Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Monday, November 4, 2013

Greek -- SaLuSa, 1 Νοεμβρίου 2013SaLuSa, 1 Νοεμβρίου 2013


Η υψηλότερη πραγματικότητα αναμένει εκείνους που επέλεξαν να τη βιώσουν, αφού συμπληρώσουν τον απαραίτητο μετασχηματισμό της ύπαρξής τους και συγχρονιστούν με την υψηλότερη ροή της ενέργειας. Μέσω των πρώτων εμπειριών τους στην υψηλότερη πραγματικότητα της διαδικασίας αυτής για την Ανάληψη, οι υπόλοιποι θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια μεγάλη πηγή πληροφοριών όταν αποφασίσουν οι ίδιοι να ολοκληρώσουν και τις δικές τους προετοιμασίες. Ετούτη θα αποθηκευτεί στη συλλογική συνειδητότητα της Ανθρωπότητας που ζει πάνω στη Μητέρα Γη και οποιοσδήποτε επιθυμεί περαιτέρω βιώματα θα καθοδηγείται έτσι ώστε να διασυνδέεται μ' αυτήν, ανακαλύπτοντας ευκολότερα τα ενεργειακά αυτά μοτίβα καθώς αποτελούνται από αγνή Αγάπη και Φως, και τα οποία θα μπορούν να δημιουργούν ισχυρή έλξη σε όσους αποζητούν ανάταση και αλλαγή. Καμία άλλη από τις προηγούμενες εμπειρίες δε μεταφέρει τόσο δυνατή ενέργεια, εκτός από αυτές που ήδη γνωρίζετε από την ιστορία σας, και για τις οποίες ξέρετε τον πραγματικό τους σκοπό . Σας καθοδηγούσαν πάντοτε κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής σας και σας έδειχναν το μονοπάτι για την Αγάπη και το Φως. Παρότι αυτές διασυνδέονταν με πολύ σκληρές εμπειρίες ζωής, αποτελούσαν την επιλογή όλων εκείνων που είχαν αποφασίσει να σας δείξουνε το δρόμο, όπως τώρα κάνετε και σεις.

Και εσείς αντιμετωπίσατε σκληρές στιγμές κατά την αφύπνισή σας, αλλά αφότου επιλέξετε το μονοπάτι να υπηρετείτε τους άλλους, τίποτε δε θα μπορεί να σας εξοκείλει, καθώς αυτό αποτελεί την ομορφότερη συνειδητοποίηση του εαυτού σας, όπου αντί να είσαστε θυμωμένοι και να μισείτε τόσους πολλούς, θα μπορείτε να μοιράζετε μόνο την Αγάπη τριγύρω σας παρατηρώντας το πώς αυτή αλλάζει τα πάντα. Τα συναισθήματα αυτά είναι τόσο ισχυρά εξαιτίας της φύσης της Δημιουργίας βάση της οποίας όλοι μας δημιουργηθήκαμε, και η οποία υποστηρίζει την αδιάκοπη πρωτογενή ενεργειακή ροή καθαρίζοντας όλα τα εμπόδια που προκύπτουν μεταξύ της πρόθεσης και της εκδηλωμένης πραγματικότητας εμποτίζοντάς τα με περισσότερο Φως το οποίο μεταφέρει υψηλότερα ενεργειακά μοτίβα αγνής και απόλυτης Αγάπης. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να ανυψωθείτε στη δική σας υψηλότερη πραγματικότητα που δημιουργήσατε και μαζί να προσθέσετε τις εμπειρίες αυτές στη συλλογική συνειδητότητα για όλους τους υπολοίπους οδηγώντας τους στη δική τους δημιουργία της υψηλής τους πραγματικότητας. Μ' αυτό τον τρόπο λοιπόν επιτυγχάνονται οι απαραίτητες συλλογικές αλλαγές, χάρη στις δικές σας προθέσεις να ατενίσετε την υψηλότερη έκδοση της ζωής επάνω στη Μητέρα Γη, οι οποίες διασκορπίζονται παντού, μέσα σε κάθε παραμικρή λεπτομέρεια την οποία μπορείτε να φανταστείτε, αφήνοντάς την καθαρή και ενδυναμωμένη, και καλωσορίζοντας ακόμα περισσότερους από εκείνους που θέλουν να βιώσουν την επιλογή τους.

Ήδη μπορούμε να δούμε πολλά από τα αποτελέσματα των προθέσεών σας, τα οποία έχουν εκφραστεί τόσο δυνατά, που θα μένατε άναυδοι εάν ξέρατε πόσα έχουν αλλάξει από πέρσι. Όλα κινούνται μέσα σε τέλεια σύμπτωση προκειμένου για την ολική σας αλλαγή, με τις χαμηλότερες ενέργειες να ξεκαθαρίζονται με μεγάλη ένταση την περίοδο αυτή, ώστε τίποτε να μη μπορεί να σταματήσει τη διαδικασία της αλλαγής αυτής. Οι άνθρωποι εκείνοι που ακόμη θέλουν να είναι προσκολλημένοι στις χαμηλότερες ενέργειες μπορούν ακόμα να τις βρίσκουν, όμως οι ενέργειες αυτές δεν έχουν καμία δύναμη πια επάνω σ' ολόκληρη την Ανθρωπότητα, ενώ οι υψηλότερες ενέργειες βρίσκουν τη θέση τους μέσα σε όλους τους υπολοίπους οι οποίοι έχουν επιλέξει να απομακρυνθούν από το φόβο και αναζητούν την παρουσία περισσότερης Αγάπης στη ζωή τους.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και εύχομαι να δείτε τις επιλογές σας που σας οδηγούν κατευθείαν πάνω στο μονοπάτι της ψυχής σας και μην αμφιβάλετε για το ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν κάπως αλλιώς. Όλα συμβαίνουν με απώτερο σκοπό την απόκτηση της γνώσης και της κατανόησης και πάντοτε σας καθοδηγούν με τελειότητα προς τις υψηλότερες πραγματικότητες ύπαρξης. Άκουσε την Καρδιά σου, τώρα που όλες οι συνδέσεις λειτουργούν σχεδόν ολοκληρωτικά, ώστε να μπορέσεις πλήρως να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να αποδεχτείς τη σοφία του, καθώς πλέον ο νους σου είναι καθαρός και περιμένει να δεχθεί οδηγίες από την Καρδιά σου.

Διαμέσου: MADAD


Μετάφραση: Con Tanidis

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un