Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Wednesday, November 6, 2013

Greek -- SaLuSa, 5 Νοεμβρίου 2013SaLuSa, 5 Νοεμβρίου 2013


Ακούστε αυτά που σας λένε τα συναισθήματά σας στη γλώσσα της Αγάπης και του Φωτός και θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε, και τι θα συμβεί στο εξής κατά τη διαδικασία του μετασχηματισμού σας. Η καρδιά σας λαμβάνει μυριάδες πληροφορίες γι’ αυτό και είναι αρκετά απασχολημένη τις ημέρες αυτές, οπότε μπορεί να νιώσετε κάποια πίεση στην περιοχή αυτή του σώματός σας. Εάν ρωτήσετε τον εαυτό σας κάτι, η απάντηση βρίσκεται ήδη εκεί, κάποιες φορές νωρίτερα ακόμα και από την ολοκλήρωση της ερώτησής σας, γιατί η καρδιά σας είναι συνδεδεμένη με τη σοφία των Όλων Όσων Είναι, και οι απαντήσεις που ενδέχεται να χρειαζόσαστε για το μετασχηματισμό και την κίνησή σας προς την υψηλότερη πραγματικότητα, σας είναι διαθέσιμες. Απλά χρειάζεται να έχετε επίγνωση της νέας ροής της κατανόησης που έχει η ύπαρξή σας, η οποία και ανταποκρίνεται στην ίδια τη διαδικασία της Ανάληψής σας. Σας υπενθυμίζουμε πως δεν υπάρχουν ούτε δύο όντα που να μοιράζονται την ίδια διαδικασία, έτσι είναι καλύτερα να ακούτε αντί να προσπαθείτε να συγκρίνετε και να αμφισβητείτε τους εαυτούς σας στο εάν κάνατε όλα τα απαραίτητα βήματα προς την ανάτασή σας. Γι’ αυτό εστιάστε στην εσώτερη σοφία σας, και σίγουρα δε θα παραλείψετε τίποτε από όσα είναι σημαντικά για την εξέλιξή σας. Αυτό είναι πάντοτε διασφαλισμένο και οδηγείστε στο να βιώσετε πάντοτε όλα όσα σας βοηθούν να ανατείνετε τους εαυτούς σας.

Σας παροτρύνουμε να εξασκηθείτε στο να ρωτάτε πάντοτε πρώτα την καρδιά σας, αφού η απάντηση που θα δεχθείτε είναι δική σας και δονείται δυνατά μέσα σας, παρέχοντάς σας την αίσθηση της εμπιστοσύνης στις δυνατότητές σας και μην αφήνοντας χώρο για αμφιβολίες, τις οποίες ξέρω ότι κανένας πια δε θέλει να ξαναβιώσει, γιατί τώρα είναι η στιγμή της αφύπνισής σας προς τον υψηλότερη μορφή της ύπαρξής σας, και η οποία περιλαμβάνει όλα όσα δύναστε να φανταστείτε κάτω από τα πλαίσια του κόσμου αυτού. Να ξέρετε πως υπάρχουν ακόμα πολλά περισσότερα μέσα στην ύπαρξη τα οποία ακόμα δε μπορείτε να αισθανθείτε, όμως κάποιοι έχουν ήδη βιώσει την πραγματική ουσία της υψηλότερης έκφρασης των ενεργειών που πολύ σύντομα θα σας περιβάλλουν όλους. Ήρθε η ώρα να μετακινηθείτε μέσα στις ενέργειες αυτές όλοι εσείς που το έχετε αποφασίσει και να τις φέρετε και στους άλλους που ετοιμάζονται να αφυπνιστούν ή που έχουν απλά αρχίσει την εξερεύνησή τους. Νιώστε τη δύναμη που διαχέει η καρδιά σας προς την ολότητα της ύπαρξής σας, και κάντε ό,τι νιώθετε αναγκαίο για να ολοκληρώσετε τις προετοιμασίες σας, καθώς κατόπιν θα αναταθείτε πάλι και θα νιώθετε μόνο γαλήνη και αγάπη μέσα σας, μη έχοντας καμία διάθεση να εμπλακείτε σε οτιδήποτε διακατέχεται από χαμηλότερες δονήσεις οι οποίες δεν ταυτίζονται με τις δικές σας, και ο κόσμος τριγύρω σας θα αισθανθεί την ηρεμία και την ευτυχία σας, και θα εμπνεύσετε ακόμη περισσότερο εκείνους που επιλέγουν να αφήσουν τα παλιά, ώστε να αναζητήσουν όλα όσα θα τους βοηθήσουν στο να το πετύχουν.

Είμαστε πάντοτε μαζί σας, και ξέρουμε πως η παρουσία και η ενέργειά μας σας βοηθούνε να περάσετε τις απαραίτητες αλλαγές που επιτελούνται μέσα σας. Χαιρόμαστε τη σύνδεσή μας η οποία αποτελεί ταυτόχρονα μια τόσο θαυμάσια και δυνατή επιρροή στη «δουλειά» που ήρθαμε εδώ να κάνουμε, και γνωρίζουμε ότι η σύνδεση αυτή θα μας οδηγήσει στην εκπλήρωση των επιθυμιών μας. Δε σας αφήνουμε λεπτό μόνους, γιατί όπως ξέρετε οι περισσότεροι είμαστε κάτι παραπάνω από απλούς επισκέπτες από τα Αστέρια, που ήρθανε εδώ για να παρατηρήσουν την εξέλιξη ενός άλλου πλανήτη και των όντων του. Επίκειται να ενοποιηθούμε με Αγάπη και με Φως, και πάρα πολλοί από εμάς θα συμμετέχουμε στο ίδιο μονοπάτι της ζωής δημιουργώντας όμορφες εμπειρίες όπου και αν βρεθούμε.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο και χαίρομαι που αρχίζετε να νιώθετε τη γαλήνη και την αγάπη του ταξιδιού σας σε όλες του τις στιγμές, προκαλώντας έτσι τις εμπειρίες γαλήνης και αγάπης παντού, τις οποίες όλοι μας ευχόμασταν.

Διαμέσου: MADAD


Μετάφραση: Con Tanidis

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un