Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, November 15, 2013

Dutch -- SaLuSa 15. 11. 2013


SaLuSa, 15. 11. 2013


Hoe meer jullie jezelf gereed maken om jullie hogere realiteit binnen te gaan, des te meer jullie z’n krachtige energieën gaan ervaren, en grenzen van tijd loslaten. Soms zullen jullie misschien mensen en dingen sneller zien bewegen dan gewoonlijk, wanneer je net ontwaakt vanuit je slaap of diepe meditatie, waar je verbonden was met de stroom/het vloeien van de tijd binnen de hogere realiteit. Dit kan je een heel goed beeld geven van hoe het leven kalmpjes stroomt zonder opjagen en achtervolgen waar je nu zo aan gewend bent, en alleen afneemt aan het eind van je drukke dag. Het is om je te laten zien dat met het binnengaan van de “ tijdloze” zone van de hogere realiteit, je van nature langzaam aan zult gaan doen en van alles zult genieten zolang als je je dat wenst. Het is niet nodig om je ongerust te maken dat je te laat zal zijn voor enig andere ervaring omdat de zin van het leven is om alles waar je voor kiest diep te ervaren, om vervolgens een andere ervaring binnen te gaan wanneer je de voorgaande volledig afgerond hebt. En de wetenschap dat je gewoonweg niet te laat kunt zijn voor je eigen levens ervaringen, zal je helpen je aan te passen aan deze grote verandering.

Wij helpen jullie je regelmatig te herinneren om op jezelf te vertrouwen, daar daarmee meer vertrouwen komt in alles wat je doet, en alle urgente vragen worden beantwoord met je eigen wijsheid, en alles wat nodig is wordt begrepen zonder verwarring te veroorzaken in je denkgeest en met je eigen antwoorden groeit het vertrouwen in jezelf weer. Dit kan beschouwd worden als een ‘cirkel van vertrouwen en wijsheid’ en wanneer je goed naar enige andere materie kijkt, zal je uitvinden dat de levenservaringen vele cirkels in zich herbergen. Wij zien het als een basisbegrip van de Schepping omdat de cirkel de basisvorm is die je overal kunt vinden, beginnend met de stroming van energie, dan onze cellen, onze planeten, onze sterrenstelsels – de vorm van de cirkel is duidelijk zichtbaar, en je ervaart het leven ook in cirkels en wanneer je klaar bent om verder te gaan, creëer je een nieuwe ervaringscirkel voor jezelf met het aantrekken van hogere ervaringen naar je huidige cirkel en creëer je wat je Vesica Piscis noemt. Deze twee cirkels zijn voldoende samengegaan zodat je een brug kunt creëren naar een andere ervaringscirkel, en het je bewust gewaar zijn van deze transitie is de meest wonderlijke ervaring.

Kijk uit naar deze cirkels in je eigen leven, en zij zullen je helpen om alles wat je niet nodig hebt op te klaren en los te laten. Soms ervaar je iets steeds maar weer, en je vraagt je af wat het is dat je niet begrijpt of niet accepteert wanneer deze situatie zich steeds weer voordoet, en je zult inzien dat het soms nodig is om buiten die cirkel te stappen en er naar te kijken vanuit een ander perspectief, vanuit een hoger perspectief die altijd voor je voorhanden is op dit moment van je transformatie. En wanneer je dan de wijsheid geaccepteerd hebt welke afkomstig was van een zekere terugkomende situatie, kun je het voorgoed achter je laten, en zal het getransformeerd zijn in een pure kennis welke toegevoegd zal worden aan de collectieve wijsheid waar alle anderen van kunnen leren wanneer zij daar aan toe zijn. Op deze manier zal het veel gemakkelijker voor hen zijn om het Nieuwe binnen te gaan, en de kracht van jullie collectieve keuze zal immens toenemen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en wij allen voelen ons zo dicht bij jullie allemaal. Wij kijken naar jullie met blijdschap, daar jullie met zoveel plezier binnen de cirkel van universele kennis stappen, en uitvinden dat angst en zorgen niet langer bij jullie aanwezig zijn. Jullie liefdeskracht neemt toe en wanneer jullie je voorstellen dat het een cirkel rond jullie lichaam vormt, beschermen jullie jezelf voor andere ongewilde energiecirkels, om je Licht binnen te gaan.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un