Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Wednesday, November 27, 2013

Romanian -- SaLuSa 22.11.2013

 


SaLuSa - 22. 11. 2013

Acest moment al anului vostru a fost ca de obicei timpul cînd ati început sã vã gînditi la altii, într-un mod mult mai iubitor, si ati trecut prin momente mai putin stressante, pînã cînd veti începe din nou, un nou an cu dorinte si sperante, care díspar încet pe mãsurã ce anul trece. Acest sfîrsit de na, pentru multi dintre voi, nu va mai fi acelasi, si noi stim cã voi o simtiti deja. Nu existã nicio dorintã în voi de a oferi cadouri ca de obicei, si de a astepta astfel de cadouri în schimb. Voi ati realizat cel mai mare cadou pe care îl puteti oferi tuturor membrilor familiilor voastre si altora în Iubirea voastrã, neconditionat, curgînd în inimile lor si ajutîndu-i pe propriul lor drum. Multi dintre voi simt cã nu mai au dorinta de a se conecta cu vechiul mod de celebrare a Luminii, fiind prezentã în interiorul si în jurul vostru. Cei care sunt gata o vor celebra si îsi vor expressa multumirile, în noul mod, pãsind în realitãtile lor mai înalte, si vor trimite mai multã Luminã tuturor acelora care sunt pregãtiti sã o primeascã, si vor deschide mult mai multe posibilitãti pentru altii, de a o alege.

Cu aceste posibilitãti prezente prin mintea colectivã a Umanitãtii, acei care se vor trezi, sau vor termina procesul lor de trezire, mai tîrziu în timpul vostru, vor alege pentru ei calea cea mai bunã, si vor adãuga propriile lor dorinte pentru asta, de acord cu scopul lor de viatã, astfel încît fiecare va experimenta un unic mod de ascensiune. Toti vor simti o foarte puternicã putere de ghidare, care îi vor conduce la îndeplinirea propriilor lor alegeri si dorinte. Nu va mai fi nevoie sã urmeze pe altii, pînã cînd îsi vor alege experienta lor, si toati oamenii vor simti puterea imensã pe care libertatea o transportã, si le va da aceastã mare întelegere, cã nimeni altcineva este rãspunzãtor de experienta lor de viatã, decît ei proprii, si vina pusã pe altii nu va mai exista în prezent, si nu va mai crea urã si mînie între oameni. Armonia si pacea va prevala, în interior si de asemenea în lumea exterioarã, care va fi obtinutã din experienta colectivã a realitãtii superioare, cu puternica vointã a întregii Umanitãti.

Acest proces de schimbare colectivã, necesitã o parte din timpul vostru si asa cum stiti deja aceste toate schimbãri, începuserã încã cu multi ani în urmã, si în prezent se gãsesc în curs accelerat, datoritã puterii dorintei voastre crescînde de a vedea lumea, asta va dat atît de multe experiente pretioase, cã sau transformat în întelepciune, va fãcut liberi si a balansat si unit. Cu propria voastrã ridicare, altii pot gãsi drumul lor si calea lor cu usurintã, pentru cã energia Iubirii a creat aceastã doritã atractie, fatã de ceea ce sunt în curs de a cãuta, în acelasi mod, în care va atras pe voi cãtre toate energiile înalte. Este dorinta Creatorului, de a experimenta o atît de puternicã schimbare prin aceastã lume, si de a continua schimbarea tuturor marilor pãrtilor a întregii creatii, unde noi cu totii existãm. Amintiti-vã, cã sunteti o parte din Creator, si cã purtati aceastã dorintã în interior, si oferiti-vã asta propriei voastre alegere si dorintã, care este egalã cu vointa voastrã liberã, si creati calea care vã va duce cãtre experienta ultimei Unitãti cu Forta Creatiei.

Sunt SaLuSa de la Sirius, si doresc sã vã dati seama de puterea alegerii voastre, si sã o împãrtãsiti cu toti ceilalti. Aveti posibilitatea sã îi ridicati din propriia lor creatie de suferintã, doar cu un zîmbet, sau gînduri iubitoare, sau cuvinte pe care le trimiteti spre ei. Nu îi veti ajuta, dacã vã atasati sentimentelor lor, însã îi veti ajuta cu sentimente ale Iubirii, care este prezentã în tot împrejurul, pentru cã nu puteti sã îi salvati, este asupra lor pentru a-si gãsi propria lor cale si loc, în cadrul a Tot Ceea ce Este.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un