii, si bucurati-vã de fiecare schimbare pe care o percepeti, si permiteti ca restul lor sã se întîmple în momentul perfect pentru fiecare dintre voi.

Noi lucrãm încã la toate planurile si contactele noastre cu persoanele “în locurile potrivite”, pentru schimbãrile economice si sociale, care sunt în crestere în fiecare zi. Mai multi dintre acei care serveau vechiul sistem, vãd acum clar cã acest lucru nu îi conduceau nicãieri, si nu vãd nici un motiv de a rãmîne în acelasi mod, si au ales sã sprijine noul, si încep sã caute contactele potrivite. Ei vor gãsi întotdeauna ceea ce cautã, si nu vor fi lãsati fãrã de sprijin, pentru cã totul este bine plãnuit, si nimeni care doreste o schimbare nu va fi uitat, pentru cã voi toti împreunã ati creat aceastã realitate a schimbãrii. Dacã vã uitati la stirile mediului vostru politic, aceastã schimbare poate fi vãzutã pe o scarã largã, în timp ce vã concentrati la discursul liderilor vostrii. Amintit-vã, cã existã multi altii în sistemul vostru, care nu sunt vizibili, si care lucreazã în tãcere, pînã cînd ei vor simti cã este momentul potrivit pentru ca sã se prezinte si sã vorbeascã deschis. Timpul se apropie, si nimic nu poate opri acest proces, nici mãcar amenintãrile fãcute vietilor voastre, pentru cã voi toti trãiti într-un domeniu înalt de energii de Iubire si Luminã, care creeazã o protectie naturalã pentru Toti. Unii ar putut sã fi ales sã experimenteze într-un mod diferit, însã trebuie sã vã amintiti, cã a fost prin própria voastrã alegere.

Concentrati-vã acum la propriile voastre schimbãri, pentru cã intrînd în realitatea voastrã mai înaltã, veti ajuta pe altii si mai mult. Voi nu veti simti numai o bucurie constantã si fericire, care stim cã vã motiveazã puternic, dar veti aduce mai multã energie interioarã, pentru altii, care încã sunt în cãutarea adevãratului lor eu, si de asemenea veti aduce mai multã Iubire Mamei Pãmînt, si asta va ajuta la accelerarea schimbãrilor, care sunt necesare pentru a opri devastarea corpului sãu, pentru ca sã începeti sã-l vedeti din nou ca o fiintã vie. Deci, dati mai multã atentie concluziei tuturor pregãtirilor voastre, înainte de a intra în realitatea voastrã mai înaltã, si nu vã lãsati sã vã distrageti cu asta. Stim si simtim cã “asteptarea” a fost suficientã, si vã ajutãm cît de mult putem. Pentru a face acest lucru.

Eu sunt SaLuSa, de Sirius, si vã trimitem mereu dragostea noastrã, si deja ne vedem lucrînd împreunã cu voi, în realitatea noastrã comunã, pe care am creat-o împreunã, pentru noi toti, pentru multe mii de ani pãmîntesti. Este în acest moment incredibil, cã vom putea în sfîrsit sã ne îmbrãtisãm unii pe altii, si sã împãrtãsim mult mai mult decît o facem acum.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un