Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Saturday, November 9, 2013

Danish -- SaLuSa 5.11.2013


SaLuSa, 5.11.2013


Lyt til, hvad jeres følelser fortæller jer på Kærlighedens og Lysets sprog, og I vil nøjagtig vide, hvad I skal foretage jer, hvad næste trin er i jeres transformationsproces. Jeres Hjerte vil modtage myriader af oplysninger, så det har meget travlt for tiden, og I føler muligvis en trykken i dette område af kroppen. Spørger I jer selv om noget, er svaret der allerede, somme tider hurtigere end I overhovedet kan stille spørgsmålet, for jeres Hjerter er forbundet med visdommen i Alt, Som Er, og alle de svar, I måtte behøve i forbindelse med jeres transformation og bevægelse ind i den højere virkelighed, er tilgængelige for jer. I skal bare være opmærksomme på det nye flow af visdom ind i jeres væsener, som svarer til jeres helt egen Opstigningsproces (Ascension). Vi minder jer om, at ikke to væsener har den helt samme proces, så det er klogt bare at lytte og ikke at prøve at sammenligne og tvivle på, om I har taget alle de nødvendige trin hen imod jeres opløftelse. Fokusér derfor på jeres indre visdom, og I vil da på ingen måde gå glip af noget, der er vigtigt for jeres evolution. Den er altid sikret, og I vil blive guidet til at opleve alt det, der vil hjælpe jer til at løfte jer selv.

Vi opmuntrer jer til at øve jer i altid at spørge Hjertet først, da svaret herfra er jeres eget og vækker meget stærk genklang i jer, og det giver jer følelsen af at kunne stole på jeres evner og efterlader ingen plads til tvivl, hvilket jeg ved, at ingen af jer ønsker at opleve længere, for tidspunktet er kommet for jeres opvågnen til en højere måde at leve på, som indeholder alt, hvad I overhovedet kan forestille jer, er indeholdt i betydningen heraf. Og I skal vide, at der er så meget mere i denne form for eksistens, som I ikke kan føle lige nu, men nogle af jer har allerede oplevet den sande essens af det højere energiudtryk, som meget snart vil omgive jer alle sammen. Tidspunktet er kommet for jer, der har besluttet at gøre således, at bevæge jer ind i disse energier, og at bringe dem til andre, som er ved at vågne op eller lige er startet på deres søgen. Mærk den kraft, som spreder sig fra Hjertet til hele jeres væsen, og gør, hvad I føler er nødvendigt for at fuldende jeres forberedelser, for da vil I igen blive løftet op og føle freden og kærligheden flyde igennem jer, og I vil på ingen måde have noget ønske om at være i nærheden af lavere vibrationer, som ikke matcher jeres egne, og folk omkring jer vil kunne mærke jeres ro og glæde, og I vil inspirere alle dem, der har valgt at forlade det gamle, endnu mere til at lede efter alt, hvad der kan hjælpe dem til at gøre det.

Vi er altid med jer, og vi ved, at vores tilstedeværelse og energi hjælper jer til at gennemgå alle de nødvendige forandringer indeni. Vi oplever stor glæde ved vores forbindelse, og det har en vidunderlig og kraftfuld indflydelse på vores ”arbejde,” som vi kom hertil for at udføre, og vi ved, at denne forbindelse vil føre os alle til opfyldelse af vores længsler. Vi lader jer ikke være et øjeblik alene, for som I alle ved, er vi mere end bare nogle gæster fra Stjernerne, som kom her for at observere evolutionen på en anden planet og hendes væsener. Vi er her for at forbinde os med jer i Kærlighed og Lys, og rigtig mange af os vil blive lænket sammen på den samme livsvej og skabe smukke oplevelser, hvor vi end kommer frem.

Jeg er SaLuSa fra Sirius, og jeg er så lykkelig for, at I føler, at jeres rejse er begyndt at være så fredfyldt og kærlig hele tiden, og dette leder til en oplevelse af fred og kærlighed overalt, og det er jo netop, hvad vi alle ønsker os.

channeller: MADAD


Oversættelse: Anna Grete Telesford

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un