Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Saturday, November 9, 2013

Danish -- SaLuSa 1.11.2013


SaLuSa, 1.11.2013


En højere virkelighed er tilgængelig for alle jer, der har valgt at opleve den, så snart I har gennemgået de nødvendige transformationer af jeres væsen, så I stiller jer på linje med det højere energiflow. Gennem de første oplevelser i den højere virkelighed i denne Opstigningsproces (Ascension) vil alle andre få fremragende informationskilder, når de engang også beslutter sig for at fuldende deres egne forberedelser. Informationen vil blive lagret i Menneskeheden på Moder Jords kollektive bevidsthed, og enhver, der ønsker at opleve mere, vil blive guidet frem til at forbinde sig med den. Det vil være meget nemt at finde disse energimønstre, da de vil være af ren Kærlighed og Lys, og de vil skabe en kraftfuld tiltrækning for alle dem, der søger efter opløftelse og forandring. Al tidligere læring bærer på ingen måde en så stærk energi, med undtagelse af de oplevelser, I allerede kender til fra jeres egen livshistorie, og I har jo allerede fundet det sande formål med disse. Disse oplevelser har guidet jer i al den tid, som var nødvendig for jeres vækst, og har vist jer Kærlighedens og Lysets vej. Selvom disse oplevelser har været forbundet med meget hårde livsomstændigheder, har de været et bevidst valg truffet af alle jer, som har besluttet at være dem, som viser vejen, som I gør det netop nu.

I har sandelig oplevet yderst vanskelige øjeblikke i jeres opvågning, men i det øjeblik, I besluttede at følge den sti, hvor I tjener andre, kunne intet tage jer væk herfra, da det er den mest vidunderlige selvrealisering at indse, at i stedet for at være vred og hade så mange mennesker, så kan I nu sprede ren Kærlighed omkring jer og betragte, hvordan det ændrer alt. Disse følelser er så kraftfulde som følge af Skabelsens natur, som vi alle er skabt i, og som støtter det primale energiflow uden ophold og renser alle forhindringer, som måtte opstå imellem intentionen og den udtrykte virkelighed, ved at skænke mere Lys og bære den ubetingede Kærligheds højfrekvente mønstre. På denne måde kan I løfte jer selv op til jeres egen højere virkelighed, som I har skabt, og I vil derved give disse oplevelser videre til den kollektive bevidsthed, som er tilgængelig for alle andre, og som vil guide dem til deres egen skabelse af deres egen højere bevidsthed.

Og på denne måde sker de nødvendige kollektive forandringer som følge af jeres helt egne intentioner om at se en højere version af livet på Moder Jord, og denne højere virkelighed spreder sig alle vegne, ind i hver eneste lille detalje, I kan komme i tanker om, og efterlader den ren og stærk og byder mange andre velkomne, som vil komme til at opleve resultatet af deres bevidste valg. Vi kan allerede se mange resultater af jeres intentioner udtrykt på en så stærk måde, at det ville forbløffe jer at vide, hvor meget I har været medvirkende til at forandre siden sidste år. Alt bevæger sig i perfekt linje i forhold til jeres overordnede forandring, og de lavere energier bliver udrenset meget intensivt i denne periode, da intet, som bliver gjort, kan forhindre denne forandringsproces. De mennesker, som stadig ønsker at være knyttet til de lavere energier, vil stadig finde dem, men disse energier har ikke længere magten over hele Menneskeheden, og de højere energier overtager deres plads imellem alle de andre, som har valgt at trække sig fra frygt og søger at opleve mere Kærlighed i deres liv.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og ønsker for jer, at I kan se jeres egne valg som de valg, der fører jer direkte til jeres sjælesti, og at I ikke skal være i tvivl om, at noget kunne have været gjort på nogen som helst anden måde. Alt sker med det formål at erhverve viden og forståelse og leder jer altid helt perfekt ind i jeres højere virkeligheds eksistens. Lyt til Hjertet, da alle forbindelser nu virker næsten fuldt ud, så I kan roligt stole på, at I modtager visdom fra det, da jeres sind nu er helt rene og afventer information fra Hjertet.

channeller: MADAD


Oversættelse: Anna Grete Telesford

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un