Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, November 12, 2013

Dutch -- SaLuSa 12. 11. 2013


SaLuSa, 12. 11. 2013


Voelen jullie de intense veranderingen in jullie lichamen Lieve Mensen? Zij worden dezer dagen afgerond en wanneer je lichaam ze absorbeert en zich aanpast aan de hogere frequenties die momenteel naar jullie toegezonden worden, zal het je bewustzijn toestaan om de gekozen hogere realiteit te ervaren zonder dat het je lichaam overweldigd, daar het alle ervaringen moet verwerken en delen met anderen. Velen van jullie hebben hun hogere realiteit reeds bezocht en ervaren in hun astrale lichamen en herinneren er zich alleen een paar gelukzalige momenten van. Deze bezoeken waren ook voorbereidingen voor jullie uiteindelijke moment van het Ascentie-proces naar de hogere realiteit. Jullie zullen ieder detail en ieder gevoel van jullie hogere realiteit ervaring herinneren en het zal je nog krachtiger maken dan jullie nu zijn. Het stromen/vloeien van de tijd en de betekenis ervan zal zeker veranderen en jullie zullen compleet bewust zijn van jullie verbindingen binnen de hogere realiteit van het bestaan. Iedere handeling zal zich erdoor verbeteren, en je zal simpelweg aanwezig zijn in het Nu binnen beide realiteiten. Je lichaam zal functioneren als een krachtig Licht instrument die puur hoger frequenties zal ontvangen en ze zal transformeren naar datgene welke alle anderen makkelijk kunnen absorberen. De frequentie zal toenemen totdat iedereen die ervoor koos om te ascenderen in staat is om dit te doen.

Met jullie verandering komt ook de verandering van jullie samenleving/maatschappij en van de manier waarop de Mensheid naar de planeet kijkt waar zij op leven en de andere planeten in het Zonnestelsel en het Sterrenstelsel. Jullie eigen weten en het weten wat doormiddel van jullie gedeeld wordt helpt om “de ogen te openen” en de waarheid te zien over jullie plaats in het Universum. Onderschat jullie kennis en begrip niet, daar de waarheid over de Schepping eenvoudig is en een ieder die ontwaakt is tot hun “hart’s weten” het zich bewust zijn. Er zijn vele manieren waarop deze waarheid geuit kan worden, en een ieder van jullie heeft zijn of haar eigen versie van dit begrip, maar het basis principe blijft altijd onveranderd. Wij zijn hier om te ervaren. Wij zijn hier om alle mogelijkheden te ervaren waartoe wij ons tot aangetrokken voelen om te creëren, omdat binnenin iedere Ziel is die sterke wens om altijd naar meer te zoeken. Deze wens heeft ook jou eigen zoektocht en groei naar het Licht aangedreven, en alleen met jouw aanwezigheid op de plek waar je op dit moment bent, ontsteek je de vonk binnenin anderen voor hun wens om te veranderen in de transformerende vlam welke hen toestaat om hun eigen bestaansdoel (purpose of existence) te vervullen binnen deze realiteit.

Voel wederom al de veranderingen welke plaatsvinden en accepteer ze als onderdeel van jou grote wens om vooruit te gaan. Wij helpen jullie om op één lijn te komen met hogere frequenties, daar onze vorm daaraan gewend is, en wij zijn zeer gelukkig dat jullie wensen om ze constant te ontvangen, ook al vermoeien ze jullie lichamen soms meer. Wij waken voorzichtig en liefdevol over al diegenen die wensen om met ons verbonden te zijn en ontvangen onze energieën rechtstreeks. Wij zenden jullie allemaal ook collectief onze energieën, daar wij voelen dat de tijd van onze algemene acceptatie zeer snel naderbij komt.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben heel blij om mijn energie met jullie allemaal te delen. Dit zijn zeer gelukzalige momenten en ik weet dat velen van jullie je eigen energie willen delen met alle anderen. Doe het vrijelijk en zonder enige zorg dat zij niet krachtig genoeg zijn om anderen te helpen. Jullie zijn naar het Licht gegroeid, en laat het stromen naar diegenen die het nodig hebben, met één gedachte welke iedereen bereikt. Gedachten worden jullie krachtige gereedschap om jullie doelen en wensen te bereiken en te vervullen, welke jullie voor jezelf voorgenomen hebben in dit leven. Dit is de tijd van jullie leven, en wij wensen dat jullie je realiseren hoe mooi het is.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un