Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, November 5, 2013

Dutch -- SaLuSa 5. 11. 2013


SaLuSa, 5. 11. 2013


Luister naar wat jouw gevoelens je vertellen in de taal van Liefde en Licht, en je zult exact weten wat je te doen staat, wat er vervolgens staat te gebeuren in het proces van jouw transformatie. Je hart ontvangt talloze informatie, en dus het is behoorlijk druk deze dagen en misschien voel je enige druk in dit deel van je lichaam. Wanneer je jezelf een vraag stelt, is het antwoord er reeds, soms sneller dan je de vraag kon stellen, omdat je hart verbonden is met de wijsheid van Alles Dat Is en alle antwoorden die je nodig mocht hebben voor je transformatie, en voortgaan naar de hogere realiteit is beschikbaar voor jou. Je hoeft je alleen maar bewust te zijn van de nieuwe stroom van weten naar jullie wezens dat overeenkomt met jullie geheel eigen proces van Ascentie. Wij herinneren jullie eraan dat er niet twee wezens exact hetzelfde proces ondergaan, dus is het wijs om liever te luisteren dan te proberen om te vergelijken en te twijfelen of je al de nodige stappen hebt gemaakt richting jouw verheffing. Focus daarom op je innerlijke wijsheid, en je zult zeker weten niets missen wat belangrijk is voor je evolutie. Het is immer verzekerd en je wordt begeleid om al datgene te ervaren wat je zal helpen om jezelf altijd te verheffen.

Wij moedigen je aan om altijd eerst je hart te vragen, daar het ontvangen antwoord dat van jou is en heel sterk met jou resoneert, en het geeft je het gevoel van vertrouwen in jouw talenten en laat geen ruimte over voor twijfel, waarvan ik weet dat niemand van jullie die nog wil ervaren, omdat dit de tijd is van jullie ontwaken tot de hogere manier van bestaan, dat is inclusief alles wat je je mogelijk voor kunt stellen binnen de betekenis van dit woord. En weet dat er zoveel meer is betreffend het bestaan dan wat je op het huidige moment kunt voelen, maar sommigen hebben reeds de ware essentie van hogere expressie van energieën ervaren welke een ieder van jullie heel binnenkort zal omringen. Het is tijd voor al diegenen die beslissen om richting deze energieën te bewegen om dit te doen en ze zodoende naar anderen te brengen die op het punt staan om te ontwaken of die net hun zoektocht zijn begonnen. Voel de kracht welke zich verspreidt vanuit je hart in je gehele wezen, en doe waarvan je voelt wat nodig is om je voorbereidingen af te ronden, daar je dan wederom verheven wordt en alleen maar vrede en liefde naar en door je heen voelt stromen, en je zult absoluut niet de wens hebben om je met iets van een lagere vibratie in te laten welke niet overeen komt met die van jou. En de mensen om je heen zullen je kalmte en geluk opmerken, en je zult diegenen die ervoor kozen om het oude te verlaten nog meer inspireren, om te zoeken naar al dat hen zal helpen om dat te doen.

Wij zijn altijd bij jullie, en wij weten dat onze aanwezigheid en energie jullie helpt om door alle nodige veranderingen binnenin je te gaan. Wij ervaren grote vreugde betreffende onze verbinding en het is zo’n schitterende en krachtige invloed op ons “werk” wat wij hier kwamen te doen, en wij weten dat deze verbinding ons allemaal zal leiden naar de vervulling van onze wensen. Wij laten jullie geen moment alleen omdat zoals velen van jullie weten wij meer zijn dan alleen maar bezoekers van de Sterren, die hier kwamen om de evolutie van een andere planeet en haar wezens te observeren. Wij zijn hier om één met jullie te worden in Liefde en Licht en zo velen van ons zullen vergezelt worden op hetzelfde levenspad en mooie ervaringen creëren overal waar we zullen zijn.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben blij dat jullie voelen dat jullie reis nu constant zo vredig en liefdevol begint te worden, en dit leidt overal tot ervaringen van vrede en liefde en dat is hetgeen dat we wensen.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un