Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, November 26, 2013

Greek -- SaLuSa, 26 Νοεμβρίου 2013SaLuSa, 26 Νοεμβρίου 2013


Ξέρουμε ότι αρχίζετε να νιώθετε άνετα όταν ακούτε την καρδιάς σας, και παρά τις αρχικές σας αμφιβολίες, η αίσθηση της εμπιστοσύνης σας προς τις πληροφορίες της αρχίζει ν’ αυξάνει επειδή όποτε της έχετε ζητήσει αποδείξεις για οποιαδήποτε πληροφορία έχετε λάβει με τον τρόπο αυτό, αυτή πάντοτε σας τις δίνει. Δεν είναι ότι εσείς ως αιώνιες Ψυχές θα τις χρειαζόσασταν, αλλά το μυαλό σας αποζητεί ξεκάθαρες αποδείξεις, γιατί έτσι έχει προγραμματιστεί να κάνει. Ο νους σας απελευθερώνει τα παλαιά πρότυπα που απλά δε μπορούν να συναγωνιστούν την ταχύτητα του Φωτός που κυκλοφορεί μέσα σας και ρέει σε όλο το σύστημα του σώματός σας. Ίσως κάποιες φορές να μην είναι εύκολο να το δείτε αυτό διαμέσου της ψευδαίσθησης, όμως τα συναισθήματα και η Αγάπη σας λόγω του ότι έχετε πάλι συνδεθεί, δε σας αφήνουν αμφιβολίες για την αλήθεια. Η Αλήθεια μεταφέρει πολλή ανάμεικτη ενέργεια συναισθημάτων για πολλούς από εσάς, επειδή τόσες πολλές φορές έχετε ακούσει για πράγματα που αποδείχτηκαν στο τέλος ότι ήταν εντελώς αντίθετα.

Ο καθένας κουβαλάει τη δική του εκδοχή της αλήθειας, και τη βλέπουμε ως ένα περίπλοκο πακέτο από πληροφορίες, εμπειρίες και συναισθήματα που σας καθοδηγούν στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Η επιθυμία είναι μια ακόμη λέξη που ενδέχεται να προκαλέσει σύγχυση μέσα στο μυαλό σας που αλλάζει, και την αντιλαμβανόμαστε ως την έκφραση της Ψυχής που διασυνδέει τον καθένα με τις απαιτούμενες εμπειρίες του. Ξέρουμε πως η κοινωνία σας, όπως αυτή υπήρχε για τόσους πολλούς αιώνες, προσπαθούσε να καταπιέσει και να περιορίσει τις επιθυμίες του κόσμου, τώρα όμως είσαστε ελεύθεροι να βγείτε από τους εναπομείναντες αυτούς περιορισμούς και να αφήσετε στις επιθυμίες σας να μεγαλώσουν πλήρως και να σας οδηγήσουν στην αλήθεια του εαυτού σας. Η γνώση της αλήθειας του εαυτού δημιουργεί μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη και σας παρέχει ακόμη περισσότερες εναλλακτικές προοπτικές, υποδεικνύοντας μαζί ποιάν να διαλέξετε, ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε το ταξίδι και τη μάθησή σας. Σας παρακαλούμε να θυμόσαστε ότι κανένας δε μπορεί να σας μάθει την αλήθεια παρά μόνο ο εαυτός σας, αφού θα πρέπει οι πληροφορίες να μπορούν να δονούνται μέσα σας προκειμένου να απογίνουν η αλήθεια σας. Από την άλλη, εάν μια πληροφορία δε δονείται τέλεια μέσα σας και κάποιος σας μαρτυρεί πως τη νιώθει ως αλήθεια, δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητείτε αυτό αφού η συγκεκριμένη πληροφορία θα αναπαριστά την αλήθεια του ατόμου αυτού οδηγώντας τον στην περαιτέρω δική του κατανόηση.

Όσο περισσότερο συντονίζεστε στις υψηλότερες δονήσεις τόσο πιο πολύ μπορείτε να αισθανθείτε τη δόνηση της κάθε πληροφορίας που ακούτε ή διαβάζετε. Υπάρχει τόση πολλή πληροφόρηση σχετικά με τον ερχομό μας και για όλα όσα θα συμβούν πριν και μετά, που κάποιες φορές μπερδεύεστε, ενώ άλλες φορές διασπείρονται πληροφορίες επίτηδες προκειμένου να δημιουργήσουν σύγχυση, όμως εμείς σας ζητούμε να αφήσετε στις πληροφορίες αυτές να περάσουν μέσα από την καρδιά σας και να αισθανθείτε με σαφήνεια το εάν μεταφέρουν την ενέργεια της αγάπης και εάν δονούνται μέσα σας. Μπορείτε να την αισθανθείτε τη δόνηση αυτή, όμως μερικές φορές το μυαλό σας προσπαθεί να είναι ισχυρότερο λέγοντάς σας κάτι το οποίο δεν αναγνωρίζει καθόλου. Το μυαλό σας είναι για να βοηθάει στο να εκτελείτε τις επιλογές σας, και για το σκοπό αυτό υπάρχει. Η καρδιά σας είναι εκεί για να μπορείτε να δείτε τη δική σας την αλήθεια, και όταν αυτά τα δύο συνεργάζονται μεταξύ τους με αρμονία, και το καθένα κάνει αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε, τότε είναι που αντικρίζετε τα αληθινά θαύματα της ζωής. Βοηθήστε το μυαλό σας να ξεκουραστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που έχει ανακαλύψει ο καθένας για τον εαυτό του, και τότε το μυαλό θα παραδοθεί στο ρόλο για τον οποίο φτιάχτηκε, και αυτό σίγουρα θα το νιώσετε.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και εύχομαι να εκφράζετε ελεύθερα τις επιθυμίες σας αφού αυτές σας δίνουν χαρά, και επειδή κουβαλούν το τέλειο ενεργειακό μοτίβο για την κίνησή σας μέσα στον κόσμο της υψηλότερης ύπαρξης, όπου οι αληθινές σας προσδοκίες υποστηρίζονται και κατανοούνται και αποτελούν το θεμέλιο της βάσης των κοινωνιών μέσα στις οποίες ζούμε.

Διαμέσου: MADAD


Μετάφραση: Con Tanidis

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un