Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, November 22, 2013

Greek -- SaLuSa, 22 Νοεμβρίου 2013SaLuSa, 22 Νοεμβρίου 2013


Αυτή την εποχή του χρόνου σας συνήθως αρχίζατε να σκεφτόσαστε τους άλλους με περισσότερη αγάπη και να έχετε λιγότερες στιγμές άγχους μέχρι να ξαναρχίσετε πάλι τη νέα χρονιά με τις ελπίδες και τις ευχές που χάθηκαν αργά στο πέρασμα του χρόνου που έφυγε. Το τέλος της χρονιάς αυτής δε θα είναι ίδιο για αρκετούς από εσάς, και ξέρουμε πως ήδη το νιώθετε αυτό. Δεν έχετε μέσα σας την επιθυμία να χαρίσετε τα συνηθισμένα δώρα, αλλά ούτε και να λάβετε αντίστοιχα. Έχετε πλέον συνειδητοποιήσει πως το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να δώσετε στην τρέχουσα οικογένειά σας και στους άλλους είναι η Αγάπη σας, ώστε αυτή να ρέει άμετρα στις καρδιές τους βοηθώντας τους να βρουν το δρόμο τους. Πολλοί αισθάνεστε πως δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη να προσκολλάστε στους παλιούς τρόπους εορτασμού του Φωτός που υπάρχει μέσα και τριγύρω σας. Εκείνοι που είναι έτοιμοι θα γιορτάσουν και θα εκφράσουν τις ευχαριστίες τους με νέο τρόπο εισερχόμενοι μέσα στις υψηλότερες πραγματικότητές τους και στέλνοντας ακόμα περισσότερη Αγάπη σε όλους εκείνους που θα είναι έτοιμοι να τη δεχτούν, ανοίγοντας έτσι δρόμο σε ακόμη περισσότερες πιθανότητες μεταξύ των οποίων να μπορούν οι άλλοι να επιλέξουν.

Με τις πιθανότητες αυτές παρούσες μέσα στο συλλογικό νου της Ανθρωπότητας, αυτοί που θα αφυπνιστούν ή θα τελειώσουν τη διαδικασία της αφύπνισής τους, λίγο αργότερα μέσα στο χρόνο σας, θα μπορούν να επιλέξουν από αυτές κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τους προσθέσουν τις δικές τους επιθυμίες σύμφωνα με το σκοπό της ζωής τους, ώστε όλοι να βιώσουν ένα μοναδικό τρόπο ανάληψης. Όλοι θα αισθανθούν μια δυνατή δύναμη καθοδήγησης που θα τους οδηγήσει στην πλήρωση των δικών τους επιλογών και επιθυμιών. Δε θα υπάρξει η ανάγκη να ακολουθεί κανείς κανέναν γιατί θα είναι δική τους η επιλογή των εμπειριών τους, και ο κόσμος όλος θα νιώσει την τεράστια δύναμη που φέρει η ελευθερία, η οποία θα αποφέρει τη μεγάλη κατανόηση πως ο καθένας είναι υπεύθυνος στη ζωή του παρά μόνο για τον εαυτό του, και η κατηγόρια προς τους άλλους θα εξαφανιστεί και δε θα δημιουργεί πλέον μίσος και θυμό μεταξύ των ανθρώπων. Θα επικρατήσουν αρμονία και ειρήνη στο μέσα και στον έξω κόσμο, ο οποίος και θα εισέλθει μέσα στη συλλογική εμπειρία της υψηλότερης πραγματικότητας λόγω της δυνατής θέλησης όλης της Ανθρωπότητας.

Η διαδικασία της συλλογικής αλλαγής παίρνει κάποιο χρόνο όπως ήδη ξέρετε, παρόλα αυτά όμως οι απαιτούμενες αλλαγές ξεκίνησαν εδώ και πολλά χρόνια πριν, και τώρα αυτές επιταχύνονται εξαιτίας της αυξανόμενης ισχύος της θέλησής σας να δείτε τον κόσμο, που σας χάρισε τόσο πολλές πολύτιμες εμπειρίες που μετασκευάστηκαν σε σοφία, να ελευθερώνεται, να ισορροπεί και να ενώνεται. Με τη δική σας ανάταση, θα μπορέσουν και οι άλλοι να βρούνε το δρόμο τους ευκολότερα, γιατί η ενέργεια της Αγάπης δημιουργεί την απαιτούμενη έλξη προς αυτά που αποζητούνται, όπως συμβαίνει και με τη δική σας έλξη προς τις υψηλότερες ενέργειες. Επιθυμία του Δημιουργού είναι να βιώσετε αυτή τη δυνατή αλλαγή μέσα στον κόσμο αυτό, η οποία θα ακολουθηθεί από αλλαγές όλων των μέγιστων τμημάτων πάσης της δημιουργίας μέσα στην οποία όλοι υπάρχουμε. Να θυμόσαστε πως είσαστε τμήματα του Δημιουργού, και φέρετε την επιθυμία αυτή μέσα σας χρωματίζοντάς την με τη δική σας επιθυμία και επιλογή που αντιστοιχεί στην ελεύθερή σας βούληση και δημιουργεί το δρόμο που σας οδηγεί στην εμπειρία της ύστατης Μοναδικότητας με τη Δύναμη της Δημιουργίας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και εύχομαι να συνειδητοποιήσετε τη δύναμη που έχει η επιλογή σας στο μερτικό της Αγάπης σας με όλους τους άλλους. Μπορείτε να τους τραβήξετε και να τους σηκώσετε από το δημιούργημα των ίδιων τους των δεινών μονάχα με το χαμόγελο, τις σκέψεις αγάπης ή των λόγων που τους αποστέλλετε. Δε μπορείτε να τους βοηθήσετε ασπαζόμενοι τα δικά τους συναισθήματα, ούτε μπορείτε να τους σώσετε, όμως μπορείτε να τους βοηθήσετε με συναισθήματα Αγάπης τα οποία είναι παντού παρόντα τριγύρω, και έγκειται σε αυτούς να βρούνε το δικό τους δρόμο και τη θέση μέσα σε Όλα Όσα Υπάρχουν.

Διαμέσου: MADAD


Μετάφραση: Con Tanidis

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un