Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, October 22, 2013

Swedish -- SaLuSa 22 oktober 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 22 oktober 2013
Känner ni den frihet ni alla har nu att välja från så många underbara möjligheter som ligger öppna när ni släpper allt det gamla? Vi talar inte om valet att vakna upp eller att stiga upp utan hellre om valen eller besluten ni nu är fria att ta för framtida upplevelser utan att knuffas tillbaka med negativa energier som virvlade runt er för inte så länge sedan. Numera är det tillåtet att följa sina egna visioner och drömmar och ingen sådan negativ kraft finns som är tillräckligt kraftfull för att stoppa er, såvida ni inte väljer att göra så.

Kallandet från din högre verklighet blir allt starkare med varje tanke på att vara där, och detta skapar en otrolig kraft och energi som leder till ett avslutande av alla nödvändiga förberedelser i precis perfekt ögonblick för var och en av er. Vi följer era framsteg mycket noggrant, eftersom alla de som valde att vara inkopplade till oss ständigt tar emot vår energi, antingen direkt eller genom våra budskap. Och vi är mycket lyckliga över att ta emot er underbara respons som ni skickar tillbaka till oss.


Var beredd på att se så många fler förändringar som sker på grund av en enorm ökning av ert kollektiva medvetande, och kom ihåg att allting som händer är ett uttryck av er egen vilja och era val. Om du fokuserar på att se snabb framgång mot ett bättre levnadssätt för alla människor så kommer du att utöka den nödvändiga energin för att göra så att det sker, och du kommer också att dela den känslan med andra och energin växer oerhört på det sättet.

Om du väljer att ”vänta och se vad som kommer att hända härnäst”, så kommer hastigheten på förändringarna att motsvara dina tankar. Vi vet att du kanske känner dig trött på att fokusera på allt positivt och att inte se att det redan skett, men du är mycket väl medveten om det faktum att du valde att vara bland dem som visar vägen för andra att följa. Och du behövde också lite tid till att öka din kraft genom rensning av så många problem som blockerade det rena energiflödet och som påverkade din skaparkraft. Kom ihåg att allt är som det skall vara och du har upplevt allting på det sätt som hjälpte dig mest på din väg för utveckling.

Känn hur din egen vetskap genljuder inom dig och ger dig allt som är nödvändigt för att fokusera på det som du önskar uppleva. Denna önskan är uttrycket för det rena energiflödet från din högre verklighet som du väljer att koppla in dig till så att den kan ge dig en idé om alla de underbara känslor som du kommer att få uppleva när du kliver in i den verklighet du valt.

Jag är SaLuSa från Sirius och i detta budskap talar vi om val som du nu upplever. Det har aldrig varit så fritt att välja under din tid på Moder Jord som det är nu. Så vi vill inspirera dig ännu mer till att använda det med all din ökande, inre kraft och visdom som du har uppnått med att gå igenom så många lektioner under så kort tid. Vi kan säga att ”valen är dina” för det finns inget annat kvar att vara ansvarig för än dina egna upplevelser. Vi vet att du är redo att ta det ansvaret och följa den ändlösa vägen i din evolutionsprocess. Vi ser redan er alla med oss i vår gemensamma verklighet – den som vi alla valde att vara i.Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un