Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, October 11, 2013

Swedish -- SaLuSa 11 oktober 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 11 oktober 2013
Energifältet runt var och en av er, och runt om Moder Jord, blir starkare och stödjer inte längre ackumuleringen av negativa aspekter i den tredimensionella verkligheten. Detta energifält är fyllt med Kärlek och Ljus av höga frekvenser och det fungerar som en renande sköld för allt det som måste släppas. De av er som själva har rensat bort det gamla och negativa kan känna det som en mäktig känsla av att lyftas upp från allt som tidigare höll er nere, och detta hjälper till att vänja er vid ännu högre frekvenser. Var medvetna om den känslan och låt kärleken och ljuset som omger er gå in i hjärtat och förvänta er stora förändringar när kroppen anpassar sig till detta.

De som befinner sig i processen av renande kommer att känna en stark önskan och ett behov av att befria sig själva från problem de inte längre kan förneka existerar. Och åter andra som fortfarande engagerar sig i det lägre spelet av Illusionen kommer att känna ett tungt tryck inom sig och försöker hitta ännu mer i Illusionen för att skyla sig med. Men de kan inte längre påverka alla andra med sitt negativa tänkande då de flesta stannar inom sina egna energifält. Alla har redan valt sin väg och den verklighet de vill leva i, för ingen vet bättre vilka upplevelser och erfarenheter som behövs än de som lever dem.


Alla upplever dessa förändringar på det sätt de har planerat och finner stor tröst i att veta att Planen är perfekt, och när ni lyssnar till er egen vägledning kan ni inte gå vilse. Förmågan att lyssna till ditt Högre Jag och alla dina guider har vuxit enormt och numera litar du mycket mer än någonsin förr på den. Kom ihåg att du inte behöver jämföra dig med andra för att bevisa att det verkligen sker, för andra kanske inte upplever förändringen på samma sätt som du. Lyssna istället med respekt på andra med vetskapen om att det finns så många möjligheter för var och en av er, för Skaparen utformade oss alla med oändliga skillnader i upplevandet men som jämlikar när det gäller alla uttrycksformer.

Denna tid är den mest underbara tid som vi alla upplever och vi vill att ni skall känna denna glädje som omger er. Känn dessa kraftfulla och mäktiga ögonblick i er egen transformation och låt vetskapen om att allt är perfekt arrangerat sjunka in i er, och ge den säkerhet ni söker efter. Livet för dig är inte längre bara fysiskt, och låt detta faktum fylla ditt sinne och släpp den sista oron, som väntar på att du skall släppa också den, så att ditt sinne gör sig redo för upplevelsen av allt det nya.

Att rena och rensa ditt sinne var den svåraste delen, men med ditt hjärta fyllt med enbart Kärlek och Ljus och livets Sanning kan allting bli bortrensat med lätthet, för du behöver bara använda din starka vilja och din avsikt för just det. Känn kraften inom dig, du har redan vunnit, och var redo att känna dig ännu kraftfullare när ditt sinne börjar fungera på det nya sättet och öppnar upp för ännu fler upplevelser för dig.

Jag är SaLuSa från Sirius och jag gläds åt alla dessa förändringar som sker inom er, för ni sänder alla era underbara känslor tillbaka till oss så att vi kan dela ännu mer med er. Nu är vi sammankopplade i ännu högre grad och detta band blir starkare ju mer ni tar in de högre energierna och låter dem stanna hos er. Håll era avsikter fokuserade på det ni vill uppleva, och det kommer att ske! Vi älskar er alla!Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un