Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Tuesday, November 12, 2013

Romanian -- SaLuSa 08.11.2013

 


SaLuSa - 8. 11. 2013

Soarele vostru, vã trimite propriile modele de energie intensã, care sunt pe cale de a termina procesul de bazã de transformare în fiinte de luminã. O datã ce ati absorbit aceste energii în interior, corpurile voastre vor fi gata sã primeascã si sã accepte tot ceea ce constiinta dvs. va experimenta. Soarele, este poarta de acces la alte dimensiuni ale realitãtii, si ceea ce vedeti ca explozii solare, sunt transferuri de energie puternice de la frecvente înalte, trimise pe planeta voastrã si tuturor locuitorilor sãi. Puteti simti aceastã energie purã a Soarelui, atunci cînd stati în liniste, si fãrã miscare în lumina soarelui, aceasta este atingerea caldã si iubitoare a Iubirii, care vã este trimisã vouã, si ajutã corpurilor voastre pentru a se schimba, acelora care vor fi capabili sã primeascã tot mai mari frecvente care sunt trimise în acest moment. Simtiti rãspunsul propriului vostru corp la aceastã Luminã, si dati bun venit acestor energii mai mari, deoarece toate standardele necesare sunt incluse în ele, pentru ca transformarea voastrã sã fie fãcutã cu succes.

In acest moment, tot vechiul este mãturat si se dizolvã în aceastã Luminã imensã care vã înconjoarã, astfel încît s-ar putea sã vã confruntati cu unele gînduri sau amintiri, care apar frecvent în mintea voastrã, si s-ar putea pãrea, cã nu pleacã si vã lasã, desi le-ati acceptat, si le-ati lãsat sã plece. Mintea voastrã are nevoie de cîteva momente pentru a processa toate schimbãrile care au loc, si vã rugãm, sã stiti cã aceste gînduri vechi au fost eliminate si au plecat, si nu mai trebuie sã vã concentrati în ele, este suficient doar, sã le trimiteti Iubire si Luminã, si simtiti cã ele nu provin de la inima voastrã, atunci mintea voastrã de asemenea le va lãsa sã plece, pentru cã mintea voastrã, a fost mult timp programatã sã functioneze în modul de a fi “programatorul” realitãtii voastre, si uneori, se mai agatã încã de lucruri sau probleme care obisnuiau sã vã fie atît de atractive. Exprimati Iubirea pentru Sinele vostru si mintea voastrã, si simtiti Iubirea rãspîndindu-se prin toatã fiinta voastrã.

Permiteti-i Iubirii sã vã vindece complect, si sã nu aveti nici o îndoialã, cã ea nu este suficient de puternicã pentru a face acest lucru. Iubirea, este forta creatoare cea mai puternicã în acest Univers, si atunci cînd vã expresati intentia neînfricatã pentru ea, veti simti imensa si blînda ei putere curgînd prin voi, si luîndu-vã în propria sa realitate mai mare. Nu reprimati aceste sentimente, deoarece Iubirea creeazã în interiorul vostru, pentru cã atît de multe persoane asteaptã sã o simtã, si sunt gata sã fie, de asemenea trezite în cunoasterea mai mare a Creatiei. Împãrtãsiti Iubirea oriunde veti merge, si sã stiti cã chiar fãrã a cere mai mult, iubirea va curge mereu si infinit prin voi, si vã va mentine în armonie cu toate expresiile ei, indiferent de forma în care sunt în prezent.

Eu sunt SaLuSa, de la Sirius, si simt de asemenea iubirea atît de puternic fiind prezentã în propria mea formã, pe care o port acum. Dati-vã seama, cã doar un singur gînd de iubire vã poate da o energie intensã, care va rãmîne cu voi pe tot parcursul zilei, si în acest fel puteti împãrtãsi acest sentiment frumos, cu toti ceilalti. Sentimentul de iubire care este mereu prezent în jurul si interiorul vostru, este asupra a ceea ar trebui sã vã concentrati. Noi vã Iubim.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un