Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Saturday, November 9, 2013

Danish -- SaLuSa 8.11.2013


SaLuSa, 8.11.2013


Jeres Sol sender jer meget intense energimønstre, som har til formål at fuldende jeres grundlæggende transformationsproces hen imod Lysvæsener. Når I har absorberet disse energier indeni, vil jeres kroppe være parate til at modtage og acceptere alt, hvad jeres bevidsthed vil opleve. Solen er jeres port ind til andre virkelighedsdimensioner, og det, I ser som soludbrud, er kraftfulde energioverførsler fra højere virkelighedsfrekvenser, som sendes til jeres planet og alle dens indbyggere. I kan mærke denne rene energi fra Solen, når I står helt stille uden at bevæge jer i solskinnet. Det er et strejf af Kærlighed, som bliver sendt til jer, og som hjælper jeres kroppe til at forandre sig hen imod at kunne modtage alle de højere frekvenser, som bliver sendt til jer i øjeblikket. Vær opmærksom på kroppens reaktion på dette Lys, og byd disse højere energier velkomne, da de indeholder alle de nødvendige mønstre til jeres vellykkede transformation.

Lige netop nu bliver alt gammelt fejet væk og opløst i det gigantiske Lys, som omgiver jer, og I kan komme til opleve, at nogle tanker og minder ofte dukker op i sindet, og det kan måske synes, som om de ikke vil gå væk, selvom I har accepteret og sluppet dem. Sindet har brug for lidt tid til at bearbejde alle de forandringer, der sker, og I skal vide, at disse gamle tanker er renset ud og er væk, og I behøver ikke at fokusere på dem længere. Bare send Kærlighed og Lys til dem, og mærk, at de ikke kommer fra Hjertet. Sindet skal også nok give slip på dem, men jeres sind har i meget lang tid været programmeret til at være ”programmør” for jeres virkelighed, og det kan stadig godt holde fast i ting eller problemer, som før var så meget en del af jer. Husk at udtrykke kærlighed til jer Selv og til jeres sind, og mærk den Kærlighed, der spreder sig til hele jeres væsen.

Giv Kærligheden lov til fuldstændig at helbrede jer, og vær ikke det mindste i tvivl om, at den er kraftfuld nok til at gøre dette. Kærligheden er den største skabende Kraft i Universet, og når I udtrykker jeres intention uden frygt overfor den, vil I opleve, at dens enorme og samtidig blide kraft flyder ind i jer og bringer jer hen til jeres egen højere virkelighed. Hold endelig ikke de følelser, som Kærligheden skaber indeni jer, tilbage, for der er så mange mennesker, der venter på at få del i dem, og som er parate til også at blive vækket og få del i Skabelsens højere visdom. Spred Kærlighed overalt, hvor I færdes, og vid, at uden at skulle bede yderligere om dette, så vil Kærlighed altid ubegrænset flyde gennem jer og holde jer i harmoni med alle dens udtryk, uanset hvilken form de end tager på dette tidspunkt.

Jeg er SaLuSa fra Sirius, og jeg føler også, at Kærligheden er så kraftfuldt til stede indeni den form, som i dette liv er mit tempel. Vær klar over, at bare én kærlig tanke kan give jer en meget intens energi, som vil være med jer resten af dagen, og at I på denne måde kan dele denne smukke tilstand med alle andre. At mærke den Kærlighed, som altid er til stede omkring jer og indeni jer, bør være jeres fokus. Vi elsker jer.

channeller: MADAD


Oversættelse: Anna Grete Telesford

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un