Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Wednesday, October 9, 2013

Swedish -- SaLuSa 8 oktober 2013


Swedish flag butterfly flying, isolated on white background Stock Photo - 12874758
SaLuSa 8 oktober 2013
Er värld håller på att förändras med enorm hastighet, vilket du inte kan rätt uppfatta från din nuvarande ståndpunkt, eftersom inom den här verkligheten är allting mätt med en viss tidsram. Medan du ännu fungerar i denna verklighet måste du fortsätta att mäta allt som sker med motsvarande tid. När du går in i din högre verklighet måste ditt sinne vänja sig vid ett annat sätt att mäta tiden, annars kan du inte tillfullo fungera i den högre verkligheten.

Allteftersom ditt sinne kopplar in sig till din högre verklighet kan du kanske ibland känna dig förvirrad när det gäller tiden, ena dagen händer allting mycket snabbt och den andra dagen, oavsett vad du kanske gör, så verkar allting gå så långsamt. Denna förändring kan uppträda även under en enda dag och kan därför bli ännu mer förvirrande för dig. Vet också att många fysiska förändringar pågår just nu i era kroppar, och tillsammans med alla andra förändringar så skapar de det perfekta komplexet som kan på det sättet förflytta dig till den högre verklighet som du valt att uppleva. Ha tålamod med dig själv och njut av varenda enskild förändring som du är medveten om, och tillåt resten av dem få ske i det perfekta ögonblicket för var och en av er.


Vi arbetar fortfarande på alla våra planer, och vår kontakt med människor på ”de rätta platserna” för ekonomiska och sociala förändringar blir allt större för varje dag. Flera av de människor som tjänade det gamla systemet ser nu tydligt att det inte leder någon vart, och de ser inget skäl att stanna kvar i det, så de väljer att stödja det nya och börjar söka de rätta kontakterna. De finner alltid vad de söker och lämnas inte utan stöd, för allt är väl planerat och ingen som önskar sig en förändring är bortglömd för ni alla tillsammans skapar verkligheten av förändringen.

Om du tittar på nyheterna i den politiska miljön kan denna förändring ses i stor skala när du fokuserar på era ledares tal. Kom ihåg att där är många andra inom ert system som inte är synliga och som arbetar i tysthet tills de känner att det kanske är rätt tid att komma fram och tala öppet. Denna tidpunkt kommer allt närmare och ingenting kan stoppa den processen, inte ens hot mot deras liv, för ni lever alla i ett mycket högre energifält av Kärlek och Ljus, som skapar ett naturligt skydd för alla. Några kanske har valt att uppleva det annorlunda, men du måste komma ihåg att det var deras eget val.

Fokusera nu på dina egna förändringar, för när du stiger in i din högre verklighet kommer du att på bästa sätt kunna hjälpa andra. Du kommer inte bara att känna en konstant lycka och glädje, vilket vi vet motiverar dig mycket starkt, utan du kommer också att få mer inre kraft att ge till andra som fortfarande söker sina sanna jag. Du kommer även att föra mer Kärlek till Moder Jord, och detta hjälper till att snabba upp förändringarna som är nödvändiga för att stoppa förstörandet av hennes kropp och börja se henne igen som en levande varelse.

Så ge ännu mer uppmärksamhet till avslutningen av alla dina förberedelser som är nödvändiga innan du går in i din högre verklighet, och låt dig inte distraheras från det. Vi vet och känner att det är tillräckligt nu av ”väntande” och vi hjälper er så mycket vi kan. Så är det!

Jag är SaLuSa från Sirius och vi sänder er alltid vår kärlek och vi ser redan oss själva arbetande med vår gemensamma verklighet, den som vi har skapat tillsammans för oss alla för många tusentals jordiska år sedan. Det är detta fantastiska ögonblick då vi äntligen kommer att kunna omfamna varandra och dela så mycket mer än vi kan göra nu.Kanal: MADAD.


Översättning Gertie Dahlberg.

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un