Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, October 25, 2013

Swedish -- SaLuSa 25 oktober 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 25 oktober 2013
Vi är alltid närvarande och sänder er våra kärleksfulla energier, även om ni är upptagna och måste fokusera på aktiviteter som kräver er fulla fysiska uppmärksamhet. Vi vet att det inte är så lätt att behålla lugnet och ditt högre perspektiv när situationerna och människor runt om dig är i lägre vibrationer som skapar en stressande atmosfär och på så sätt sänder ut denna typ av energier som påverkar även dig.

Det är bra att ta åtminstone en kort paus och inse att din närvaro på den platsen du befinner dig på just nu är nödvändig. Och det var ditt val att hjälpa andra och påverka dem med dina högre energier just nu. Detta korta ögonblick av insikt kommer att hjälpa dig att bli medveten om ditt eget energifält som i sin tur kommer att ge dig komfort och en glädjefylld känsla.


Ditt energifält är mycket starkare nu på grund av att du accepterar alla de inkommande högre och upplyftande energierna hela tiden, och du behöver inte längre tid för att förbereda dig själv för ankomsen av dem. Det betyder att de kan spridas ut hela tiden bland er alla och skapa ett stort inflytande på hela mänskligheten. Den stunden när alla människor kommer att kunna se detta närmar sig snabbt och ingenting av er nuvarande ”tid” går till spillo.

Den verklighet du valt kommer att placeras så vackert och perfekt framför dig, och alla de som önskar sig mer upplyftning och mer glädje och lycka kommer att bli förvånade hur mycket av allt detta som finns där för dem att uppleva. Orden kan inte nog beskriva detta, men era visioner och drömmar bär med sig den rätta energin och känslan som kommer att intensifieras när ni når den perfekta punkten för att träda in i den högre nivån av upplevelser. Vi hör era tankar om hur det rätta ögonblicket, eller den rätta stunden, kommer att kännas och vad som exakt kommer att ske.

Vi skulle kunna låta er få veta mer, men vi vill inte påverka era förväntningar av det ögonblicket, för det är en del av hela er upplevelse av Uppstigningen och det beror på er själva att komma på hur perfekt allting är konstruerat och arrangerat. Vi påverkar era visioner och drömmar och också er nuvarande verklighet på det sätt ni önskat, och vi respekterar alltid er fria vilja. Om du skulle vilja påverkas i högre grad, ja, då är det bara att kalla på oss och uttrycka denna önskan med ditt fokus på allt som du önskar uppleva nu.

Jag är SaLuSa från Sirius och vill försäkra er om den perfektion som ligger i varje steg vi tar mot vårt eget växande och vetande. Du kan se det och känna det i allting du just nu upplever, varenda enskild detalj i ditt eget liv är skapat för den högsta potential i lärandet av Sanning och Skapande, för det var just det vi alla skapades för. Vi är Ett och vi är på väg att få uppleva denna Enhet även på en djupare, eller skall vi säga, högre nivå.Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un