Labels




QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com




Tuesday, November 26, 2013

Romanian -- SaLuSa 19.11.2013

 


SaLuSa - 19. 11. 2013

Sunteti gata pentru a fi scufundati în sentimentul cel mai profund al iubirii care va înconjura de imediat fiinta voastrã, atunci cînd veti pãsi în realitatea voastrã mai înaltã. Aceastã energie de Iubire vã schimbã acum, si cu cît mai mult vã veti lãsa în asta, cu atît mai mult veti fi atrasi cãtre noile voastre experiente. A se lãsa în Iubire înseamnã a se uita la sine propriu(e), la modul în care sunteti cu adevãrat si a accepta totul ceea ce este creat , întreaga fiintã cu întelegerea pe care iubirea pentru sine propriu si pentru altii, vã este oferitã. Fiecare parte a corpului vostru, fiecare memorie si gîndire creeazã unitatea cu Sufletul vostru, constiinta voastrã, ceea ce ati dorit de la formele fizice, si situatiile experimentate în timpul acestei vieti, pentru a vã conduce perfect la punctul unde sunteti acum. Aceasã Iubire va dat o perspectivã mai profundã a experientelor voastre , si ati obtinut mai multã întelepciune de la ele, si cînd vin aceste întelegeri, puteti lãsa totusi experientele cu memoriile si gîndurile correspondente sã plece si sã fiti liberi complect pentru Cel Nou.

Simtiti cum energia cuvîntului „Nou” rãsunã prin voi. Multi dintre voi au experimentat realitãti înalte mai înainte, însã niciodatã nu ati experimentat sau atasat constiinta voastrã la acest tip de Ascensiune, asa cã toti simtiti o imensã atractie fatã de a trãi prin tot intermediul. Tot ceea ce este nou, creeazã întotdeauna o astfel de atractie pentru noi toti, pentru cã stim cã întotdeauna ne aduce mai multã întelepciune si o asemenea cunoastere, stiind cã nu ar fi suficientã, fãrã o profundã si complectã experientã a alegerilor noastre. Aceste ultime clipe de viatã, doar în realitatea veche, sunt aici pentru ca voi sã faceti acest lucru, si sã ponderati la aceste alegeri, care sunt încã într-un fel de explorare prin mintea voastrã, si în cele din urmã sã le lãsati sã plece cu o mare întelegere, cã voi sunteti cu totii capabili fãrã ele. Simtiti libertatea pe care o urmãriti îndeaproape, si stim cã veti salva acest lucru pentru mai tîrziu. Stim cã aceste vibratii joase sunt uneori foarte dure, si au creat puternice sentimente de tristete si multe alte sentimente care neagã prezenta Iubirii, însã noi suntem mereu cu voi si vã trimitem atît de multã Iubire pentru a vã face mai puternici, pentru a transforma toate experientele voastre în întelepciune.

Cu curãtenia voastrã finalã, de asemenea Mama Pãmînt este gata sã renunte la energia de vibratie mai joasã a corpului sãu, si în acest fel ea va sprijini miscãrile voastre în realitatea voastrã mai înaltã. Ea simte de asemenea energia în crestere în acest cadru, si asta este experimentat la suprafatã, si vom vedea corpul sãu strãlucind cu o Luminã minunatã si purã a Iubirii, alãturi de a voastrã. Simtiti Unitatea cu ea, pentru cã ea va fi parte din realitatea voastrã, pînã cînd voi toti veti simti cã este timpul pentru ca voi sã vã mutati în altã parte, si pentru ca ea sã dea Bun-venit altor Suflete, pentru a împãrtãsi noi experiente.

Sunt SaLusa de la Sirius, si doresc ca voi toti sã experimentati o stare pasnicã a mintii, pentru cã inima voastrã vã vorbeste acum vouã tuturor, si vã oferã informatiile dorite pentru mutarea mai înaltã. Întrebati inima voastrã, pentru cã este izvorul cel mai bun pentru rãspunsuri, asa cum acolo se gãseste, tot ceea ce doriti sã stiti în acest moment, si cantitatea de informatii este în crestere rapidã, atît de perfect aliniatã cu viteza cu care ati mers , sau alergat spre Noul.

 Canal: MADAD 



Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/



CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan




CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un