Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Monday, November 4, 2013

Danish -- SaLuSa 25.10.2013


SaLuSa, 25.10.2013


Vi er altid til stede og sender jer kærlige energier, også selvom I har travlt og må fokusere på aktiviteter, der kræver jeres fulde fysiske opmærksomhed. Vi ved godt, at det ikke er let at fastholde roen og jeres højere virkeligheds perspektiv, når situationer og mennesker omkring jer er af lavere vibrationer og skaber en stresset atmosfære ved at sende disse energier ud, som også påvirker jer. Det kan anbefales at tage om ikke andet så blot et øjebliks pause for at indse, at jeres tilstedeværelse på det sted, hvor I netop nu befinder jer, er nødvendig, og at det var jeres valg at hjælpe andre og påvirke dem med jeres højere energier på dette tidspunkt. Et kort øjebliks eftertænksomhed vil hjælpe jer til at være opmærksomme på jeres eget energifelt, hvilket vil give jer en følelse af tryghed og glæde.

Jeres energifelt er blevet så meget stærkere, fordi I konstant accepterer alle de højere og opløftende energier, der kommer til jer, og ikke behøver meget tid for at forberede jer på deres komme, således at de løbende kan blive spredt imellem jer og skabe stor indflydelse på hele Menneskeheden. Øjeblikket, hvor alle mennesker vil blive i stand til at se dette, nærmer sig hastigt, og intet af den ”tid”, I bruger lige nu, vil være spildt. Virkeligheden som følge af det valg, I har truffet, vil blive placeret så smukt foran jer, og alle, der ønsker sig mere opløftelse, mere glæde og lykke, vil blive forbløffet over, hvor meget det er muligt at føle og opleve af alt dette. Ord kan ikke fuldt ud beskrive det, men jeres visioner og drømme bærer den rette energifølelse, og denne vil blive forstærket intenst, når I kommer til det perfekte tidspunkt, hvor I træder ind i de højere niveauers felt af oplevelser.

Vi hører godt jeres tanker omkring, hvordan det perfekte tidspunkt eller det rette øjeblik vil føles, og hvad der helt præcis vil ske. Vi kunne godt lade jer vide mere, men vi ønsker ikke at påvirke jeres forventninger til dette øjeblik, for det er en del af hele jeres oplevelse af Opstigningen, og det er jeres opgave at finde ud af, hvor perfekt det hele er planlagt og arrangeret. Vi påvirker jeres visioner og drømme og også jeres nuværende virkelighed, netop som I har ønsket det, og vi respekterer altid jeres frie vilje. Og skulle I ønske at blive påvirket mere end det, så kontakt os og udtryk jeres ønske med fokus på alt, hvad I ønsker at opleve Nu.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og ønsker at forsikre jer om det fuldendte i hvert eneste skridt, vi alle tager hen imod vækst og visdom. I kan se og føle det i alt, hvad I oplever; hver eneste lille detalje i jeres liv er skabt for at give jer den allerbedste mulighed for at lære Sandheden om at Skabe, for det er, hvad vi alle er skabt til. Vi er alle Et, og vi er på nippet til at opleve denne Enhed på et endnu dybere, eller skal vi sige, højere niveau.

channeller: MADAD


Oversættelse: Anna Grete Telesford

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un