Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, November 29, 2013

Croatian -- SaLuSa - 29.11.2013


SaLuSa - 29. studenog 2013Energija je u porastu na svakoj razini postojanja - u jezgri vašeg planeta, na površini, unutar vas i svih životnih oblika koji egzistiraju zajedno s vama i oko planeta - a to stvara savršen uvjet za dugo očekivano uzdizanje. Vi sigurno osjećate tu energiju koja puni cijelo vaše tijelo ostavljajući vas u sumnji da se nešto događa. Ta vas energija može podsjetiti na osjećaje koje ste imali kad ste se probudili i kad je energija počela teći unutar vas i započela proces vaše promjene. Ovaj put, energija koja sada teče u vaše biće, zatvara vaše pripreme za kretanje na više, a vi to sigurno osjećate kao da ste više osjetljivi i nježniji, jer ste sada u stanju da osjetite i osjećate jako puno toga više, a te više vibracije koje donose sve ono što je potrebno za završetak vaše promjene, imaju cijeli spektar viših energetskih uzoraka. Ti uzorci lako ulaze u tijela onih koji su spremni da se pridruže svojoj višedimenzionalnoj stvarnosti postojanja, i oni apsorbiraju cjelovitu informaciju u sebe.

Oni koji su odlučili da se kreću manjom brzinom mogu apsorbirati informacije jednu po jednu, što ovi energetski uzorci omogućuju da to učine. Prihvaćajući ih kako oni ulaze u vas, vi im omogućujete da se spoje sa svakom stanicom vašeg tijela i potpuno ju promijene i otpuste sve stare energetske obrasce nekad stvorene u vašem fizičkom postojanju. Oni više ne trebaju biti prisutni unutar vašeg bića, jer vi ste radili na svom čišćenju s takvom odlučnošću i intenzitetom, da ste poslali ovu informaciju Snagama kreacije s vrlo jakom i jasnom potvrdom da Snage kreacije ste spremni zakoračiti u višu razinu postojanja. Dakle, ta energija koju sada osjećate, predstavlja vašu ispunjenu želju za vaše kretanje, a uz razumijevanje osnovnih principa života unutar viših realnosti, vi ste spremni slijediti svoje želje i dovršiti ovaj dio vašeg putovanja.

Slijedeći dio vašeg putovanja već je na pravom mjestu za svakog od vas, i bez ikakve iluzije koja bi blokirala vašu viziju da to jasno vidite i slijedite bez ikakvog oklijevanja. Oni koji to ne mogu vidjeti u ovom trenutku njihova razvoja, imaju i dalje će imati svu pomoć od svojih vodiča koji će im pokazati njihov izabrani put malo po malo, pa čak i ako odluče da ne slijede ove savjete sada, oni će jasno vidjeti znakove kada su spremni napustiti sadašnju razinu vibracija i zakoračiti u slijedeću razinu iskustava. Sasvim je sigurno da niti jedna duša neće željeti da ostane na istoj razini duže nego što je potrebno, jer svi mi nosimo želju da istražujemo i učimo u njoj, a kad dođe vrijeme, svaka duša je spremna da se premjesti nakon što apsolvira sva potrebna iskustva i stekne odgovarajuće razumijevanje od njih.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i osjećam kako vaše energije brzo rastu, dok osjećate da će se vaše želje očitovati. Osjetite vibrirajuću energiju unutar vaših tijela i dopustite mu da dovrši promjene. U tren oka ćete prepoznati razliku koju su te energije stvorile, i znam da sva ta iznenađenja koja očekujete da se dogode, će brzo uslijediti.


Kanal: MADAD


Preveo: Fredi


cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un