Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Thursday, November 7, 2013

Romanian -- SaLuSa 01.11.2013

 


SaLuSa - 1. 11. 2013

A realitate maior, se gãseste deasupra acelora care au ales sã o experimenteze, o datã ce vor complecta transformãrile necesare fiintelor lor, pentru acei aliniati cu cel mai mare flux de energie. De-a lungul primelor lor experiente, în realitãtile superioare în acest proces de Ascensiune, toti ceilalti vor avea o mare sursã de informatii, atunci cînd vor hotãrî sã-si termine pregãtirile. Deoarece acestea vor fi înmagazinate în constiinta colectivã a întregii Umanitãti, referitor la Mama Pãmînt, si toti acei care vor dori sã experimenteze mai mult, vor fi orientati pentru a se conecta cu ea, si va fi mult mai usor sã-si gãseascã aceste tipare de energie, o data ce sunt de purã Iubire si Luminã, si vor crea o atractie puternicã pentru toti acei care cautã înãltarea si schimbarea. Toate experientele de învãtare anterioare, nu transportau aceastã energie puternicã, cu exceptia acelora pe care voi le cunoasteti din propria voastrã istorie, si voi ati descoperit adevãratul scop al lor. Ele v-au orientat în tot acest timp necesar cresterii voastre, si v-au arãtat drumul Iubirii si Luminii. Desi acestea au fost conectate cu experiente de viatã foarte grele, ele au fost de asemenea alegerea tuturor acelora care au hotãrît sã fie acei care vã vor arãta drumul, asa cum voi o faceti acum.

De asemenea ati experimentat momente foarte dificile în trezirea voastrã, însã odatã ce ati ales sã urmati calea de a servi altora, nimic nu vã poate duce prea departe de asta, pentru cã aceasta este cea mai minunatã auto realizare, unde în loc de a se supãra si a rãmîne cu urã pe altii, voi puteti sã împrãstiati numai Iubire în jurul vostru, si sã vedeti cum totul se schimbã. Aceste sentimente, sunt foarte puternice datoritã propriei naturi a Creatiei, pe care noi toti o creãm, si care sprijinã fluxul de energie primarã, neîncetat, fãcînd sã fie eliminate toate obstacolele care au loc între intentia voastrã si expresia ei în realitate, ceea ce face ca sã fie vãrsatã si mai multã luminã, care este purtatã de cãtre modelele de înaltã frecventã a purei Iubiri inconditionale. În acest fel, vã puteti ridica pe voi însisi cãtre realitatea voastrã superioarã, pe care ati creat-o, si veti adãuga aceste experiente la constiinta colectivã, pentru toate celelalte persoane, pentru a le conduce în propria lor creatie, a propriilor lor realitãti superioare. Si este în acest fel, cã schimbãrile necesare colective, au loc, datoritã propriilor voastre intentii, de a vedea o versiune mai mare de viatã pe Mama Pãmînt, rãspîndindu-se pretutindeni, în fiecare detaliu în care vã puteti gîndi, si lãsînd-o curatã si puternicã si primitoare, pentru multi altii care sosesc pentru a experimenta alegerile lor.

Putem vedea deja multe din rezultatele intentiilor voastre, expresate cu atîta fortã, care aveau sã vã uimeascã, stiind cît de mult v-ati schimbat cu totii, de anul trecut.Totul se miscã în aliniere perfectã, pentru schimbarea globalã, si energiile inferioare sunt eliminate foarte intens în aceastã perioadã, pentru cã nimic din ce este fãcut, va putea opri acest proces de schimbare. Acele persoane care încã vor sã fie atasate energiilor mai joase, le vor gãsi în continuare, însã aceste energii nu mai au putere peste toatã Umanitatea, pentru cã energiile superioare îsi ocupã locul lor, printre toti acei care au optat prin a se îndepãrta de fricã, si sunt în cãutarea unei prezente mai mari de Iubire, în experienta lor de viatã.

Eu sunt SaLuSa de la Sirius, si doresc sã vedeti propriile vostre alegeri, ca fiind acelea care vã conduc direct pe calea sufletului vostru, si sã nu aveti îndoieli cã ceva ar fi putut fi fãcut în orice alt mod. Totul se petrece cu scopul ca sã puteti obtine cunoasteri si întelegere, si vã duc mereu atît de perfect, cãtre realitãtile superioare ale existentei voastre. Ascultati-vã inimile voastre, pentru cã toate conexiunile lucreazã acum aproape complect, deci voi puteti sã aveti încredere în voi proprii, pe deplin, pentru a primi întelepciunea, pentru cã mintile voastre sunt curate acum, si asteaptã doar sã primeascã informatiile de la inimile voastre.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un