Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Monday, November 18, 2013

Romanian -- SaLuSa 15.11.2013

 


SaLuSa - 15. 11. 2013

Cu cît mai mult veti fi gata pentru a intra în realitãtile voastre mai înalte, cu atît mai mult veti experimenta energiile sale mai puternice si veti depãsi limitele timpului. Uneori veti putea experimenta oameni si lucruri miscîndu-se mai repede ca de obicei, atunci cînd deabea v-ati trezit din somn, sau dupã o meditatie profundã, unde v-ati conectat cu fluxul de timp în realitãtatea mai înaltã. Acest lucru vã poate da o foarte bunã imagine a modului în care viata curge lin, fãrã graba pe care o folositi în în timpul vostru acum, si o încetiniti doar cînd o zi obositoare a luat sfîrsit. Aceasta este pentru a vã arãta cã intrînd în zona “fãrã timp” a realitãtilor mai înalte, voi în mod natural veti încetini si bucura de toate, doar dacã o doriti. Nu existã nevoia de a se preocupa dacã veti întîrzia pentru vre-o experientã, doarece sensul profund al vietii este de a experimenta tot ceea ce voi ati ales, si dupã aceea, pentru a intra într-o altã experientã, cînd veti fi complectat cea anterioarã. A sti cã pur si simplu nu puteti întîrzia la propriile voastre experiente de viatã, vã va ajuta sã vã ajustati la aceastã mare schimbare.

Obisnuim sã vã amintim, sã aveti încredere în voi proprii, pemtru cã ea vine cu o mai mare încredere în tot ceea ce face, si toate întrebãrile urgente vor fi rãspunse cu propria sa întelepcinue, si tot ceea ce este necesar este înteles fãrã acuza confuzie în mintea voastrã, cu propriile voastre rãspunsuri, încrederea în voi proprii va fi din nou în crestere. Asta poate fi descris ca un cerc de încredere si întelepciune, si dacã voi vã veti uita îndeaproape la orice alt subiect, veti descoperi cã experienta de viatã are multe cercuri în ea. Vedem asta ca baza pentru întelegerea noastrã asupra Creatiei, pentru cã cercul este forma primordialã pe care voi o veti întîlni în toate locurile, începînd cu fluxul de energie, dupã aceea, celulele noastre, planetele noastre, galaxiile noastre – forma cercului este în mod clar vizibilã, si voi veti experimenta viata, de asemenea în cercuri, si cînd veti fi gata pentru a continua înainte, veti crea un alt cerc de experientã pentru voi proprii, cu atractia unei mai mari experiente pentru cercul vostru actual, si creînd ceea ce voi numiti Vesica Piscis. Aceste douã cercuri sunt amestecate suficient pentru ca voi sã creati o punte , cãtre un alt cerc de experiente, si mentinerea perceptiei constiente a acestei tranzitii, este experienta cea mai minunatã.

Luati aminte la aceste cercuri în viata voastrã, si ele vã vor ajuta sã limpeziti si sã lãsati sã plece tot ceea ce nu mai aveti nevoie. Uneori voi experimentati ceva de multe ori, si cãutati sã aflati ce a fost ceea ce nu ati înteles, sau încã nu ati acceptat, si pe cît timp aceastã situatie decurge încã, veti descoperi cã uneori ceea ce este necesar pentru a iesi din acest cerc, este de a se uita la el plecînd de la o perspectivã diferitã, de la o perspectivã mai înaltã, care este mereu disponibilã pentru voi, în acest moment al transformãrii voastre. Si atunci, dupã ce ati acceptat întelepciunea care venea de la o anumitã situatie recurentã, o veti putea lãsa în spatele vostru , pentru binele vostru, si asta va fi transformat într-o cunoastere purã, care va fi adãugatã la întelepciunea colectivã, pentru ca toti ceilalti sã poatã de asemenea sã învete, cînd vor fi gata sã o facã. În acest mod, va fi mult mai usor pentru ei, pentru a intra în Noul, si puterea alegerii vostre colective se va mãri imens.

Eu sunt SaLuSa, de la Sirius, si noi toti ne simtim forte aproape de voi toti. Vã vedem cu fericire, pe voi intrînd în cercul cunoasterii universale, si descoperind cã frica si grijile, nu mai sunt prezente în voi. Puterea voastrã de iubire este în crestere, si atunci cînd vã imaginati cã ea va fi un cerc în jurul corpului vostru, veti contribui pentru ca alte cercuri de energii nedorite, sã nu poatã sã fie introduse în lumina voastrã.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un