Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, October 18, 2013

Swedish -- SaLuSa 18 oktober 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 18 oktober 2013
Känslorna av Enhet och välsignad glädje omger er med sådan intensitet som aldrig tidigare upplevts på Jorden, och vi gläds åt er förvåning när de så kraftfullt träder in i er varelse. Det gör att era avsikter och önskningar har satts så högt att detta låter er uppleva ännu djupare känslor av Enhet med Allt. Ju mer du är medveten om dessa energier ju mer vill du sjunka in i dem, för de är ren Kärlek och Ljus och hjälper dig att rena dig själv helt och hållet från alla de gamla energimönstren.

I den här fasen av din slutliga rening kanske du upplever en plötslig förändring i ditt humör och i dina känslor på grund av några gamla problem som rensas bort plötsligt, utan att gå igenom den vanliga processen som ni alla är mycket väl medvetna om. Detta beror på din starka vilja, avsikt och ditt val, att du har manifesterat att denna slutliga rening skall ske på ett så underbart sätt, med en stark känsla av närvaron av Änglarnas rike och dina Guider. Och detta gör att vi kan dela med oss så mycket mer till alla dem bland er som önskar att få uppleva vår förbindelse just nu.

Vi känner denna stora förändring som sker inom er, och vi vet att det skapar en stor inverkan på alla andra som finns runt om er, och många av dem inser och känner att det finns så mycket mer i livet att uppleva. Det är denna medvetenhet som kommer att leda dem till egna förändringar och vidare till den kollektiva förändringen av alla aspekter i att leva på er planet. Vi är här för att hjälpa er med den förändringen och med vårt kraftfulla samband med er är er medvetenhet om vår närvaro också den en del av denna inverkan på grund av att ni också delar vår energi med er egen.


Så snart det rätta ögonblicket kommer när vi kan presentera oss öppet i den så innerligt efterlängtade stunden för Avslöjande och offentliggörande, så kommer de som är omedvetna av vår närvaro att känna precis denna energi och kommer att mycket lättare kunna acceptera vår ankomst, för denna energi kommer att vara något de känner igen. Så var medvetna om den stora kraft du har inom dig, för den för dig fram mot upplevelsen av din högre verklighet och tillför mer intensitet till allting du gör. Fortsätt att fokusera på det du önskar få uppleva och se hur allt förvandlas och förändras inom dig och omkring dig i enlighet med din önskan.

Just nu är stunden för ditt eget stora skifte, och vi vet att du känner det väldigt intensivt. Du sprider ditt växande ljus till andra, för du är medveten om din önskan att stå till tjänst för andra, och hela din varelse uttrycker denna önskan i kommunikation och uppträdande gentemot alla andra. Vet att de känner det, även om de kanske inte talar om det, för ni är inte vana att uttrycka era känslor utan hålla dem inombords. Men nu kan de fritt flöda ut från ditt inre, oförändrade av den illusion som en gång omgav er alla. Illusionen försvinner snabbt från ert kollektiva medvetande och snart kommer den stund när ni som samhälle kommer att vara redo för ytterligare en förflyttning mot Den Gyllene Tidsåldern för Jordens nationer, vars form och ideal just har formats.

Jag är SaLuSa från Sirius och känner ert kraftfulla upplyftande och er glädje av att vara medvetna om att ni verkligen har höjt er själva ovanför allt det gamla och nu upplever sann förståelse av att Vara i Enhet, den som så mäktigt flödar genom er egen energi och håller er i en lycklig sinnesstämning under det mesta av er tid. Kom ihåg att ni inte behöver hålla fast vid någonting som inte gör er lyckliga och glada. Ni är fria!Kanal: MADAD.


Varje medborgare i alla länder kan skriva under den här petitionen.


Fullt Avslöjande från regeringarna om utomjordisk närvaro på Jorden
Fullt Avslöjande från regeringarna om utomjordisk närvaro på Jorden.

Varför är detta så viktigt?


Närvaron av utomjordiska civilisationer på och runt om Jorden har offentligt vittnats om av hundratals pålitliga förstahandsvittnen, inklusive militär personal, astronauter och civila piloter.

Det har också varit ett ämne för global mörkläggning under mer än 60 år enligt vittnesbevis från sådana vittnen som gjorts offentliga genom Dr Steven Greers Disclosure Project och nyligen publicerade dokumentär Sirius, såväl som genom The Citizens Haring on Dislosure, som gavs på National Press Club i Washington DC i april-maj 2013.

Denna mörkläggning, som man använder medierna till för disinformation och bluffar, har hållit mänskligheten ifrån en öppen kontakt med högt avancerade, välvilligt inställda, galaktiska medborgare, kapabla till interstellära färder snabbare än ljusets hastighet. Genom att göra så har världens ledare berövat denna planet på avancerad drivkraft och energitekniker som kunde ha transformerat den mänskliga civilisationen totalt vid det här laget, till en nivå av globalt välbefinnande, förbindelse och miljömässig hälsa som få ens har kunnat drömma om ännu.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un