Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Friday, November 8, 2013

Romanian -- SaLuSa 05.11.2013

 


SaLuSa - 5. 11. 2013

Ascultati ceea ce sentimentele voastre vã spun, în limba Iubirii si a Luminii, si veti sti exact ceea ce aveti de fãcut, si ceea ce se va întîmpla ca urmare a procesului vostru de transformare. Inima voastrã primeste mii de informatii, si din cauza asta este foarte ocupatã în aceste zile, si voi puteti simti aceastã presiune, în aceastã zonã a corpului. Dacã întrebati ceva, rãspunsul se gãseste acolo, uneori chiar înainte ca voi sã fiti capabili sã vã terminati întrebarea, deoarece inima voastrã este legatã la întelepciunea a Tot Ceea Ce Este, si toate rãspunsurile de care puteti avea nevoie pentru transformarea voastrã, si miscare cãtre realitatea superioarã, sunt disponibile vouã. Aveti nevoie doar de a fi constienti de acest flux nou de cunoastere, în fiintele voastre, care este corespunzãtor propriului vostru proces de Ascensiune. Amintiti-vã, cã nu existã douã fiinte care trec prin exact acelasi proces, de aceea este recomandabil sã preferati sã ascultati, decît sã încercati sã comparati, si a se îndoi cã faceti toate demersurile necesare pentru înãltarea voastrã. Este întotdeauna garantat, si veti fi conduzi pentru a experimenta tot ceea ce vã poate ajuta, întotdeauna sã vã ridicati.

Vã încurajãm sã practicati mereu cu întrebãri fãcute inimii voastre în primul rînd, pentru cã rãspunsul primit va fi al vostru si va fi în concordantã cu voi foarte mult, ceea ce vã va da vouã, un sentiment de încredere în abilitãtile voastre, eliminînd orice îndoialã, pe care eu stiu cã nici unul dintre voi nu mai vrea sã o experimenteze, pentru cã este momentul trezirii voastre cãtre o formã mai înaltã de existentã, ceea ce include tot ceea ce vã puteti imagina, în acceptia cuvîntului. Sã stiti cã existã mult mai multe pentru existenta voastrã, pe care voi încã nu le puteti simti, însã cîtiva au experimentat deja adevãrata esentã a expresiei mai mari de energii, care tocmai a început sã vã înconjoare pe toti. Este timpul sã vã mutati în cadrul acestor energii, pentru toti acei care decid sã o facã, si sã le aduceti altora care sunt pe cale sã se trezeascã, sau care deabia si-au început cãutarea. Simtiti puterea care se rãspîndeste de la inima voastrã, si în toatã fiinta voastrã, si fãceti ceea ce simtiti cã este necesar, pentru a finaliza pregãtirile voastre, pentru cã atunci veti fi ridicati din nou, si veti simti numai pace si iubire curgîd de la si prin voi, ceea ce vã va face, de a nu mai avea nici o dorintã, de a se amesteca în vibratiile mai joase , care nu corespund vibratiei voastre proprie, si persoanele în jurul vostru vor simti liniste si fericire, si voi veti inspira si mai mult pe acei care au ales sã lase vechiu-l, si sã caute tot ceea ce îi poate ajuta sã o facã.

Suntem mereu împreunã cu voi, si stim cã prezenta si energia noastrã vã ajutã sã treceti prin toate schimbãrile necesare, în interiorul vostru. Ne confruntãm cu o mare bucurie despre legãtura noastrã, si este o influentã foarte minunatã si puternicã , pentru “munca” pe care am venit sã o facem aici, si stim cã aceastã conexiune ne va conduce pe toti, la împlinirea dorintelor noastre. Noi, nu vã lãsãm o clipã singuri, pentru cã, multi dintre voi, stiu cã noi suntem mai mult decît vizite din Stele, care au venit aici pentru a observa evolutia unei alte planete si a fiintelor sale. Trebuie sã ne unim cu voi în Iubire si Luminã, si multi dintre noi ne vom uni pe acelasi drum de viatã, si vom crea experiente frumoase în toate locurile unde ne vom gãsi.

Eu sunt SaLuSa de la Sirius, si sunt fericit cã voi simtiti cã, a voastrã cãlãtorie, începe sã fie atît de calmã si de iubitoare tot timpul, si asta conduce la o experientã de pace si iubire în toate locurile, si este asta ceea ce noi toti, dorim.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un