Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Wednesday, October 2, 2013

Swedish -- SaLuSa 1 oktober 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 1 oktober 2013
Hur känner du dig just nu? Det pågår så många förändringar i detta ögonblick inom dig, förändringar som du kanske känner dig förvirrad inför och du kanske frågar dig om detta är vad september månads energier skulle föra in. Förvirringen beror på din justering till din egen högre frekvens och din högre verklighet som du går in i vid den här tidpunkten. Acceptera denna förvirring, för den fortfarande visar vad det är du skall arbeta med. Och med en framgångsrik utrensing av problemen så hjälper du inte bara dig själv utan också alla andra.

Du kanske ännu inte har denna medvetenhet, men du är ledd av oss och dina guider till denna punkt då du inser att det inte längre finns något att rensa, ingenting orsakar någon rädsla eller tvivel, och du är redo att gå in i högre riken av nya och kärleksfulla möjligheter. För att säga det med några få ord: september var en underbar månad för dig för du kunde smälta samman alla omedvetna och medvetna känslor och släppa så många problem som höll dig tillbaka. Och detta var inte en lätt uppgift att göra med vetskap om naturen i de tredimensionella upplevelserna. Men du har klarat det med sådan glans och inte tillåtit dig själv att se tillbaka för ett ögonblick. Och du har accepterat det faktum att detta är något du måste göra innan du går in i alla dessa underbara verkligheter som ni har skapat.


Vi gratulerar er alla som framgångsrikt har klarat denna övergång, och vi vill att ni skall veta att ”mycket nära” är till och med ännu närmare än vissa av er kanske tror. När rädslan nu har rensats bort från era dagliga liv och tankar så kan ni känna bara kärleksfulla energier och ni kommer att känna vår energi starkare också. Ni kommer också att känna tydligare vad vi delar med er, även om ni inte kräver en översättning med ord. Naturligtvis använder vi ord i vår kommunikation, men vi älskar att sända våra tankar och idéer i ett rent energitillstånd.

Det finns inga missförstånd i ett sådant ”energispråk” då den enda processorn av information är ditt hjärta och det sänder översättningen till din hjärna. Att göra det möjligt för dig att kommunicera på det sättet kommer att ge dig en enorm glädje och mycket mer förståelse, för ingenting står emellan oss och vi vet att du nu förstår en annan orsak för att rensa ditt sinne. Även om denna rensning verkar vara ”oändlig” för många av er så vill vi gärna att ni skall veta att för dem som är redo att flytta högre upp kommer det att vara över på några få dagar. Ni kommer att känna det som en underbar välsignelse och lycka som går in genom ert hjärta och ni kommer att veta med säkerhet att det var värt allt det hårda arbetet.

Kom ihåg att lyssna på din kropp och se till att få tillräcklig vila och sömn, för det kommer att hjälpa dig att bearbeta din rensning lättare. Snart kommer du inte att behöva så mycket sömn längre, då energin du mottar kommer att hålla dig i ett fräscht och avslappnat tillstånd den mesta tiden. Du kommer att njuta av den förändringen väldigt mycket, för vi vet att du nu inte har tillräckligt med tid för dina egna nöjen och njutningar.

Detta kommer också att förändras på grund av samhällets förändringar som sker överallt, men inte med sådan fart som många av er önskar. Sluta inte upp med att önska förändringar, för så snart mänskligheten som helhet når den punkten när tillräcklig kraft för en snabb förändring sänds till Skaparkrafterna så kommer ni att se dem hända i följd, den ena efter den andra, tills alla människor tydligt kan se sitt eget val i sin egen verklighet utan några illusioner.

Jag är SaLuSa från Sirius och inom våra meddelanden kan vi dela med oss av så mycket mer information till er som inte var möjligt tidigare. Se hur ni ständigt flyttar er närmare till er högre verklighet, naturligtvis var och en i sin egen takt, och känn hur vår energi som skickas till er blir mer än bara en känsla i era kroppar. Njut av dessa stunder och tillåt er själva att känna den lycka som redan finns inom och runt om er.Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un