Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, November 15, 2013

Greek -- SaLuSa,15 Νοεμβρίου 2013SaLuSa, 15 Νοεμβρίου 2013


Όσο περισσότερο προετοιμάζεστε για να εισέλθετε στην υψηλότερη πραγματικότητά σας, τόσο πιο πολύ βιώνετε τις ισχυρές ενέργειές του και απελευθερώνεστε από τα δεσμά του χρόνου. Ίσως κάποιες φορές να βλέπετε τους ανθρώπους και τα πράγματα να κινούνται γρηγορότερα από ό,τι συνήθως, όταν μόλις ξυπνάτε από τον ύπνο ή από έναν βαθύ διαλογισμό, όπου είχατε συνδεθεί με τη ροή του χρόνου της υψηλότερης πραγματικότητας. Μπορείτε με τον τρόπο αυτό να πάρετε μια πάρα πολύ καλή εικόνα του πώς κυλάει ήρεμα η ζωή δίχως βιασύνη και κυνηγητό, τρόποι στους οποίους έχετε τόσο πολύ συνηθίσει ως τώρα και όπου επιβραδύνετε μόνο όταν τελειώνει η πολυάσχολη ημέρα σας. Είναι για να δείτε πως όταν μπαίνετε στην «άχρονη» ζώνη των υψηλότερων πραγματικοτήτων θα επιβραδύνετε φυσικά και θα απολαμβάνετε οτιδήποτε για όσο το θελήσετε. Δε θα υπάρχει η ανάγκη να ανησυχείτε μήπως και τυχόν αργήσετε να βιώσετε κάτι άλλο, γιατί σκοπός της ζωής είναι να βιώνετε σε βάθος όλα όσα επιλέγετε και μετά να προχωράτε στην επόμενη εμπειρία, όταν θα έχετε πλήρως ολοκληρώσει την προηγούμενη. Και η εμπειρία ότι απλά δε γίνεται να αργοπορήσετε στις εμπειρίες της ζωής σας θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε στη μεγάλη αυτή αλλαγή.

Σας θυμίζουμε συχνά να εμπιστευόσαστε τον εαυτό σας, γιατί έτσι αποκτάτε περισσότερη εμπιστοσύνη σε όλα όσα κάνετε και σε όλες τις άμεσες ερωτήσεις σας οι οποίες απαντώνται από την ίδια σας τη σοφία, και ότι έτσι κατανοείτε όλα όσα είναι απαραίτητα, δίχως σύγχυση μέσα στο νου σας, με τις ίδιες σας τις απαντήσεις, κερδίζοντας περισσότερη εμπιστοσύνη για τον εαυτό σας. Μπορούμε να το περιγράψουμε ως κύκλο εμπιστοσύνης και σοφίας και αν κοιτάξετε προσεκτικά οποιοδήποτε άλλο ζήτημα, θα διαπιστώσετε πως η εμπειρία της ζωής έχει πολλούς τέτοιους κύκλους μέσα της. Το βλέπουμε σα τη βάση της κατανόησής μας για τη Δημιουργία, γιατί ο κύκλος είναι το πρωτογενές σχήμα που απαντάται παντού, αρχίζοντας από τη ροή της ενέργειας, μετά στα κύτταρά μας, στους πλανήτες μας, στους Γαλαξίες μας – το σχήμα του κύκλου είναι ορατό παντού, όπως επίσης και η ζωή που βιώνετε η οποία εμπεριέχει κύκλους και όταν γίνεστε έτοιμοι να κινηθείτε προς τα μπρος δημιουργείτε έναν άλλο κύκλο εμπειρίας για τον εαυτό σας ελκύοντας μια υψηλότερη εμπειρία μέσα στον τρέχοντα κύκλο σας, δημιουργώντας έτσι αυτό που αποκαλείτε Χρυσή Αναλογία. Οι δύο αυτοί κύκλοι συγχωνεύονται τόσο ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια γέφυρα μέσα σε ένα άλλο κύκλο εμπειριών, και η συνειδητή αντίληψη αυτής της μετάβασης είναι η πιο θαυμαστή εμπειρία.

Προσέξτε τους κύκλους αυτούς μέσα στις ζωές σας, και θα βοηθηθείτε να απαλλαγείτε από όλα όσα δε χρειαζόσαστε. Μερικές φορές περνάτε τα ίδια και τα ίδια ξανά, και αναρωτιέστε τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνετε ή που δεν αποδέχεστε τη στιγμή που αυτό συμβαίνει, και θα δείτε πως κάποιες φορές χρειάζεται να βγείτε έξω από τον κύκλο και να τον κοιτάξετε από διαφορετική προοπτική, από την υψηλότερη προοπτική που τώρα σας είναι διαθέσιμη πάντοτε, χάρη στο μετασχηματισμό σας. Και αφού αποδεχθείτε τη σοφία που επήλθε από τη συγκεκριμένη επαναλαμβανόμενη κατάσταση μπορείτε να την αφήσετε πίσω σας για τα καλά, μετασχηματίζοντάς την σε αγνή γνώση που θα προστεθεί στη συλλογική σοφία από την οποία θα μπορούνε άλλοι να μάθουνε όταν και αυτοί θα είναι έτοιμοι με τη σειρά τους να το κάνουν. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούν πολύ πιο εύκολα να εισέλθουν και αυτοί στα Καινούργια και η ισχύς της συλλογικής σας επιλογής θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και σας αισθανόμαστε όλοι μας τόσο κοντά μας, όλους σας. Σας παρατηρούμε με χαρά να βαδίζετε με ζήλο μέσα στον κύκλο της συμπαντικής γνώσης και να ανακαλύπτετε πως ο φόβος και οι ανησυχίες δεν είναι πλέον παρούσες μέσα σας. Η δύναμη της αγάπης δυναμώνει και όταν τη φαντάζεστε σα κύκλο γύρω από το σώμα σας, προστατεύεστε από άλλους ανεπιθύμητους ενεργειακούς κύκλους που θέλουν να μπουν μέσα στο Φως σας.

Διαμέσου: MADAD


Μετάφραση: Con Tanidis

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un