Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, November 26, 2013

Dutch -- SaLuSa 26. 11. 2013


SaLuSa, 26 11 2013


Wij weten dat naar je eigen hart luisteren voor jullie zeer vertrouwd is geworden, en ondanks sommige twijfels in het begin, groeit het gevoel van vertrouwen in deze informatie, omdat iedere keer dat je naar enig bewijs zocht over informatie die je op deze manier ontvangen had, je het altijd gevonden hebt. Het is niet dat jij dat als eeuwige Ziel nodig zou hebben, maar jouw denkgeest vraagt om duidelijk bewijs daar het zo geprogrammeerd is. Je denkgeest laat alle oude patronen los welke simpelweg niet langer de snelheid van het Licht kunnen bijhouden die binnenin je circuleert en door het gehele systeem van je lichaam stroomt. Soms is het niet zo gemakkelijk om door deze illusie heen te kijken, maar je gevoelens en Liefde waar je weer aan verbonden bent zal je niet doen twijfelen aan de waarheid. Waarheid draagt voor velen van jullie zeer gemixte gevoelens van energie, omdat jullie vele malen naar dingen luisterden waarvan exact het tegenovergestelde waar bleek.

Iedereen draagt z’n eigen versie van waarheid, omdat we het waarnemen als zeer complexe pakketjes met informatie en ervaringen en gevoelens welke ons leiden naar de vervulling van onze wensen. Wensen is een ander woord dat misschien tot verwarring leidt binnen je veranderende denkgeest, en ons begrip ervan is als een expressie van de Ziel dat iedereen verbindt met de nodige ervaringen. Wij weten dat jullie samenleving zoals het voor zo vele eeuwen heeft bestaan probeerde om de wensen van de mensen te bepalen en te beperken, maar nu zijn jullie vrij om buiten deze nog steeds bestaande beperkingen te stappen, en jullie wensen tot volledig wasdom te laten komen en jullie te leiden naar de waarheid over zelf. De waarheid wetend over zelf creëert meer kracht binnenin en geeft je zo vele verschillende mogelijkheden en laat je zien diegene te kiezen, welke jouw reis en leerproces compleet zou maken. En weet alsjeblieft dat niemand anders jou de waarheid kan vertellen behalve jijzelf, daar alle informatie met jou moet resoneren opdat het waarheid kan worden. Aan de andere kant, wanneer sommige informatie niet perfect met je resoneert en iemand je vertelt dat zij voelen dat het de waarheid is, is er geen reden voor twijfel omdat het de waarheid representeert voor hen, en hen naar verdere wetenschap leidt.

Hoe meer je je naar de hogere vibraties richt, des te meer je de resonantie van iedere informatie kunt voelen die je hoort of leest. Er is zo veel informatie over onze komst en over alles dat ervoor en erna zou moeten plaatsvinden, en soms zijn ze verwarrend, soms worden ze met opzet verspreid om verwarring te creëren, maar wij vragen je om het via je hart te laten gaan en duidelijk te voelen of ze de liefdevolle energie dragen en met je resoneren. Jullie zijn allemaal in staat om deze resonantie te voelen, maar soms probeert de denkgeest om sterker te zijn en vertelt je dat het helemaal niet in staat is om iets te herkennen. De denkgeest helpt je om je keuzes te realiseren, en dat is z’n doel van bestaan. Jouw hart is er om jouw eigen waarheid te zien, en wanneer beiden in harmonie werken en doen waarvoor zij gecreëerd zijn, zie je de ware wonderen van het leven. Help je denkgeest met de beste manier, welke je ongetwijfeld voor jezelf reeds gevonden hebt om het te relaxen, en de denkgeest zal zich overgeven tot de rol waar het voor gecreëerd was en je zult het zekerweten voelen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en wens dat jullie je wensen net zo vrijelijk uitspreken als dat ze je blij maken, omdat zij het perfecte energiepatroon dragen voor je beweging naar de hogere bestaanswereld, waar het laten zien van je ware wensen gedragen en begrepen worden, en het ingebouwd is in de grondbeginselen van onze samenlevingen waar wij in leven.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un