Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, November 8, 2013

Dutch -- SaLuSa 8. 11. 2013


SaLuSa, 8. 11. 2013


ullie Zon zendt jullie zeer intense energiepatronen die binnenkort jullie basis transformatieproces tot wezen van Licht afsluit. Zodra jullie deze energieën binnenin jullie geabsorbeerd hebben, zullen jullie lichamen er klaar voor zijn, alles wat jullie bewustzijn zal ervaren, te ontvangen en te accepteren. De Zon is de poort naar andere dimensies van realiteit en hetgeen jullie waarnemen als zonnevlammen, zijn krachtige energie overbrengingen vanuit hogere frequenties welke gezonden worden naar jullie planeet en al haar bewoners. Jullie kunnen deze pure energie van de Zon voelen wanneer je stilletje , zonder je te bewegen in het zonlicht staat, het is een warme en liefdevolle aanraking van Liefde die naar jullie gezonden wordt en jullie lichamen helpt om te veranderen naar degene welke in staat is om alle hogere frequenties te ontvangen welke momenteel worden verzonden. Voel de reactie van je eigen lichaam tot dit Licht, en verwelkom deze hogere energieën daar alle nodige patronen erin zitten voor jullie succesvolle transformatie.

Op dit moment wordt al het oude weggeveegd en opgelost in het immense Licht welke jullie omringt, dus is het mogelijk dat je enige gedachten of herinneringen ervaart, die regelmatig in je denkgeest voor komen, en het kan er op lijken dat zij niet weggaan ondanks dat je ze reeds geaccepteerd en losgelaten hebt. Je denkgeest heeft enige momenten nodig om alle veranderingen die gebeuren te verwerken, maar weet alsjeblieft dat deze oude gedachten verwerkt en verdwenen zijn, en je hoeft je niet meer op hen te focussen, zend ze alleen maar Liefde en Licht en voel dat ze niet vanuit je hart komen, en je denkgeest zal ze dan ook loslaten, omdat je denkgeest voor zeer lange tijd geprogrammeerd was om te functioneren als de “programmeerder” van je realiteit en soms houdt het nog steeds vast aan de dingen of kwesties welke eerder/vroeger zo begeerlijk waren voor jou. Uit liefde naar je Zelf en je denkgeest en voel de Liefde zich verspreiden over je gehele wezen.

Laat de Liefde toe om je compleet te genezen, en heb geen enkele twijfel dat het niet krachtig genoeg is om dit te doen. Liefde is de meest krachtige creatieve Kacht in dit Universum, en wanneer je onbevreesde intentie naar het uit, zal je haar immense, maar zachtaardige kracht ervaren welke in je stroomt en je naar jouw eigen hogere realiteit draagt. Houdt deze gevoelens welke Liefde creëert binnenin je niet tegen daar zo vele mensen wachten on ze te voelen en er ook klaar voor zijn om te ontwaken voor de hogere kennis van de Schepping. Deel de Liefde overal waar je gaat en weet dat zonder om voor meer te vragen, Liefde altijd en oneindig door je heen zal stromen en je in harmonie zal houden met al haar uitingen, maakt niet uit welke vorm zij huidig dragen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en voel de Liefde ook zo krachtig aanwezig binnen mijn eigen vorm welke ik nu draag. Realiseer je dat slechts één gedachte van Liefde je zo’n intense energie geeft dat het de gehele dag bij je blijft, en op deze manier kun je dit schitterende gevoel delen met iedereen. Het voelen van de Liefde dat alom aanwezig is en binnenin je, dat is waar je je op zou moeten focussen. Wij houden van jullie.Channeler: MADAD
Vertaling: André  

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un