Labels
QUESTIONS TO SALUSA – In English only

questionstosalusa@gmail.com
Thursday, November 7, 2013

Romanian -- SaLuSa 29.10.2013

 


SaLuSa - 29. 10. 2013

Transformarea voastrã se accelereazã, si începeti sã simtiti energiile superioare din interiorul vostru si în jurul vostru, în indiferent de situatia în care vã gãsiti. În ciuda vechiului sistem, care continuã sã-si joace jocul cu o anumitã intensitate, voi întotdeauna simtiti vibratiile mai înalte, si nu rãmîneti blocati în circuitul vibratiilor joase. Aceasta este alegerea voastrã, si suntem atît de nerãbdãtori, vãzîndu-vã pe voi toti ridicîndu-se tot mai sus, si dîndu-si de fiecare datã mai putinã ocazie în a fi influentati în fiinta voastrã, de cãtre energiile joase. Din ce în ce mai mult, voi sunteti îndrumati cãtre lumea voastrã interioarã, fiind condusi a se simti pe deplin, si a experimenta toate schimbãrile interioare, pentru cã nimic din ceea ce se petrece în lumea exterioarã, va putea satisface cererile voastre de cunoasteri mai înalte. Aceasta se gãseste în interiorul fiecãruia dintre voi, si corpul vostru este în schimbare, de mod a putea citi si traduce cu usurintã, partea exactã de cunoastere de care aveti nevoie, în fiecare moment cînd o cereti. Vã pregãtiti pentru starea de stiintã a fintei, si stim cã voi începeti sã vã simtiti foarte confortabili cu cãutarea tuturor informatiilor în interiorul vostru. Cu cît mai multã întelepciune voi primiti în acest mod, cu atît mai multã încredere în voi proprii, va fi creatã. Practicati asta, pentru cã este necesar în procesul schimbãrii voastre globale, si nimeni nu stie asta mai bine decît voi, de ceea ce trebuie sã fie fãcut în jurul vostru.

Conexiunile si experientele voastre cu realitatea superioarã, sunt în crestere si puteti sã o vedeti prin voi proprii, deorece dacã puneti atentia si intentia în ceva, aceasta vã va fi dezvãluitã vouã, si vã va aduce un sentiment foarte intens si puternic de bucurie si fericire. Aceasta se petrece de mod a fi cît mai confortabil pentru voi, pentru cã întelegem cã voi încã înfruntati de asemenea din “celalatã parte “ sentimente de fricã si mînie, si dacã putem vorbi despre asta, existã o mare diferentã între aceste sentimente, si asta poate crea confuzie în mintea voastrã. Observãm atenti progresul vostru si intensificãm trimiterea energiilor noastre. Întãrim conexiunile noastre, cu toti acei care doresc sã le experimenteze, si împãrtãsim cu voi mai mult decît v-ati astepta în acest moment. Totul se gãseste în fluxul de energie care curge, cãtre si prin voi, si inima voastrã prelucreazã mai multe informatii decît oricînd înainte, si puteti literalmente sã simtiti asta, în própria voastrã bãtaie a inimii. Amintiti-vã cã toate schimbãrile interne ale voastre, de asemenea schimbã corpul vostru fizic, pentru ca el sã poatã sã fie capabil sã primeascã toatã aceastã puternicã Iubire si Luminã, fãrã a fi coplesit.

De asemenea corpul vostru fizic, trebuie sã fie curãtat de tot acest trecut, în general experimentat prin vre-un tip de durere, sau boalã. Voi poate ati uitat cã ati simtit durere în vre-o parte a corpului vostru, însã celulele corpului vostru îsi amintesc, si cu transformarea voastrã fizicã, voi vã veti putea simti ca si cînd ati fi bolnavi, sau simtind dureri în locuri în care nu v-ati gîndi nici o datã. Pe mãsurã ce energiile superioare se rãspîndesc în corpul vostru fizic, procesul schimbãrii voastre se complecteazã, pentru cã nimic nu va mai rãmîne între voi si experienta voastrã în realitatea superioarã. Deci, ascultati-vã corpul, si dati-i atentia cuvenitã, pentru cã forma voastrã fizicã, este instrumentul care vã va permite sã simtiti toatã aceastã frumusete a Iubirii, care din nou, curge în mod liber prin voi. Exprimati-vã recunostinta cu forma care v-a permis sã cîstigati o astfel de întelepciune, si în a sta conectati cu toatã viata care existã, si amintiti-vã cã toatã viata este Creatie, si diferenta între expresia fizicã si ne-fizicã a Creatiei, se subtiazã, pentru cã ceea ce este creat vine din Iubire, si este trãit ca Luminã, în forme infinite.

Eu sunt SaLuSa de la Sirius, si acum î-mi exprim marea bucurie, pentru puterea enormã de vointã a voastrã, de a continua cu cercetarea, care a început cu mult timp în urmã, si care ne apropie atît de mult. Pentru multi dintre voi, cãutarea în vibratiile mai joase este în mod practic aproape complect terminatã, si noi ne gãsim aici pentru a vã ajuta sã intrati în cãutarea din interiorul vibratiilor superioare, care oferã mult mai multe.

 Canal: MADAD Translator: Florica

cobra

MAKE THIS VIRAL!

http://prepareforchange.net/participate/CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN VARIOUS LANGUAGES

please sing this petition

Richard Dolan
CLICK THE FIRST BUTTON OF THE RIGHT (CAPTIONS)
TO GET SUBTITLES IN
VARIOUS LANGUAGES

Ch + Sirius

At the National Press Club in Washington DC from April 29 till May 3, 2013

un