Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, November 8, 2013

Bulgarian -- СаЛуСа – 8 ноември 2013г.

СаЛуСа – 8 ноември 2013г.Ние Вашето Слънце ви изпраща много силни енергийни шаблони, които са на път да приключат основния ви трансформиращ процес в същества от Светлина. След като сте абсорбирали тези енергии в себе си, телата ви ще са готови да получат и приемат всичко, което ще изпита съзнанието ви. Слънцето е порталът към други измерения на реалността и това, което виждате като слънчеви изригвания, са мощни енергийни преноси от по-висши честоти, изпратени към вашата планета и към всички нейни обитатели. Вие можете да почувствате тази чиста енергия на Слънцето, когато стоите тихо, без да се движите на слънчевата светлина, това е топло и любящо докосване на Любовта, която е изпратена към вас и помага на телата ви да се променят в тела, които са в състояние да получат всичките по-висши честоти, които са изпращани в този момент. Почувствайте реакцията на собственото си тяло на тази Светлина и поздравете тези по-висши енергии, тъй като всички необходими шаблони за вашата успешна трансформация са включени в тях.

В този момент всичко старо се изчиства и се разтапя в огромната Любов, която ви обгражда, така че може да изпитате някои мисли или спомени, които се появяват често в ума ви и може да ви се струва, че те не си отиват, въпреки че сте ги приели и сте ги освободили. Умът ви се нуждае от малко време, за да обработи всички промени, които се случват и моля, знайте, че тези стари мисли са изчистени и са си отишли и вие няма нужда повече да се фокусирате върху тях, просто им изпратете Любов и Светлина и почувствайте, че те не идват от сърцето ви и умът ви също ще ги пусне, защото умът ви от много дълго време беше програмиран да функционира по начин, по който да е „програматор” на реалността ви и понякога той все още се придържа към неща или проблеми, които преди бяха толкова привлекателни за вас. Изразете Любов към себе си и към ума си и почувствайте Любовта, която се разпростира в цялото ви същество.

Позволете на Любовта напълно да ви излекува и нямайте никакво съмнение, че тя не е достатъчно силна, за да направи това. Любовта е най-силната творческа Сила в тази Вселена и когато вие изразите безстрашно намерение за нея, ще изпитате огромната и все пак нежна сила, която се влива във вас и ви пренася в собствената ви по-висша реалност. Не задържайте тези чувства, които Любовта създава във вас, тъй като толкова много хора чакат да ги почувстват и са готови също да бъдат събудени в по-висшето разбиране за Творението. Споделяйте Любовта навсякъде, където отидете, и знайте, че без да искате повече, Любовта винаги и безкрайно ще тече чрез вас и ще ви поддържа в хармония с всички нейни изражения без значение коя форма носят те в дадения момент.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и също чувствам Любовта, присъстваща толкова мощно в моята собствена форма, която нося сега. Осъзнайте, че само една мисъл от Любов може да ви даде толкова силна енергия, че тя ще остане с вас за цял ден и по този начин можете да споделяте това красиво чувство с всички останали. Усещането на Любовта, която вечно присъства навсякъде и във вас, е това, върху което трябва да се фокусирате. Обичаме ви.Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno
cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un