Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, November 8, 2013

Norwegian -- SaLuSa 8. november, 2013.


SaLuSa 8. november, 2013Solen sender dere meget intense energimønstre som er i ferd med å fullføre deres grunnleggende transformasjonsprosess til å bli Lys-Vesener. Så snart dere har absorbert disse energiene inn i dere, vil kroppen deres være klar til å motta og ta inn alt som deres bevissthet vil oppleve. Solen er porten som leder til andre dimensjoners virkeligheter og det som dere ser som solstormer, som enorme flammetunger på Solen, er mektige overføringer av energi som blir sendt til planeten deres og alle hennes beboere fra de høyere frekvenser. Dere kan føle denne rene energien fra Solen når dere står i stillhet, uten å bevege dere, i sollyset. Det er den varme og kjærlige berøringen av Kjærligheten som blir sendt inn til dere og hjelper kroppene deres å forvandle seg slik at de kan ta imot alle de høyere frekvensene som blir sendt dere i dette øyeblikket. Kjenn på deres egen kropps respons på dette Lyset og ønsk disse energiene velkommen, for de inneholder alle de nødvendige mønstrene som gjør deres vellykkete transformasjon mulig.

I dette øyeblikket blir alt gammelt feid vekk og løser seg opp i det mektige Lyset som omgir dere, så der kan oppleve at noen tanker og minner stadig vekk dukker opp i tankene deres. Det kan synes som om de ikke vil forlate dere selv om dere har akseptert dem og latt dem fare. Deres sinn trenger noen tid for å bearbeide alle disse forandringene som skjer, og vi ber dere stole på at disse gamle tankene er renset ut og borte, og at dere ikke trenger å fokusere på dem mer. Send dem ganske enkelt Kjærlighet og Lys og føl at de ikke kommer fra hjertet deres, så vil også sinnet deres la dem fare, for hjernen deres var i lang, lang tid programmert slik at den fungerte som den som ”programmerte” virkeligheten deres, og noen ganger holder den fremdeles fast på de tingene eller temaene som pleide å være så attraktive for dere. Uttrykk derfor kjærlighet til dere Selv og deres sinn og føl Kjærligheten som sprer seg gjennom hele deres vesen.

La Kjærligheten helbrede dere fullstendig og ha overhodet ingen tvil om at den er mektig nok til så å gjøre. Kjærligheten er den mektigste skapende Kraften i dette Universet og når dere fullstendig uten frykt uttrykker deres intensjon til den, så vil dere oppleve dens mektige, men likevel milde kraft strømme inn i dere og bære dere med seg inn i deres egen høyere virkelighet. Hold ikke tilbake disse følelsene som Kjærligheten skaper i dere, for det er så mange mennesker som venter på å føle dem og er rede til å bli vekket opp de også til høyere innsikt i Skaperverket. Del av deres Kjærlighet over alt hvor dere går og vit at uten å be om mer, så vil Kjærligheten alltid og uten ende flomme gjennom dere og sørge for at dere er i harmoni med alle hennes uttrykk, uansett hvilken form de bærer i seg for øyeblikket.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og føler også den Kjærligheten som så mektig er tilstede i min egen fysiske form som jeg nå bærer. Innse at én enkelt kjærlighetsfylt tanke kan gi dere en så intens energi at den vil vare hele dagen og på dette viset kan dere dele denne skjønne følelsen med alle andre. Å føle den Kjærligheten som til enhver til er tilstede omkring dere er hva dere burde fokusere på. Vi elsker dere.


Kanal: MADAD
Oversetter: Leif 

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un