Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, November 5, 2013

Croatian -- SaLuSa - 5. studenog 2013


SaLuSa - 5. studenog 2013Poslušajte što vam vaši osjećaji govore jezikom ljubavi i svjetla, a vi ćete točno znati što morate učiniti, i što će se dogoditi kao slijedeće u procesu vaše tranzicije. Vaše srce prima mnoštvo informacija, tako da je dosta zauzeto ovih dana, a vi bi mogli osjetiti pritisak u tom području vašeg tijela. Ako pitate sebe nešto, odgovor je već tamo, ponekad i mnogo prije nego što ste u stanju završiti svoje pitanje, jer vaše je srce povezano s mudrošću Svega što jest, a svi odgovori koje možda trebate za vašu transformaciju i preseljenje u višu stvarnost su vam dostupni. Vi samo trebate biti svjesni novog dotoka znanja u vaše biće koji odgovara vašem vlastitom procesu uzašašća. Podsjećamo vas da ne postoje dva bića koja imaju isti proces, tako da je mudro radije slušati nego pokušavati uspoređivati i sumnjati ako ste napravili sve potrebne korake prema vašem uzdizanju. Stoga se fokusirajte na vašu unutrašnju mudrost, i sigurno nećete izgubiti ništa što je važno u vašoj evoluciji. To je uvijek osigurano i vi ste vođeni da osjetite sve ono što će vam pomoći da uvijek uzdižete sebe.

Mi vas potičemo da prakticirate da uvijek prvo pitate svoje srce, jer odgovor koji dobijete je vaš vlastiti i rezonira vrlo snažno s vama, a to vam daje osjećaj povjerenja u vaše sposobnosti, ne ostavljajući mjesta sumnji, a koliko ja znam nitko od vas ne želi da ju doživi nikad više, jer ovo je vrijeme vašeg buđenja za viši način postojanja, koji uključuje sve što eventualno možete zamisliti u smislu ovog svijeta. I znajte da je toliko mnogo toga više u životu nego što možete osjetiti upravo sada, ali neki već doživljavaju istinsku suštinu energija koje će sve vas okružiti, i to vrlo skoro. Vrijeme je za preseljenje u te energije za sve one koji odluče da to učine i dovedu ih drugima koji će se probuditi ili tek počinju svoju potragu. Osjetite snagu koja se širi iz vašeg srca u cijelo biće i učinite ono što osjećate da je potrebno da završite svoje pripreme, jer tada ćete biti opet podignuti i samo ćete osjetiti mir i ljubav kako teku do i kroz vas, i više nećete imati nikakvu želju da se upustite u nešto što je nižih vibracija koje se ne podudaraju s vašim, a ljudi oko vas će osjetiti vaš mir i sreću, i vi ćete sve više poticati one koji odaberu da napuste staro, da traže sve ono što će im pomoći da to učine.

Mi smo uvijek s vama, i znamo da vam naša prisutnost i energije pomažu da prođete kroz sve potrebne promjene unutar vas. Mi se uvelike radujemo zbog naših veza, a to je takav divan i snažan utjecaj na naš "rad" koji smo došli ovdje raditi, a mi znamo da će sve nas ova veza dovesti do ispunjenja naših želja. Mi vas ne ostavljamo niti trenutak same, jer kao što mnogi od vas znaju, mi smo mnogo više nego samo posjetitelji sa zvijezda, koji dolaze ovdje da prate evoluciju dugog planeta i njegovih bića. Mi smo tu da se ujedinimo s vama u ljubavi i svjetlu, a toliko mnogo nas će se pridružiti na istom životnom putu i stvoriti prekrasna iskustva posvuda gdje ćemo biti.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i sretan sam što osjećam da vaše putovanje počinje biti mirno i milo cijelo vrijeme, a to dovodi do doživljavanja mira i ljubavi posvuda, a to je ono što svi mi želimo.


Kanal: MADAD


Preveo: Fredi


cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un